Færdigt hus til salg
Ved Billeskoven 9, Svenstrup J
Se salgsopstilling hos mægler her
Allinone
Huse til salg

Vil du være fri for beslutninger, design- og byggeprocessen? Gør det nemt for dig selv og køb et færdigbygget hus!

KFS AllinONE huse er designet af vores arkitekter og bygget af kvalitetsbevidste håndværkere.

Vi sælger AllinONE huse i tre stadier: Byggegrunde til salg, Huse under opførelse samt Færdige huse.

+

Antal huse vi har bygget

Antal ansatte

Antal år med samme CVR

Skalhøje 112, 9240 Nibe
Arkitekttegnet projekthus i attraktivt nybyggerkvarter. Bliv en del af Nibes stærke sammenhold med by og havn

Arkitekttegnet projekthus i attraktivt nybyggerkvarter

Bliv en del af Nibes stærke sammenhold med by og havn

 

Drømmer I om at bosætte jer i et spritnyt hus, hvor gennemtænkte valg og kvalitetssikre materialer er bærende? Her på Skalhøje 112 får I en velindrettet planløsning, der er ideel til den moderne familie, der ønsker fleksibilitet i en hverdag i spændende Nibes aktive byliv. Hjertelig velkommen!

Jeres nye hjem kendetegnes ved en moderne indretning, der med stilsikre New Yorker-detaljer giver jer lækre løsninger og materialevalg. De moderne, tidløse silhouetter tager imod jer fra det udendørs udtryk med kobberfarvet alu og med indenfor på den flotte planløsning. Her træder I ind i hjemmet fra entréen, der fører jer ud til en fordelingsgang, hvorfra blandt andet bryggers kan tilgås, der har direkte udgang til carporten, så I kan nå tørfodet ind fra bilen.

Fordelingsgangen sikrer jer adgang husets hjerte, der udgøres af et dejligt køkken-alrum med flotte vinduesspartier, der tillader, at sollyset brager ind. I forbindelse med køkken-alrum er der også opholdsstue, og fra fællesrummet kan de omkringliggende terrasser tilgås.

Hjemmets værelser fordeler sig med forældreafdeling med soveværelse med walk in og badeværelse en suite, mens 3 børneværelser venter jer i den anden ende, hvortil der også er badeværelse. Hertil er 2 gode opbevaringsrum perfekt til viktualie- eller vinrum.

Ejendommen sælges uden haveanlæg og belægning. Flyttekasserne kan rykke ind omkring maj 2023.

Jeres hjem befinder sig i et lukket kvarter med andre nybyggerhuse og mange børnefamilier. Herfra har I kort afstand til hele Nibe, der kan nås på en kort cykeltur. Her er alt fra børnenes skole til daginstitution og et stærkt foreningsliv med aktiviteter til lands og til vands for alle. Hertil er der et spændende handelsliv i midtbyen med dagligvareindkøb og lokale tiltag, der spirer op i byen.

Giv os et kald ved interesse!

Mads Enemark
Telefon: 53652181
Mail: me@kfs-boligbyg.dk

Ved Billeskoven 9, Godthåb
4.648.000,-
En arkitekttegnet bolig i høj kvalitet, der byder på rummelige oplevelser, lækre materialer, spændende kig samt indbydende uderum i et roligt område.

Velkommen indenfor
Du bydes velkommen af en overdækket indgang, hvorefter du træder ind i den rummelige entre med indbygget garderobeniche. Herfra har du et flot kig til haven gennem boligens hovedakse med højt til loftet og niveauforskydning.

Fra entreen har du adgang til bryggers samt tre rummelige værelser. Via bryggers, der rummer plads til tørrestativ eller barnevogn, kan du komme tørskoet til carporten. Fra entreen ledes du via gangens tre trin ind i boligens centrale køkken-alrum. Herfra er der udgang til en lækker vestvendt træterrasse samt et skøn, overdækket areal.

Fra køkken-alrummet fortsætter du ind i stuen med smukt trægulv og dejligt lysindfald. Fra gangen er der adgang til børnebadeværelset med lysindfald fra et ovenlysvindue samt til forældreafdelingen, som rummer stort walk-in-closet og skønt badeværelse med stor bruseniche.
I boligen opleves et behageligt lysindfald og et godt indeklima, hvilket har stor indflydelse på familiens trivsel og sundhed i hjemmet.

Arkitektur og uderum
Kom med rundt om huset. Bygningskroppen fremstår harmonisk med ensidig taghældning og udhæng mod vest. Den sorte alu-inddækning fortsætter ned langs facaden og definerer indgangspartiet. Under det overdækkede areal er husets facade beklædt med træ, der giver et varmt og indbydende udtryk og spiller smukt sammen med den lækre træterrasse.

Den store træbeklædte carport kobler sig på boligen, så du kan gå tørskoet fra bilen til bryggers. Carporten rummer to nicher til opbevaring af cykler og affaldscontainere. Den delvist overdækkede træterrasse indbyder til udendørs middage og lange lune sommeraftener.

 

Kontakt vores byggerådgiver Jonas Bank Olesen på jbo@kfs-boligbyg.dk eller 53 77 21 81 og hør nærmere.

