Processen
KFS VISION™

Vores 3D visualisering er en øjenåbner! Dette redskab hjælper dig med, at træffe de rigtige valg til dit kommende hjem. Du får arkitektens professionelle råd om design og funktionel indretning og din byggerådgiver sørger for, at der er styr på økonomien.

Vi har defineret denne proces og kaldt den KFS VISION™. Den er grundig, nem og enkel. Du får overblik fra første færd. Sammen udnytter vi tiden optimalt og du får alle vigtige aspekter med helt fra starten. Dét skaber den nødvendige tryghed.

Effektiv proces fra drøm til færdigt hus

Processen giver dig mulighed for at trække på al den erfaring, du har brug for. Vi bygger omtrent et hus om ugen. Vi bygger stort eller småt. For familier eller enkeltpersoner – men altid individuelt. Vi skaber hjem, som mennesker drømmer om – og lidt til. 

Med KFS VISION™ er processen effektiv – og derfor kan vi bygge dit nye hus til en konkurrencedygtig pris. Erfaringer, opsamlet siden 1983, sikrer dig gennemtænkte konstruktioner og et kvalitetsbyggeri som resultat.

Proces

Processen til et nyt hjem

1. Drømmen om et nyt hjem

I ser det for jer. Jeres nye drømmehus. Faktisk ved I lige, hvordan det skal være. I er vant til at få tingene til at fungere til hverdag. Men når I skal bygge, bliver det anderledes: Jeres kompetencer ligger på andre steder.

2. Hvem skal vi vælge?

I skal vælge det rigtige firma. Det kan jo ikke bygges om, når huset først står der. Så lyt til anbefalinger og følg ellers jeres egen mavefornemmelse. Kemien er vigtig. Herefter skal I forberede det første møde.

3. Byggemøde, passion og overblik

På mødet afstemmer vi først og fremmest forventninger. Vi drøfter naturligvis også arkitektur, indretning, materialevalg og økonomi. Vores mål er, at I går trygge og glade fra mødet og føler, at I er på rette vej.

4. Byggekontrakten bliver underskrevet

Nu indgår vi aftalen. I godkender arkitekttegningen. I træffer valg af byggematerialer og godkender byggeriets økonomi i tæt samarbejde med os. Vi rådgiver jer naturligvis alt det, I har behov for.

5. I ser hjemmet i 3D

Vi visualiserer jeres nye hjem i 3D. Tegnestuen inviterer indenfor og det er ofte en stor oplevelse at føle huset og få en fornemmelse af arkitekturen. I er med i hele processen og godkender den endelig planløsning og det ydre design.

6. Indendørs materialer

De overordnede valg er på plads, og nu er det tid for valg af de sidste materialer. I vælger køkken, badeværelse, vandhaner, termostater og dørhåndtag mm. Det er i denne fase, de fleste definerer husets dna.

7. Elplan - Inden vi bygger

I denne fase lægger I den sidste finish på jeres kommende hjem. I planlægger elinstallationer, lyd, belysning og alarm - sådan får I overblik over, hvordan huset lettest fungerer med jeres behov.

8. Fuldt overblik - Opstart af byggeri

Nu sætter vi det første spadestik. Det er altid noget ganske særligt! Men inden da markerer vi huset på grunden, udfører jordarbejdet og starter først selve byggeriet, når alt er tjekket til mindste detalje.

9. I får nøglen overdraget

Det store øjeblik i alle husbyggeres liv. Vi afholder afleveringsforretning, og de sidste mangler bliver udført. Herefter får I nøglen til døren, som er porten ind til jeres nye liv. Det er en glædens stund.

10. Livet i hjemmet - Jeres nye drømmehus

Så er tiden kommet til at forme jeres liv i de nye rammer. I skal måske vælge gardiner og gulvtæpper. Og de sidste ting, I mangler, skal I ud og finde. Nu kan I flytte ind og begynde at nyde det nye liv.

11. Obligatorisk eftersyn 1 år senere

Som en ekstra tryghed gennemgår vi altid husets konstruktioner efter 1 år og besvarer alle de spørgsmål, som I måtte have. I er naturligvis også altid velkomne til at kontakte os i den mellemliggende tid.
KFS VISION™
Vi har gjort det nemt at realisere dit drømmehus

KFS VISION™ er en grundig og effektiv arbejdsproces. En enkel vej fra drøm til nøgleoverdragelse. Her får du indblik i processen med 3D visualisering.

Hej! Jeg hedder Kenneth og jeg er byggerådgiver hos KFS Boligbyg.

31 22 16 10

Start dialog

x

Hej! Jeg hedder Kenneth og jeg er byggerådgiver hos KFS Boligbyg.

31 22 16 10

Inspirationskatalog

x