18. maj 2018
Vinduer

Dagslys skaber livskvalitet

Et godt lysindfald i boligen har stor betydning for vores livskvalitet og energiniveau. Mængden og variationen af det lys der rammer vores øjne, påvirker os positivt og er med til at holde vores døgnrytme stabil. Dagslyset gør os i bedre humør – og så er det oven i købet en genvej til at spare på elforbruget.

Det er vigtigt, at finde den rette balance mellem for lidt og for meget lysindfald. Meget lys er dejligt, især i de mange mørke måneder, hvor det giver stor velvære at suge lyset og solen til sig, når den endelig er fremme.

Men mange store (især syd- og vestvendte) vinduespartier giver også meget varme, som i sommerperioden kan påvirke indeklimaet i boligen. Derfor er det afgørende at være bevidst om vinduernes størrelse og placering. Der skal findes den rette balance. Hos KFS laver vi energirammeberegninger på alle vores huse, som også omfatter beregning og vurdering af sommerkomfort i huset.

Brug af ovenlysvinduer er en god måde at få dagslyset langt ind i rummene på. De giver et fantastisk lys i rummet og giver samtidig mulighed for effektiv ventilation.


Hos KFS Boligbyg har vi et nært samarbejde med vores leverendører VELUX og VELFAC. Vi er med på de nyeste tendenser inden for vinduer og belysning, så vi kan hjælpe dig med at skabe det lysindfald du ønsker dig i dit drømmehjem.

Inspiration
BESØG VORES INSPIRATIONSUNIVERS, LÆS INFORMATIVE ARTIKLER, FÅ GODE BYGGERÅD OG FØLG MED NÅR VI SÆTTER 'FOKUS PÅ'!

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.