 

Grundareal: 715 m2
Boligareal: 174 m2
Vognly: 41 m2
Overdækket: 20 m2

Døsebækparken 33, Godthåb
4.495.000,-
Projektgrund til alle jeres drømme
Med alt I behøver som familie i Godthåb

Her på den attraktive nybyggeradresse Døsebækparken i Godthåb får I nu muligheden for at flytte ind i et spritnyt drømmehus opført af KFS Boligbyg. Her kommer I hverken til at gå på kompromis med kvalitetssikre materialevalg eller dygtigt håndværk, med denne drømmevilla på den lukkede, familievenlige villavej. Hjertelig velkommen til!

 

Designet for jeres nye bolig er skabt med familieliv og nærvær for øje. Her får I et herligt fællesrum i form af et stort køkken-alrum, hvor et fantastisk lysindfald gør jer selskab både her og i resten af boligen. De store vinduespartier er en smuk del af konstruktionen og beriger jer med sollys dagen lang rundt i husets rum. Den perfekte planløsning til den moderne familie.

 

Boligen fordeler sig på forældreafdeling med eget badeværelse i den ene ende, mens børnenes værelser samt multirum eller hjemmekontor kan indrettes den modsatte ende. I har fra fællesrummene og værelser udgang til jeres skønne have, hvor man lige kan forestille sig lange sommerdage med leg i haven, solbadning og lækker aftensmad på terrassen. Nyd udsigten over bækken og det store grønne areal.

 

Lækre detaljer om huset:

 

– Ovenlys

– Murede detaljer i facadetegl (B 531 NOVA) (rå væg ved entre samt muret bænk i alrum)

– Massive døre i natur EG med sorte greb

– Klinker er: 60×60 cm – Iris Wholestone Tobacco

– Niko home control på el

– Solceller

– Rejsehøjde i kippen – ca. 3,5m.

– Fokus overdækning

 

 

Jeres nye beliggenhed i Godthåb, tæt til Svenstrup, sikrer jer fra top til tå. Byen er ideel for jer, der gerne vil engagere sig i de mange fællesaktiviteter, som byens gode foreningsliv tilbyder, og I vil føle jer velkomne fra dag 1. Der er både skole og daginstitutioner i byen, og I får heller ingen problemer med at klare indkøbene i jeres nye postnummer – her er flere at vælge mellem samt spændende lokalforretninger og tiltag.

 

Tag en tur rundt i området og oplev potentialet med egne øjne – og tøv ikke med at give os et kald for at høre nærmere.

 

Til huset medfølger vognly med plads til 2 biler og et skur.

 

Obs: Boligen sælges ekskl. have, belægning og terrasser og boligen sælges som den er visualiseret.

Døsebækparken 39, Godthåb
1.150.000,-
KFS AllinONE byggegrunde til salg.
Vil du bygge på en naturskøn, kuperet grund i Godthåb ved Svenstrup?
Kontakt os for at høre nærmere om hvilke muligheder vi kan tilbyde.

I naturskønne Godthåb tæt på Svenstrup, er dette netop blevet muligt, i det nye boligområde, som kommer til at ligge i fantastisk flot kuperet naturterræn, der ikke bliver reguleret. Dette er med til at bibeholde terrænets naturlige form og giver mulighed for at bygge særdeles spændende arkitektoniske boliger.

Godthåb er et mindre bysamfund med en særlig landsbykarakter. I kraft af byens natur- og landskabskvaliteter, den forholdsvis lille størrelse, de mange historiske islæt og service som skole, købmand mv. er Godthåb en meget attraktivt bosætningsby.

En placering for dig der vil have frisk luft, natur og stadig være tæt på dagligdagens nødvendigheder.

 

Kontakt byggerådgiver Jonas Bank Olesen på jbo@kfs-boligbyg.dk eller 53 77 21 81, hvis du vil vide mere om mulighederne på grundene.

Døsebækparken 57, Godthåb
1.200.000,-
KFS AllinONE byggegrunde til salg.
Vil du bygge på en naturskøn, kuperet grund i Godthåb ved Svenstrup?
Kontakt os for at høre nærmere om hvilke muligheder vi kan tilbyde.

I naturskønne Godthåb tæt på Svenstrup, er dette netop blevet muligt, i det nye boligområde, som kommer til at ligge i fantastisk flot kuperet naturterræn, der ikke bliver reguleret. Dette er med til at bibeholde terrænets naturlige form og giver mulighed for at bygge særdeles spændende arkitektoniske boliger.

Godthåb er et mindre bysamfund med en særlig landsbykarakter. I kraft af byens natur- og landskabskvaliteter, den forholdsvis lille størrelse, de mange historiske islæt og service som skole, købmand mv. er Godthåb en meget attraktivt bosætningsby.

En placering for dig der vil have frisk luft, natur og stadig være tæt på dagligdagens nødvendigheder.

 

Kontakt byggerådgiver Jonas Bank Olesen på jbo@kfs-boligbyg.dk eller 53 77 21 81, hvis du vil vide mere om mulighederne på grundene.

