Åbent hus
+

Antal huse vi har bygget

Antal ansatte

Antal år med samme CVR

Udstillingshuse
Kom til Åbent Hus
Hver søndag kl. 13-16

Kom til åbent hus i et af vores to udstillingshuse i enten Hinnerup eller Svenstrup

Du kan komme og suge inspiration til dig, og vores byggerådgivere står klar til at give dig professionel sparring på dine boligdrømme hver eneste søndag fra kl. 13-16.

Ved Billeskoven 9, Svenstrup
Åbent hus: Hver søndag kl. 13-16
En arkitekttegnet bolig i høj kvalitet, der byder på rummelige oplevelser, lækre materialer, spændende kig samt indbydende uderum i et roligt område.

Velkommen indenfor
Du bydes velkommen af en overdækket indgang, hvorefter du træder ind i den rummelige entre med indbygget garderobeniche. Herfra har du et flot kig til haven gennem boligens hovedakse med højt til loftet og niveauforskydning.

Fra entreen har du adgang til bryggers samt tre rummelige værelser. Via bryggers, der rummer plads til tørrestativ eller barnevogn, kan du komme tørskoet til carporten. Fra entreen ledes du via gangens tre trin ind i boligens centrale køkken-alrum. Herfra er der udgang til en lækker vestvendt træterrasse samt et skøn, overdækket areal.

Fra køkken-alrummet fortsætter du ind i stuen med smukt trægulv og dejligt lysindfald. Fra gangen er der adgang til børnebadeværelset med lysindfald fra et ovenlysvindue samt til forældreafdelingen, som rummer stort walk-in-closet og skønt badeværelse med stor bruseniche.
I boligen opleves et behageligt lysindfald og et godt indeklima, hvilket har stor indflydelse på familiens trivsel og sundhed i hjemmet.

Arkitektur og uderum
Kom med rundt om huset. Bygningskroppen fremstår harmonisk med ensidig taghældning og udhæng mod vest. Den sorte alu-inddækning fortsætter ned langs facaden og definerer indgangspartiet. Under det overdækkede areal er husets facade beklædt med træ, der giver et varmt og indbydende udtryk og spiller smukt sammen med den lækre træterrasse.

Den store træbeklædte carport kobler sig på boligen, så du kan gå tørskoet fra bilen til bryggers. Carporten rummer to nicher til opbevaring af cykler og affaldscontainere. Den delvist overdækkede træterrasse indbyder til udendørs middage og lange lune sommeraftener.

Se mere på Byg Nordjysks hjemmeside

 

Grundareal: 715 m2
Boligareal: 174 m2
Vognly: 41 m2
Overdækket: 20 m2

Bjergegårdsvej 11, Hinnerup
Åbent hus: Hver søndag kl. 13-16
KFS Boligbyg inviterer indenfor i en arkitekttegnet, fuldmuret villa med orangeri. Et hjem, der skaber rammerne for det gode familieliv.

Du bydes velkommen i husets lyse og rummelige entre med garderobe og to ovenlysvinduer. Herfra er et flot kig gennem boligens hovedakse, som understreges af ovenlysvinduerne.

Fra entreen har du adgang til stort bryggers opdelt i to zoner – en hver­dagsgarderobe, der også rummer teknik, samt en arbejdszone med underskabe, vaskemaskine og tørretumbler. I denne del af boligen findes to rum­melige værelser samt badeværelse med ovenlysvinduer, der giver mu­lighed for effektiv naturlig ventilation.

Via gangen ledes du ind i boligens centrale køkken-alrum med køk­ken-ø med snedkerfronter og skjult viktualierum. I naturlig forlængelse af køkken-alrummet findes orangeri med stort ovenlysvindue på 1 x 2 meter – en helt ny størrelse fra VELUX. Når terrassedørene mellem køkken-alrum og orangeri åbnes, flyder de to rum sammen.

Fra køkken-alrum er der udgang til terrasser på begge sider af huset. Den sydvendte er en delvist overdækket træterrasse med smart grill-ly.

I forlængelse af køkken-alrummet ligger boligens stue – med kig til oran­geriet, stort ovenlysvindue og udgang til den overdækkede træterrasse.

Boligens forældreafdelingen rummer soveværelse med ovenlysvin­due, walk-through garderobe, badeværelse med ovenlys og stor bruseniche med muret shampoohylde, samt et ekstra værelse, der kan indrettes til hjemmekontor, babyværelse eller motionsrum afhængig af familiens ønsker og behov.

I boligen opleves et gennemgående godt indeklima og behageligt ly­sindfald, der bidrager til familiens trivsel og sundhed.

Arkitektur og uderum
Huset er opført med fladt tag i en grå teglsten. Træpartier på udhæng, orangeri og vognly skaber en flot kontrast til den lyse sten. Vognlyet kobler sig på boligen, så du kan gå tørskoet fra bilen ind i bryggerset.

Husets hovedindgang markeres med overdækning og træbeklædning.

Forskydningerne i bygningskroppen definerer gode uderum til ophold. Den sydvendte træterrasse i forbindelse med orangeriet indbyder til udendørs middage og lange lune sommeraftener.

KFS-huset på Bjergegårdsvej 11 skaber rammerne for det gode familie­liv med rum til samvær og hyggelige stunder – indendørs såvel som uden­dørs.

 

Se mere på Byg & Bos hjemmeside

Kundeudtalelse

“I dag har vi fået et hus, som vi er rigtig glade for og som opfylder alle vores drømme. Vi vil anbefale KFS til alle der mangler inspiration til et anderledes men FEDT hus.”

Charlotte og Christian

Kom og få en snak med en af vores byggerådgivere
Mads og Jonas står klar

Vores to byggerådgivere Mads og Jonas står til rådighed hver eneste søndag i hvert sit hus.

Kom forbi og tag en uforpligtende snak om dine boligplaner og få en masse ny inspiration, viden og råd med på vejen.

+

Antal huse vi har bygget

Antal ansatte

Antal år med samme CVR

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.