En optimeret proces
Fra første møde til nøgleoverdragelse
Effektiv proces fra drøm til færdigt hus

Vi har udviklet en optimeret proces, som gør det muligt at bygge jeres individuelle bolig i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Processen sikrer jer det fulde overblik og jeres byggerådgiver, arkitekt og byggeleder tager vare på hele forløbet. Med hver deres ekspertise rådgiver de jer til at tage de rette beslutninger for jeres kommende hjem og sikrer, at I får alle de vigtige aspekter med helt fra starten. Dét skaber den nødvendige tryghed.

Vores proces er en grundig, effektiv og enkel vej fra boligdrøm til nøgleoverdragelse!

+

Antal huse vi har bygget

Antal ansatte

Antal år med samme CVR

Vejen til jeres drømmehjem

Se videoen og hør, hvordan vi sikrer jer en god og tryg proces.

I er med hele vejen, når vi designer og bygger jeres personlige drømmehjem.

Byggebudget
HVAD KOSTER ET ARKITEKTTEGNET HUS?

Her får du nemt et overblik over byggeøkonomien!

Brug vores prisberegner og dan dig hurtigt et overblik over totaløkonomien i dit byggeprojekt.

Tag kontakt til en af vores byggerådgivere, når du ønsker et detaljeret budget eller tilbud.

Vi hjælper dig med at have styr på økonomien fra husdrøm til drømmehus.

Det sikrer en god proces, hvor du kan have fokus på den kreative proces med arkitekten.

Proces

Processen til et nyt hjem

1. Drømmen om et nyt hjem

I ser det for jer. Jeres nye drømmehus. Faktisk ved I lige, hvordan det skal være. I er vant til at få tingene til at fungere til hverdag. Men når I skal bygge, bliver det anderledes: Jeres kompetencer ligger på andre steder.

2. Hvem skal vi vælge?

I skal vælge det rigtige firma. Det kan jo ikke bygges om, når huset først står der. Så lyt til anbefalinger og følg ellers jeres egen mavefornemmelse. Kemien er vigtig. Herefter skal I forberede det første møde.

3. Byggemøde, passion og overblik

På mødet afstemmer vi først og fremmest forventninger. Vi drøfter naturligvis også arkitektur, indretning, materialevalg og økonomi. Vores mål er, at I går trygge og glade fra mødet og føler, at I er på rette vej.

4. Byggekontrakten bliver underskrevet

Nu indgår vi aftalen. I godkender arkitekttegningen. I træffer valg af byggematerialer og godkender byggeriets økonomi i tæt samarbejde med os. Vi rådgiver jer naturligvis alt det, I har behov for.

5. I ser hjemmet i 3D

Vi visualiserer jeres nye hjem i 3D. Tegnestuen inviterer indenfor og det er ofte en stor oplevelse at føle huset og få en fornemmelse af arkitekturen. I er med i hele processen og godkender den endelig planløsning og det ydre design.

6. Indendørs materialer

De overordnede valg er på plads, og nu er det tid for valg af de sidste materialer. I vælger køkken, badeværelse, vandhaner, termostater og dørhåndtag mm. Det er i denne fase, de fleste definerer husets dna.

7. Elplan - Inden vi bygger

I denne fase lægger I den sidste finish på jeres kommende hjem. I planlægger elinstallationer, lyd, belysning og alarm - sådan får I overblik over, hvordan huset lettest fungerer med jeres behov.

8. Fuldt overblik - Opstart af byggeri

Nu sætter vi det første spadestik. Det er altid noget ganske særligt! Men inden da markerer vi huset på grunden, udfører jordarbejdet og starter først selve byggeriet, når alt er tjekket til mindste detalje.

9. I får nøglen overdraget

Det store øjeblik i alle husbyggeres liv. Vi afholder afleveringsforretning, og de sidste mangler bliver udført. Herefter får I nøglen til døren, som er porten ind til jeres nye liv. Det er en glædens stund.

10. Livet i hjemmet - Jeres nye drømmehus

Så er tiden kommet til at forme jeres liv i de nye rammer. I skal måske vælge gardiner og gulvtæpper. Og de sidste ting, I mangler, skal I ud og finde. Nu kan I flytte ind og begynde at nyde det nye liv.

