12. marts 2018
Lys i mørket

Vi har ofte sat fokus på dagslysets betydning for menneskers livskvalitet og dagslys er vigtigt!

På samme måde spiller det elektriske lys en kæmpe stor rolle, specielt i Danmark, hvor vi har mange hyggelige og mørke måneder.

Det er nemt at vænne sig til en belysning, der ikke er optimal – uden at lægge mærke til det, har vi vænnet os til mørket. Det føles nemlig ikke mørkt. Områder i vores hjem med dårlig belysning bruger vi mindre, end vi kunne have gjort, og den kvalitet vi får, når vi er der, er dårligere end den kunne være. Som regel lægger vi slet ikke mærke til, at der mangler elektrisk lys.

 

Nærstudér lyset i dit hjem

Her kommer et par gode tips!

  1. Begynd at læg mærke til, hvor i dit hjem lyset er optimalt. Det er typisk lige der, hvor mennesker samles.
  2. Gå en tur i dit eget hjem og stil kritiske spørgsmål til dig selv – hvor i dit hjem kunne det elektriske lys være endnu bedre? Nogle steder mangler der lys, og andre steder kunne kvaliteten (lysstyrken, lysmængden, lysfarven) være bedre.
  3. Husk også at tænk det naturlige dagslys ind sammen med – gå runden i dit hjem både morgen, middag og om aftenen, hvor det er mørkt.
  4. Hvis der er steder i dit hus, hvor belysningen er dårlig, vil du erfare at brugen heraf bliver bedre, hvis det elektriske lys bliver mere optimalt!

 

Tips og tricks liste til optimal belysning

Når vi bygger huse udarbejder vi belysningsplaner, som vi taler igennem med kunden. Tegnestuen og elektrikeren har god erfaring og hjælper kunden til en optimal løsning.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på en tips og tricks liste, som vi gerne vil sende til dig, hvis du er interesseret. I så fald send os en mail på helepakken@kfs-boligbyg.dk.

 

Rådfør dig med en lysekspert

Optimal elektrisk belysning er et helt område for sig. Et område blandt mange, når du bygger nyt eller bygger om. Derfor er det en god idé, at rådføre sig med en ekspert på området, da lys, som tidligere nævnt, er vigtig for livskvaliteten.

Vi samarbejder selv med Nordlux, som har mere end 40 års erfaring og tilbyder et bredt sortiment og god ekspertvejledning inden for belysning.

På den måde holder vi os up to date med udviklingen inden for området, og får redskaberne til at vejlede de familier, som vi hjælper til at skabe det hjem, der er det helt rigtige for dem.

Inspiration
BESØG VORES INSPIRATIONSUNIVERS, LÆS INFORMATIVE ARTIKLER, FÅ GODE BYGGERÅD OG FØLG MED NÅR VI SÆTTER 'FOKUS PÅ'!

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.