18. maj 2018
Vinduer

Dagslys skaber livskvalitet

Et godt dagslys i boligen har stor betydning for vores livskvalitet og energiniveau. Mængden og variationen af det lys, der rammer vores øjne, påvirker os positivt og er med til at holde vores døgnrytme stabil. En masse dagslys gør os i bedre humør – og så er det oven i købet en genvej til at spare på elforbruget.

Det er vigtigt, at du finder den rette balance mellem, hvad der er for lidt, og hvad der er for meget for dig. Meget lys er dejligt, især i de mange mørke måneder, hvor det giver stor glæde at suge lyset og solen til sig, når den endelig er fremme.

Men mange store vinduespartier giver også meget varme, som i sommerperioden kan genere. Du skal derfor finde den rette balance. Balancen kan eksempelvis findes ved at gøre brug af ovenlysvinduer, som giver et fantastisk lys og samtidig giver en lige så fantastisk mulighed for hurtig og nem ventilation om sommeren.

Hos KFS Boligbyg er vi med på de nyeste tendenser inden for vinduer og belysning, og vi arbejder sammen med landets førende producenter. Du kan koncentrere dig fuldt ud om, hvad der er det rigtige lys for netop dig og din familie.

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk
Vi svarer indenfor én hverdag

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x