Åbent hus
+

Antal huse vi har bygget

Antal ansatte

Antal år med samme CVR

Udstillingshuse
Kom til Åbent Hus
Hver søndag kl. 13-16

Kom til åbent hus i vores udstillingshus i Støvring.

Du kan komme og suge inspiration til dig, og vores byggerådgiver står klar til at give dig professionel sparring på dine boligdrømme hver søndag fra kl. 13-16.

Ræven 15, 9530 Støvring
Åbent hus: Søndag 13-16
Oplev 180 kvm fladtagshus med stor gårdhave. Husets tre sektioner er bygget op omkring en gang som er midteraksen i huset. Flere overdækkede arealer skaber det arkitektoniske udtryk hvor murværksdetaljer og træbeklædningen på facaden giver det perfekte sammenspil.

KFS huset skaber rammerne for det gode familieliv. En arkitekttegnet bolig på 180 m² med 26 m² overdækning i høj kvalitet, der byder på rummelige oplevelser, lækre materialer, spændende kig samt indbydende uderum i et lækkert område. 48 m² carport/skur er velintegreret i det smukke arkitektoniske udtryk.

Velkommen indenfor

Du bydes velkommen af en træbeklædt overdækket indgang, hvorefter du træder ind i den store entre med indbyggede nicher, hvoraf den ene er beklædt med trælister. Oplev sammenspillet mellem det rolige udtryk i PU-gulvet, de varme træelementer og det lange kig til den rå væg opført i facadesten. Det giver et rummeligt og lækkert indtryk. Fra entreen har du adgang til bryggers samt til en lys fordelingsgang med tre rummelige værelser. I forbindelse med værelserne finder du et af husets badeværelser. Via bryggers, der rummer plads til tørrestativ eller barnevogn, er der adgang til carporten. Fra entreen ledes du, via et gangareal, ind i boligens centrale køkken-alrum, hvor varme træelementer går igen og bidrager til en god stemning. Herfra er der udgang til en lækker træterrasse med et hyggeligt, overdækket areal, hvor murvinger og husets placering skaber et virkelig lækkert udemiljø i læ for vestenvinden.

Husets køkken-alrum er adskilt fra stuen af en dekorativ væg og har udgang til både primær og sekundær terrasse. I stuen gør facadestensmuren og et lækkert lysindfald noget virkelig godt for rummet og er med til at skabe en hyggelig atmosfære. Fra gangen er der adgang til forældreafdelingen, som rummer en funktionsgang og et skønt badeværelse med ovenlys i brusenichen. Soveværelset er placeret, så det er husets køligste rum.

I boligen opleves et behageligt lysindfald og et godt indeklima, hvilket har stor indflydelse på familiens trivsel og sundhed i hjemmet.

Arkitektur og uderum

Kom med rundt om huset. Bygningskroppen fremstår harmonisk fladt tag og overdækkede arealer. De lyse sten, sorte vinduer og varme træbeklædning får arkitekturen til at træde smukt frem. En træbeklædte carport med dekorative træsøjler kobler sig på boligens arkitektur og bidrager til et harmonisk udtryk. Carporten rummer et skur og to nicher til opbevaring af cykler og affaldscontainere. Under det overdækkede areal er husets facade beklædt med træ, der giver et varmt og indbydende udtryk og spiller smukt sammen med den lækre træterrasse. Den delvist over­dækkede træterrasse indbyder til udendørs middage og lange lune sommeraftener.

Hvedebakken 109, 8450 Hammel
Åbent hus: Der kan bookes personlig fremvisning.
KFS Boligbyg inviterer indenfor i en spændende arkitekttegnet villa, hvor udsigten til mark og skov er højt prioriteret og bidrager til at danne en smuk base for menneskers trivsel. Rammer skaber liv – siger vi. Og sådan er det også i dette hus!

Velkommen indenfor

Ved ankomst til boligen, bliver du mødt af en indbydende facade bestående af træ og grålige mursten. Fra den overdækkede indgang – og når du træder ind ad fordøren – får du et dejligt kig gennem store vinduer til urtehaven og den omkringliggende natur.
Huset ligger på en grund med udsigt til mark og skov – en udsigt, som arkitekten har inddraget i sine tanker om husets disponering på grunden. Huset er derfor designet, så naturen bidrager til stemningen i de vigtigste leverum

Fra entreen kan du komme direkte til hjemmets hjerte; køkken-alrum-stue, hvor store vinduespartier mod vest indrammer naturen. Køkken-alrummet har en stor kvadratisk køkkenø, der indbyder til fælles madlavning. I det store rum har du mulighed for at dække op til virkelig mange gæster, når der er behov for det.

Fra køkken-alrummet er der, via en newyorker-væg adgang til et rum, der for nuværende er indrettet som et hyggeligt bibliotek, men som kan anvendes til mange andre formål afhængigt af, hvilke behov familien har. Det kunne fx være kontor, multirum, legeværelse eller børneværelse. Fra dette rum er der adgang til en østvendt terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes, når vejret tillader det.

Boligen indeholder to badeværelser, hvoraf det ene rummer et smukt fritstående badekar, hvorfra udsigten kan nydes. Soveværelset har megen skabsplads, og her er store vinduespartier med adgang til haven.

Børneværelserne har lavtsiddende vinduer, der giver lysindfald fra to verdenshjørner, hvilket bidrager til en let og behagelig stemning og skaber funktionsmuligheder, hvor vindueskarm kan anvendes til legebænk, sengebord eller andet.

Husets rummelige bryggers har dagslys fra oven og direkte adgang til en stor dobbelte garage. I bryggerset er der god plads til dagliglivets gøremål. Garagen har store vinduer og dør til haven, hvilket gør garagen til et lyst rum, hvor man har lyst til at opholde sig. Garagen er placeret lidt inde på grunden, så der er god plads til gæsternes biler i indkørslen.

Stemningen i boligen er indbydende og hyggelig, og der er sat ekstra fokus på udsigten til naturen, som kan nydes både indefra og udefra. Huset har et gennemgående godt indeklima og smukt lysindfald, der bidrager til familiens trivsel og sundhed.

Arkitektur og uderum

Huset er opført i lyse mursten krydret med dekorativ træbeklædning og har ensidig taghældning.

Den dobbelte garage har træfacade, der matcher detaljerne på huset. I forbindelse med det overdækkede areal og terrassen, er der etableret en urtehave med direkte adgang fra køkkenet. Huset er placeret med stor udnyttelse af udsigten til grønne arealer, indefra og fra den store træterrasse.

KFS huset på Hvedebakken 109 skaber rammerne for det gode familieliv.

GRUND – 1213 m²

BOLIG – 177 m²

CARPORT – 50 m²

OVERDÆKKET – 17 m²

Kundeudtalelse

“I dag har vi fået et hus, som vi er rigtig glade for og som opfylder alle vores drømme. Vi vil anbefale KFS til alle der mangler inspiration til et anderledes men FEDT hus.”

Charlotte og Christian

KOM OG FÅ EN SNAK MED EN BYGGERÅDGIVER
Vi hjælper dig med svar på dine spørgsmål

Vores byggerådgiver står til rådighed hver eneste søndag i vores udstillingshus.

Kom forbi og tag en uforpligtende snak om dine boligplaner og få en masse ny inspiration, viden og råd med på vejen.

+

Antal huse vi har bygget

Antal ansatte

Antal år med samme CVR

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.