Åbent hus
+

Antal huse vi har bygget

Antal ansatte

Antal år med samme CVR

Udstillingshuse
Kom til Åbent Hus
Hver søndag kl. 13-16

Kom til åbent hus i vores udstillingshuse i Hammel og i Støvring.

Du kan komme og suge inspiration til dig, og vores byggerådgiver står klar til at give dig professionel sparring på dine boligdrømme hver søndag fra kl. 13-16.

Ræven 15, 9530 Støvring
Åbent hus: Søndag 13-16
Oplev 180 kvm fladtagshus med stor gårdhave. Husets tre sektioner er bygget op omkring en gang som er midteraksen i huset. Flere overdækkede arealer skaber det arkitektoniske udtryk hvor murværksdetaljer og træbeklædningen på facaden giver det perfekte sammenspil.

KFS huset skaber rammerne for det gode familieliv. En arkitekttegnet bolig på 180 m² med 26 m² overdækning i høj kvalitet, der byder på rummelige oplevelser, lækre materialer, spændende kig samt indbydende uderum i et lækkert område. 48 m² carport/skur er velintegreret i det smukke arkitektoniske udtryk.

Velkommen indenfor

Du bydes velkommen af en træbeklædt overdækket indgang, hvorefter du træder ind i den store entre med indbyggede nicher, hvoraf den ene er beklædt med trælister. Oplev sammenspillet mellem det rolige udtryk i PU-gulvet, de varme træelementer og det lange kig til den rå væg opført i facadesten. Det giver et rummeligt og lækkert indtryk. Fra entreen har du adgang til bryggers samt til en lys fordelingsgang med tre rummelige værelser. I forbindelse med værelserne finder du et af husets badeværelser. Via bryggers, der rummer plads til tørrestativ eller barnevogn, er der adgang til carporten. Fra entreen ledes du, via et gangareal, ind i boligens centrale køkken-alrum, hvor varme træelementer går igen og bidrager til en god stemning. Herfra er der udgang til en lækker træterrasse med et hyggeligt, overdækket areal, hvor murvinger og husets placering skaber et virkelig lækkert udemiljø i læ for vestenvinden.

Husets køkken-alrum er adskilt fra stuen af en dekorativ væg og har udgang til både primær og sekundær terrasse. I stuen gør facadestensmuren og et lækkert lysindfald noget virkelig godt for rummet og er med til at skabe en hyggelig atmosfære. Fra gangen er der adgang til forældreafdelingen, som rummer en funktionsgang og et skønt badeværelse med ovenlys i brusenichen. Soveværelset er placeret, så det er husets køligste rum.

I boligen opleves et behageligt lysindfald og et godt indeklima, hvilket har stor indflydelse på familiens trivsel og sundhed i hjemmet.

Arkitektur og uderum

Kom med rundt om huset. Bygningskroppen fremstår harmonisk fladt tag og overdækkede arealer. De lyse sten, sorte vinduer og varme træbeklædning får arkitekturen til at træde smukt frem. En træbeklædte carport med dekorative træsøjler kobler sig på boligens arkitektur og bidrager til et harmonisk udtryk. Carporten rummer et skur og to nicher til opbevaring af cykler og affaldscontainere. Under det overdækkede areal er husets facade beklædt med træ, der giver et varmt og indbydende udtryk og spiller smukt sammen med den lækre træterrasse. Den delvist over­dækkede træterrasse indbyder til udendørs middage og lange lune sommeraftener.

Hvedebakken 60, 8450 Hammel
Åbent hus: Hver søndag kl. 13-15
Oplev 190 kvm arkitektonisk enkelhed med kant. Husets aflange form tilfører et godt dagslys og skaber den super gode rumfordeling. Et integreret vognly er bygget ’skævt’ på huset, og en stor overdækket terrasse sætter prikken over i’et, både arkitektonisk og funktionelt.

KFS Boligbyg inviterer indenfor i en spændende arkitekttegnet, fuldmuret villa. Et hjem, der skaber rammerne for det gode familieliv.

Allerede inden du træder indenfor, får du indtryk af en spændende og gennemtænkt villa, hvor både udvendige og indvendige detaljer spiller sammen. Husets entre er lys og rummelig med et fint kig til den overdækkede, vestvendte træterrasse.
Fra entreen kan du komme direkte til hjemmets hjerte; køkken-alrummet, som har gennemgående lysindfald fra både øst og vest. Køkken-alrummet har en stor køkkenø med skjult kogeplade, som giver ekstra stor arbejdsflade i dagligdagen. Stemningen i boligen er indbydende og varm – egetræsdørene, de rustikke fuldmurede vægge, de varme farver. I forbindelse med alrummet finder du en overdækket træterrasse, hvor de lune sommeraftener kan nydes.
Fra køkken-alrummet er der adgang til et depot samt til forældreafdelingen med soveværelse, walk-in og stort, lækkert badeværelse med ovenlys og stor bruseniche med shampoohylde. Den hyggelige stue ligger i åben forbindelse med alrummet. Husets 3 lyse værelser har direkte udgang til haven og ligger i nær forbindelse med boligens andet badeværelse.
Boligen rummer også en hverdagsindgang – bryggerset – med plads til jakker og skoletasker samt en stor, godt belyst arbejdszone til dagligdagens gøremål. I boligen opleves et gennemgående godt indeklima og behageligt lysindfald, der bidrager til familiens trivsel og sundhed.
Arkitektur og uderum
Huset er opført med fladt tag i to kontrasterende teglsten. Træbeklædning på udhæng, skur og carport bidrager med en lækker varme til murstenenes kontraster. Carport og skur vinkler sig på boligen og bevirker, at du kan komme tørskoet fra bilen ind i boligen samt lukker af mellem indkørsel og have.

Husets hovedindgang markeres med overdækning og en smuk muret detalje. Arkitekturen med carport vinklet på boligen og det overdækkede areal definerer dejlige uderum til ophold. Den sydvest-vendte træterrasse i forbindelse med køkken-alrummet indbyder til udendørs middage og lange lune sommeraftener.

KFS huset på Hvedebakken 60 skaber rammerne for det gode familieliv med rum til samvær og hyggelige stunder – indendørs såvel som udendørs.

Kundeudtalelse

“I dag har vi fået et hus, som vi er rigtig glade for og som opfylder alle vores drømme. Vi vil anbefale KFS til alle der mangler inspiration til et anderledes men FEDT hus.”

Charlotte og Christian

KOM OG FÅ EN SNAK MED EN BYGGERÅDGIVER
Vi hjælper dig med svar på dine spørgsmål

Vores byggerådgiver står til rådighed hver eneste søndag i vores udstillingshus.

Kom forbi og tag en uforpligtende snak om dine boligplaner og få en masse ny inspiration, viden og råd med på vejen.

+

Antal huse vi har bygget

Antal ansatte

Antal år med samme CVR

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.