BESTIL FREMVISNING EFTER AFTALE MED VORES BYGGERÅDGIVERE
Sejlager 1, Hadsten
BESTIL FREMVISNING EFTER AFTALE MED VORES BYGGERÅDGIVERE
Klaruphave 51, Klarup
+

Antal huse vi har bygget

Antal ansatte

Antal år med samme CVR

Udstillingshuse
Kom til Åbent Hus

Besøg vores udstillingshuse og få inspiration til dit nye hjem! Oplev arkitektur, planløsning, materialevalg, indeklima og indretning i et nybygget hus.

Vores byggerådgivere står klar til at give dig professionel sparring på dine boligdrømme. Vi hjælper dig trygt i mål med dit arkitekttegnede drømmehus!

Sejlager 1, 8370 Hadsten
Åbent hus: ÅBENT HUS: BESTIL FREMVISNING EFTER AFTALE MED VORES BYGGERÅDGIVERE
Oplev et arkitekttegnet hjem bygget på en skrånende grund. Huset byder på niveauforskydninger i både inde- og uderum samt en fantastisk udsigt!

Oplev en arkitekttegnet bolig, der byder på rummelige oplevelser, spændende kig, en lækker udsigt samt indbydende uderum. 

I boligen opleves et behageligt lysindfald og et godt indeklima, hvilket har stor indflydelse på familiens trivsel og sundhed i hjemmet. 

Bygningskroppen fremstår som to volumener, der forskyder sig i forhold til hinanden. Forskydningerne i bygningskroppen definerer gode uderum til ophold. 

Klaruphave 51, 9270 Klarup
Åbent hus: BESTIL FREMVISNING EFTER AFTALE MED VORES BYGGERÅDGIVERE
Oplev et arkitekttegnet hjem med gode rammer for hele familien. Her forenes funktionalitet og æstetik med høj kvalitet.

Kom og oplev vores nye udstillingshus i Klarup. Huset er bygget op som en bygningskrop med sadeltag, der forskydes og brydes af et midterparti med træbeklædning og fladt tag. De to murede længer forskydes i forhold til hinanden, hvilket giver facaderne et dynamisk udtryk samt skaber nicher til gode uderum – både ved indgangspartiet og den vestvendte terrasse.
Den centrale del af boligen rummer entre, bryggers og køkken – og omsluttes af de to længer med skråt tag, som rummer hhv. tre værelser og badeværelse mod syd, samt stue, spiseplads, viktualierum og soveværelse med bad en suite mod nord.

KONTAKT VORES BYGGERÅDGIVERE

Jonas Bank Olesen 53 77 21 81 / Anders Uhrenholt Moestrup 22 74 80 21 / Ditte Maria Kollerup (barsel) / Mads Enemark 53 65 21 81

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.