Klaruphave 52, 9270 Klarup
Pris: 1.290.000,-
Byggegrund til salg.
Byg dit arkitekttegnede drømmehus på Klaruphave.
Grundareal: 913 m²

Vil du bygge dit drømmehjem i Klarup? Klaruphave er et nyt boligområde beliggende i naturskønne omgivelser med skov og åbne græsarealer, blot 11 km øst for Aalborg centrum.

Her finder du et rigt foreningsliv, gode indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Endvidere kommer du nemt til både Aalborg og Gistrup – uanset om du er i bil, på cykel eller med offentlig transport. Det nye Supersygehus, Aalborg Universitet og tilkørsel til motorvej når du på kun 5 minutter i bil.

Vil du bygge et arkitekttegnet hus – designet unik til dine øsnker og behov – i Klaruphave? Kontakt vores byggerådgiver Jonas Bank Olesen på jbo@kfs-boligbyg.dk eller 53 77 21 81 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Klaruphave 32, 9270 Klarup
4.500.000
5-værelses villa på 170 m² i Klarup

Her I den populære Aalborg-forstad Klarup får I nu muligheden for at flytte ind i et spritnyt drømmehus opført af KFS Boligbyg. Kvalitetssikre materialer og dygtigt håndværk er nøgleord i opførslen af denne smukke villa, og I får base på en lukket, rolig villavej, hvor børnene kan vokse trygt op. Velkommen til!

 

Tankerne bag designet for jeres drømmehjem her på Klaruphave 32 er et grundlæggende ønske om at kombinere hverdagsluksus og lækre detaljer med den perfekte planløsning til den moderne familie. Her udgøres boligens hjerte af et herligt fællesrum i køkken-alrum og stue, hvor vinduer fra gulv til loft og gode ovenlysvinduer sikrer jer fantastisk lysindfald.

 

Boligens værelser fordeler sig på forældreafdeling med soveværelse med walk-in closet og badeværelse en suite, mens børneværelserne ligger i den anden ende af huset, hvortil der også er badeværelse. Hertil er der anvendeligt bryggers samt herlig entré at byde gæsterne indenfor i. Der er fra fællesrummene udgang til de udendørs arealer, hvor I placerer jer smukt i forhold til at sikre jer de bedste solforhold. Udendørsarealet er ikke med i prisen for opførslen.

 

Af lækre detaljer i huset kan blandt andet nævnes

 • Mursten fra Strøjer Tegl – B542 Laika
 • FCS-certificerede træ-alu Velfac 200-vinduer
 • 2 Velux ovenlysvinduer
 • 3 terrassedøre samt 1 dobbelt terrassedør
 • Loftet er FCS-certfiiceret træbeton i hvid troldtekt
 • Klinker i entré, bryggers, badeværelser og køkken-alrum – 60 x 60 cm Soapstone White
 • Laminatgulve på værelser, stue, walk-in og soveværelser – Nordic Roots K326
 • Døre fra Swedoor
 • Hansgrohe vandhaner i hele huset
 • Inventar fra Invita i køkken, bad, bryggers, garderobeskabe, spejle, tilbehør, vaske m. v.
 • Integreret vognly på 51 kvadratmeter, heraf redskabsrum på 12 kvadratmeter

 

Beliggenheden i Klarup dækker jer ind med alt, I behøver i jeres nye tilværelse. I har få minutter til at klare hverdagens indkøb i byens gode supermarkeder, mens børnene nemt når skole og daginstitution på en kort cykeltur ad sikre veje og stier på kort tid. Hertil er der et aktivt foreningsliv i byen samt blot 12 kilomter til Aalborg centrum.

 

Tag en tur rundt i området og oplev potentialet – og tøv ikke med at give os et kald for at høre nærmere:

Kontakt vores byggerådgiver Jonas Bank Olesen på jbo@kfs-boligbyg.dk eller 53 77 21 81

Veggerbyvej 13, 9541 Suldrup
PRIS: 1.650.000,-
KFS AllinONE Futura færdigt hus til salg.
Boligareal: 103,5 m²
Antal værelser: 4
Vognly (deles med nabo): 46,7 m²
Redskabsrum: 10 m²

I Suldrup har vi opført to KFS Futura rækkehuse. Her får du 103,5 velindrettede kvadratmeter samt et tilhørende vognly og redskabsrum. Huset er et enderækkehus, så du får kun tætte naboer til den ene side.

Du træder ind i et stort og funktionelt bryggers. Herfra er der adgang til et lækkert og rummeligt badeværelse samt lyst køkken-alrum og stue med højt til loftet og adgang til boligens terrasse og have. Troldtekt-lofter sikrer en god akustik i rummet mens vinduer til gulv og smalle højtsiddende vinduer lukker lyset ind og giver et behageligt indeklima.

Husets rummer yderligere tre gode værelser, som alle tilgås fra køkken-alrum og stue.

Her er plads til den lille familie. Rækkehuset er beliggende i Suldrup, som har et landsbymiljø med folkeskole, idrætsforening, skønt naturområde og et godt forretningsliv – og der er ikke langt til en større handelsby.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.