Åbent hus hver søndag kl. 13.00 - 16.00
Byg og Bo 2019, 8382 Hinnerup
Åbent hus efter aftale med byggerådgiver på tlf. 98 37 21 81
Byg Nordjysk 2018, 9530 Støvring
Udstillingshuse
Kom til åbent hus

Besøg vores udstillingshuse og få inspiration til dit nye hjem!

Kom og oplev arkitektur, planløsning, materialevalg, indeklima og indretning i et nybygget hus.

Vores byggerådgivere står klar til en uforpligtende snak om jeres boligdrømme.

Skellet 7, 8382 Hinnerup
Åbent hus: Hver søndag kl. 13.00-16.00
Velkommen til Vores Byg og Bo 2019 hus.
Huset er et KFS square på 195 m2 med en atriumgård, der lukker naturen og lyset helt ind i hjertet af boligen.

I vores Byg og Bo 2019 hus er der lagt vægt på, at trække naturen og lyset ind i boligen samt at skabe gode rammer om familielivet.

Arkitekten har arbejdet med niveauforskydninger, varierende lofthøjder samt ikke mindst et godt indeklima og lysindfald.

Husets hjerte er køkken-alrummet, som ligger i direkte forbindelse til husets centrale element – atriumgården! Med atriumgården har det været arkitektens hensigt, at trække naturen helt ind i boligen. Lysets skiften over dagen, samt med vejret og årstiderne, bidrager til et levende og sanseligt rum.

Om sommeren kan foldedørene skydes fra, hvorved inde og uderum flyder sammen. Nye rum opstår og der bliver god plads til sommerfesten eller måske tager hele familien madrasser og dyner med ud i atriummet og sover sammen under stjernerne.

I mellemgangen mellem køkken-alrum og børneafdeling er der integreret en lektiecafe, så børnene kan lave lektier i tæt forbindelse med køkkenet, når der laves mad. Således fordrer huset til mere sam- og nærvær i hverdagen.

Børneafdelingen indeholder tre gode værelser og et rummeligt badeværelse med ovenlys.

I forbindelse med køkken-alrummet findes også et viktualier, en hyggelig stue, samt en forældreafdeling med soveværelse, mellemgang med ekstra opbevaringsplads og forældrebadeværelse.

Find vej.

Rådyret 211, 9530 Støvring
Åbent hus: Bestil fremvisning efter aftale med byggerådgiver
Besøg vores Byg Nordjysk udstillingshus i Støvring. Huset er eksklusivt indrettet med blandt køkken-alrum med højt til loftet, rå teglstensvæg og New Yorker glasparti mellem køkken-alrum og stue.

Glasarealer åbner mod det omkringliggende friareal og det skønne havemiljø. Dagslyset er prioriteret højt, hvor VELUX ovenlys sørger for ekstra dagslys i køkken-alrummet.

Du bydes velkommen i en stor entre med masser af integreret opbevaringsplads. I køkken-alrummet er der højt til loftet og adgang til terrassen og baghaven, New-Yorker glasparti samt en rå teglstensvæg mod stuen, skaber stemningen for hyggelige sammenkomster og det daglige liv. Viktualierummet entreres via en skydedør i køkken-alrummet.

Fra køkken-alrummet er der direkte adgang til soveværelset med tilstødende badeværelse. I den velindrettede og hyggelige stue tilfører den rå murstenvæg varme til rummet, og der er adgang til kontoret. Huset rummer også en separat børneafdeling med to store og gode værelser samt et badeværelse.

Murstenen er RT 551 Argos fra Randers Tegl, hvor dele af huset er beklædt med olierede profilbrædder fra Frøslev Træ. De smukke, brunlige klinker i 60×60 cm er fra Mosaikhjørnet og de brede laminatplanker er fra Haro. Loftet er træbeton fra Troldtekt, som skaber god akustik. Det lækre, sorte, eksklusive køkken er fra Invita.

New-Yorker partiet og sidde-nichen i alrummet tilfører huset ekstra særpræg og individualitet. Det smukke, store Velfac hjørneparti er helt unikt. Et smukt hus hvor de lækre detaljer er i højsædet og hvor valgene – såvel ude som inde – består af eksklusive materialer.

Huset er til salg, direkte link til Aalborg Mægleren her.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Find vej. 

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x