Effektiv proces fra drøm til færdigt hus

Vi har udviklet en optimeret proces, som gør det muligt at bygge jeres individuelle bolig i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Processen sikrer jer det fulde overblik og jeres byggerådgiver, arkitekt og byggeleder tager vare på hele forløbet. Med hver deres ekspertise rådgiver de jer til at tage de rette beslutninger for jeres kommende hjem og sikrer, at I får alle de vigtige aspekter med helt fra starten. Dét skaber den nødvendige tryghed.

Vores proces er en grundig, effektiv og enkel vej fra boligdrøm til nøgleoverdragelse!

+

Antal huse vi har bygget

Antal ansatte

Antal år vi med samme CVR

Vejen til jeres drømmehjem

Se videoen og hør, hvordan vi sikrer jer en god og tryg proces.

I er med hele vejen, når vi designer og bygger jeres personlige drømmehjem.

Proces

Processen til et nyt hjem

1. Drømmen om et nyt hjem

I ser det for jer. Jeres nye drømmehus. Faktisk ved I lige, hvordan det skal være. I er vant til at få tingene til at fungere til hverdag. Men når I skal bygge, bliver det anderledes: Jeres kompetencer ligger på andre steder.

2. Hvem skal vi vælge?

I skal vælge det rigtige firma. Det kan jo ikke bygges om, når huset først står der. Så lyt til anbefalinger og følg ellers jeres egen mavefornemmelse. Kemien er vigtig. Herefter skal I forberede det første møde.

3. Byggemøde, passion og overblik

På mødet afstemmer vi først og fremmest forventninger. Vi drøfter naturligvis også arkitektur, indretning, materialevalg og økonomi. Vores mål er, at I går trygge og glade fra mødet og føler, at I er på rette vej.

4. Byggekontrakten bliver underskrevet

Nu indgår vi aftalen. I godkender arkitekttegningen. I træffer valg af byggematerialer og godkender byggeriets økonomi i tæt samarbejde med os. Vi rådgiver jer naturligvis alt det, I har behov for.

5. I ser hjemmet i 3D

Vi visualiserer jeres nye hjem i 3D. Tegnestuen inviterer indenfor og det er ofte en stor oplevelse at føle huset og få en fornemmelse af arkitekturen. I er med i hele processen og godkender den endelig planløsning og det ydre design.

6. Indendørs materialer

De overordnede valg er på plads, og nu er det tid for valg af de sidste materialer. I vælger køkken, badeværelse, vandhaner, termostater og dørhåndtag mm. Det er i denne fase, de fleste definerer husets dna.

7. Elplan - Inden vi bygger

I denne fase lægger I den sidste finish på jeres kommende hjem. I planlægger elinstallationer, lyd, belysning og alarm - sådan får I overblik over, hvordan huset lettest fungerer med jeres behov.

8. Fuldt overblik - Opstart af byggeri

Nu sætter vi det første spadestik. Det er altid noget ganske særligt! Men inden da markerer vi huset på grunden, udfører jordarbejdet og starter først selve byggeriet, når alt er tjekket til mindste detalje.

9. I får nøglen overdraget

Det store øjeblik i alle husbyggeres liv. Vi afholder afleveringsforretning, og de sidste mangler bliver udført. Herefter får I nøglen til døren, som er porten ind til jeres nye liv. Det er en glædens stund.

10. Livet i hjemmet - Jeres nye drømmehus

Så er tiden kommet til at forme jeres liv i de nye rammer. I skal måske vælge gardiner og gulvtæpper. Og de sidste ting, I mangler, skal I ud og finde. Nu kan I flytte ind og begynde at nyde det nye liv.

11. Obligatorisk eftersyn 1 år senere

Som en ekstra tryghed gennemgår vi altid husets konstruktioner efter 1 år og besvarer alle de spørgsmål, som I måtte have. I er naturligvis også altid velkomne til at kontakte os i den mellemliggende tid.

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x