11. Obligatorisk eftersyn 1 år senere

Som en ekstra tryghed gennemgår vi altid husets konstruktioner efter 1 år og besvarer alle de spørgsmål, som I måtte have. I er naturligvis også altid velkomne til at kontakte os i den mellemliggende tid.
Typiske spørgsmål vi får

Vi har samlet de spørgsmål vi oftest får samt svarene på dem.
Har du yderligere spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Alle design- og byggeprocesser er forskellige og der er mange parametre der varierer under forløbet. Hvor hurtig er man som kunde til at godkende tegninger og beslutte materialevalg? Hvor lang tid tager byggeansøgningen? Skal huset bygges i et eller flere plan?

I gennemsnit tager hele processen, fra aftaleindgåelse til nøgleoverdragelse, ca. et år - herunder ca. 26-34 arbejdsuger fra vi går i jorden til huset står færdigt.

Alle vores huse er unikke og designes specifikt til den enkelte kunde og byggegrund. Derfor kan prisen på to umiddelbart sammenlignelige huse variere meget bl.a. afhængig af byggegrundens jordbundsforhold, husets konstruktion og materialevalg.
Vores byggerådgivere kan hjælpe med at skitsere et prisoverslag på jeres drømmebolig, eller I kan selv starte med at beregne et groft prisoverslag ved hjælp af vores prisberegner, som I kan prøve her.
I kan også finde priseksempler på hjemmesiden under Arkitekturer samt under Arkitektens Hus.

I får en fast byggerådgiver, arkitekt og byggeleder under hele forløbet. Jeres byggerådgiver spørger ind til jeres drømme og ønsker, og rådgiver jer omkring valg af arkitektur samt udarbejder jeres byggebudget.
Arkitekten designer huset med udgangspunkt i jeres ønsker og behov samt udarbejder myndighedsprojekt og ansøger om byggetilladelsen. Herefter udføres arbejdstegninger, hvorefter jeres byggeleder varetager ledelsen og tidsstyringen på byggepladsen, hvor vores faste håndværkerteam bygger huset.

I kan vælge mellem ratebetaling eller betaling ved indflytning. Vi anbefaler, at I drøfter med jeres finansieringsinstitut, hvilken løsning der passer til jeres situation. De fleste mennesker går efter den løsning der er billigst for dem ud fra deres finansieringssituation. Når I betaler ved indflytning skal I stille en bankgaranti og det koster et tillæg at lade os finansiere byggeriet. Vælger I ratebetaling skal jeres finansieringsinstitut levere en finansieringstilkendegivelse.

Vi gør os umage med at give jer den bedste rådgivning samt med at spørge ind til og kortlægge jeres drømme og behov - og I er selv med i hele processen.
Jeres byggerådgiver hjælper jer med at definere, hvad der er den rigtige løsning til jer i forhold til jeres byggegrund og budget.
Arkitekten designer huset unikt til jer ud fra jeres ønsker og behov. Vores tegnestue visualiserer huset i 3D, så I har de bedste forudsætninger for, i samråd med arkitekten, at træffe de rigtige beslutninger omkring designet af jeres hjem. Vi gør også meget ud af at vejlede jer gennem alle de spændende muligheder for materialevalg.

Ja, vi udarbejder myndighedsprojekt og ansøger om byggetilladelsen. Det sker digitalt via kommunernes hjemmeside. Inden den proces går i gang, har I modtaget projektoplæg med skitse og visualiseringer fra arkitekten. Det sikrer at alle store beslutningerne er truffet, og I kan fokusere på de sidste materialevalg og elplanen, som vi også gør meget ud af.

I er altid velkommen til at kontakte os. Vi gør os altid umage med at svare på jeres spørgsmål og give jer den bedste rådgivning, så I kan være trygge og træffe de rigtige beslutninger under hele forløbet. Kontakt vores medarbejdere her.

Det kan vi højst sandsynligt! Netop fordi vi designer alle huse fra bunden, kan det meste lade sig gøre. Vi bygger både i flere etager, kælder og på skrånende grunde.

Inden nøgleoverdragelse mødes I med byggelederen til en aflevering, hvor huset gennemgås for små fejl og mangler. I går gennem huset rum for rum og noterer hvilke ting som måtte mangle at blive udført. Det sikrer, at byggelederen får alle ting udført inden den store dag, hvor I overtager nøglerne. Efter knap et år indkalder vi til 1 års eftersyn. Her gennemgås huset for fejl og mangler, der udarbejdes en rapport og eventuel udbedring iværksættes.

