Åbent hus
+

Antal huse vi har bygget

Antal ansatte

Antal år med samme CVR

Udstillingshuse
Kom til Åbent Hus
Hver søndag kl. 13-15

Kom til åbent hus i vores udstillingshus i  Svenstrup

Du kan komme og suge inspiration til dig, og vores byggerådgivere står klar til at give dig professionel sparring på dine boligdrømme hver eneste søndag fra kl. 13-15.

Hvedebakken 60, 8450 Hammel – Byg & Bo 2023
Åbent hus: Hver søndag kl. 13-16
KFS Boligbyg inviterer indenfor i en spændende arkitekttegnet, fuldmuret villa. Et hjem, der skaber rammerne for det gode familieliv. Allerede inden du træder indenfor, får du indtryk af en spændende og gennemtænkt villa, hvor både udvendige og indvendige detaljer spiller sammen. Husets entre er lys og rummelig med et fint kig til den overdækkede, vestvendte … Continued

KFS Boligbyg inviterer indenfor i en spændende arkitekttegnet, fuldmuret villa. Et hjem, der skaber rammerne for det gode familieliv.

Allerede inden du træder indenfor, får du indtryk af en spændende og gennemtænkt villa, hvor både udvendige og indvendige detaljer spiller sammen. Husets entre er lys og rummelig med et fint kig til den overdækkede, vestvendte træterrasse.
Fra entreen kan du komme direkte til hjemmets hjerte; køkken-alrummet, som har gennemgående lysindfald fra både øst og vest. Køkken-alrummet har en stor køkkenø med skjult kogeplade, som giver ekstra stor arbejdsflade i dagligdagen. Stemningen i boligen er indbydende og varm – egetræsdørene, de rustikke fuldmurede vægge, de varme farver. I forbindelse med alrummet finder du en overdækket træterrasse, hvor de lune sommeraftener kan nydes.
Fra køkken-alrummet er der adgang til et depot samt til forældreafdelingen med soveværelse, walk-in og stort, lækkert badeværelse med ovenlys og stor bruseniche med shampoohylde. Den hyggelige stue ligger i åben forbindelse med alrummet. Husets 3 lyse værelser har direkte udgang til haven og ligger i nær forbindelse med boligens andet badeværelse.
Boligen rummer også en hverdagsindgang – bryggerset – med plads til jakker og skoletasker samt en stor, godt belyst arbejdszone til dagligdagens gøremål. I boligen opleves et gennemgående godt indeklima og behageligt lysindfald, der bidrager til familiens trivsel og sundhed.
Arkitektur og uderum
Huset er opført med fladt tag i to kontrasterende teglsten. Træbeklædning på udhæng, skur og carport bidrager med en lækker varme til murstenenes kontraster. Carport og skur vinkler sig på boligen og bevirker, at du kan komme tørskoet fra bilen ind i boligen samt lukker af mellem indkørsel og have.

Husets hovedindgang markeres med overdækning og en smuk muret detalje. Arkitekturen med carport vinklet på boligen og det overdækkede areal definerer dejlige uderum til ophold. Den sydvest-vendte træterrasse i forbindelse med køkken-alrummet indbyder til udendørs middage og lange lune sommeraftener.

KFS huset på Hvedebakken 60 skaber rammerne for det gode familieliv med rum til samvær og hyggelige stunder – indendørs såvel som udendørs.

Ved Billeskoven 9, Svenstrup
Åbent hus: Hver søndag kl. 13-15
En arkitekttegnet bolig i høj kvalitet, der byder på rummelige oplevelser, lækre materialer, spændende kig samt indbydende uderum i et roligt område.

Velkommen indenfor
Du bydes velkommen af en overdækket indgang, hvorefter du træder ind i den rummelige entre med indbygget garderobeniche. Herfra har du et flot kig til haven gennem boligens hovedakse med højt til loftet og niveauforskydning.

Fra entreen har du adgang til bryggers samt tre rummelige værelser. Via bryggers, der rummer plads til tørrestativ eller barnevogn, kan du komme tørskoet til carporten. Fra entreen ledes du via gangens tre trin ind i boligens centrale køkken-alrum. Herfra er der udgang til en lækker vestvendt træterrasse samt et skøn, overdækket areal.

Fra køkken-alrummet fortsætter du ind i stuen med smukt trægulv og dejligt lysindfald. Fra gangen er der adgang til børnebadeværelset med lysindfald fra et ovenlysvindue samt til forældreafdelingen, som rummer stort walk-in-closet og skønt badeværelse med stor bruseniche.
I boligen opleves et behageligt lysindfald og et godt indeklima, hvilket har stor indflydelse på familiens trivsel og sundhed i hjemmet.

Arkitektur og uderum
Kom med rundt om huset. Bygningskroppen fremstår harmonisk med ensidig taghældning og udhæng mod vest. Den sorte alu-inddækning fortsætter ned langs facaden og definerer indgangspartiet. Under det overdækkede areal er husets facade beklædt med træ, der giver et varmt og indbydende udtryk og spiller smukt sammen med den lækre træterrasse.

Den store træbeklædte carport kobler sig på boligen, så du kan gå tørskoet fra bilen til bryggers. Carporten rummer to nicher til opbevaring af cykler og affaldscontainere. Den delvist overdækkede træterrasse indbyder til udendørs middage og lange lune sommeraftener.

Se mere på Byg Nordjysks hjemmeside

 

Grundareal: 715 m2
Boligareal: 174 m2
Vognly: 41 m2
Overdækket: 20 m2

Kundeudtalelse

“I dag har vi fået et hus, som vi er rigtig glade for og som opfylder alle vores drømme. Vi vil anbefale KFS til alle der mangler inspiration til et anderledes men FEDT hus.”

Charlotte og Christian

Kom og få en snak med en af vores byggerådgivere
Mads og Jonas står klar

Vores to byggerådgivere Mads og Jonas står til rådighed hver eneste søndag i vores udstillingshus.

Kom forbi og tag en uforpligtende snak om dine boligplaner og få en masse ny inspiration, viden og råd med på vejen.

+

Antal huse vi har bygget

Antal ansatte

Antal år med samme CVR

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.