Vores erfarne byggerådgivere tager udgangspunkt i jeres økonomi og laver indledningsvist et byggebudget for jeres projekt. Her er indtænkt alt fra jordarbejde, byggematerialer, inventar, el osv. Vi taler med jer om jeres behov, for at sikrer at beregningen bliver realistisk og vi får alt med, småt som stort. Således sikrer vi, at der er styr på økonomien gennem hele forløbet.

Nogle af vores kunder vælger at have en ekstern rådgiver tilknyttet. Vi synes det er en god idé, da vi oplever at de kunder som vælger at hyre en byggerådgiver, føler sig mere trygge ved det. Den byggesagkyndige hjælper kunden enten gennem hele processen eller gennem en del af processen. Ligesom vores egen byggeleder følger den byggesagkyndige byggeriet, og det ender ofte således, at det er den byggesagkyndige og vores byggeleder der kommunikerer gennem byggeriet. Der er også mange kunder som ikke vælger en byggesagkyndig og i de tilfælde taler kunden direkte med vores byggeleder.

I er altid velkomne til at få et uforpligtende møde med vores byggerådgivere. Her lytter vi til jeres boligdrømme og vurderer, om vi kan hjælpe jer i mål med dem til jeres budget.
Kontakt vores byggerådgivere her.

Når arkitekten har skitseret jeres hus, holder I et materialevalgsmøde med vores erfarne materialevalgsrådgiver, som rådgiver og sparrer med jer omkring at vælge materialer der matcher jeres hus og budget.

Ja, vi holder åbent hus i vores udstillingshuse hver søndag. Her kan I opleve stemningen i et indrettet, nybygget, arkitekttegnet hus. I kan også få en uforpligtende snak med vores byggerådgivere og få professionel sparring på jeres boligdrømme.
Se vores aktuelle åbent hus-arrangementer og åbningstider her.

Vi har et unikt koncept og en optimeret proces, hvor vi designer og bygger dit arkitektegnede drømmehus - og vi varetager hele processen fra første møde til nøgleoverdragelse.
Vi er et lokalt familiefirma og har haft samme CVR-nummer siden 1979. Vores team repræsenterer en bred faglighed med lang erfaring, som giver os en indgående indsigt i alle aspekter på tværs af design-, projekterings- og byggeproces. Med vores faste håndværkerteam garanterer vi ydermere høj kvalitet og et optimeret byggeforløb.
Det betyder, at I får et hus, der er designet unikt til jer og jeres byggegrund samtidig med, at der er styr på økonomi og tidsplan under hele forløbet. Således sikrer vi, at I kommer trygt i mål med jeres personlige drømmehus.

Vi er et byggefirma med egen arkitekttegnestue. Det betyder, at vi designer jeres hus helt fra bunden, ud fra jeres ønsker og behov og til jeres specifikke grund. Således får I et unikt hus, der er optimeret i forhold til jeres behov og I får udnyttet byggegrundes kvaliteter på bedste vis.

I modsætning til en traditionel arkitekttegnestue, har vi vores egen produktion samt faste håndværkere og leverandøre. Vi designer realiserbare projekter, hvor konstruktion og økonomi er tænkt ind fra starten. Vi varetager hele processen fra første møde til nøgleoverdragelse, så I kommer trygt i mål med jeres drømmehus.

Vi kender markedet og ved hvad der findes derude, samt hvad der er undervejs af nye udstykninger. Derfor kan vi ofte hjælpe jer med at finde netop den byggegrund, I drømmer om. Kontakt vores byggerådgiver, hvis I har brug for hjælp til at finde den rigtige byggegrund..

Vi sælger ikke typehuse, men vores koncept ”Arkitekts Hus” er huse, designet af vores arkitekter, der kan opføres på din grund. Arkitektens Hus vil altid blive tilpasset din grunds orientering i forhold til bl.a. ankomstforhold, lysindfald og udsigt.
Se vores Arkitektens Huse her.

Vores AllinOne projekter er til jer, der gerne vil være fri for designprocessen og de mange beslutninger den indebærer. Vores AllinONE huse sælges i tre stadier: Byggegrund til salg, Huse under opførelse til salg og Færdige huse til salg.
Se aktuelle AllinONE projekter til salg her..

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.