Byg og Bo 2019
Udstillingshus til salg
Køb din grund hos os til opførelse af et KFS hus
Byggegrunde til salg
Byg Nordjysk
Udstillingshus til salg
KFS hus under opførelse
Hus under opførelse til salg
Allinone
Huse til salg

Vil du være fri for beslutninger, design- og byggeprocessen? Gør det nemt for dig selv og køb et færdigbygget hus!

KFS AllinONE huse er designet af vores arkitekter og bygget af kvalitetsbevidste håndværkere.

Vi sælger AllinONE huse i fire stadier: Byggegrunde til salg (til opførelse af et KFS hus), Huse under opførelse, Egne projekter samt Udstillingshuse til salg.

Flegebakken 19, 8370 Hadsten
PRIS: 4.395.000,-
På Flegebakken i Hadsten opfører vi et ALLinOne KFS Square på 166 m2.
Huset er beliggende på en kuperet grund, der giver mulighed for at skabe et spændende hjem med niveauforskydninger og udsigt.

Huset byder velkommen med en flot hall med højt til loftet og rummer endvidere køkken-alrum med ovenlys og viktualierum, stue med udgang til træterrasse, kontor, forældreafdeling med walk-in og bad, samt to børneværelser med badeværelse.

Fra husets 48 m2 dobbeltgarage  er der direkte adgang til husets bryggers.

Se grundplanen for huset her.

Kontakt vores byggerådgiver Mads Enemark på 53 65 21 81 eller me@kfs-boligbyg.dk for yderligere information.

Skellet 7, 8382 Hinnerup
PRIS: 5.895.000,-
Vil I bo tæt på Århus i en bolig, hvor naturen altid er nærværende og det gode familieliv er i centrum? Så er vores Byg og Bo hus i Hinnerup huset til jer! En central atriumgård trækker naturen og lyste helt ind i boligens hjerte og med yderligere to lettilgængelige terrasser er naturen og lyset altid nærværende i boligen.

Vores nye Byg og Bo 2019 hus er til salg. Huset kan dog først overtages når Byg og Bo udstillingen er slut, dvs. d. 15. marts 2020.

195 m2 Square hus med nytænkende rumligheder som atriumgård og lektiecafe i forbindelse med køkken-alrummet. Arkitekten har arbejdet med at trække lyset og naturen helt ind i boligens hjerte samt med at skabe rum, der lægger op til samvær og nærvær i familiens hverdag.

Fra entreen er der adgang til boligens funktionelle bryggers, hvorfra der er udgang til dobbelt vognly samt redskabsrum. Fra entreen ledes man via to trin ned i boligens køkken-alrum, hvorfra der er udsyn og adgang til både atrium samt terrasser i både for- og baghave.

I køkken-alrummet mærker man boligens behagelige indeklima og lysindfald. Rummet forsynes med naturligt lys fra alle retninger, samt via ovenlysvindue, atriumgård og smalle højtsiddende vinduesbånd. Via atriumgården ledes dagslyset helt ind i boligen og man får naturen, årstiderne og vejret helt tæt på.

Fra køkkenet er der, via fordelingsgang med ovenlysvindue og skabsvæg, adgang til forældreafdeling med lækkert badeværelse og soveværelse med udgang til haven. Boligens hyggelige stue ligger også i forbindelse med køkken-alrummet.

I den modsatte ende af huset ligger boligens tre lyse og rummelige børneværelser samt badeværelse med ovenlysvindue. Børneafdelingen forbindes med køkken-alrummet via fordelingsgang med integreret lektiecafe. Fra lektiecafeen er der hemmelige smugkig til baghaven via de små vinduer.

Fra køkken-alrummet er der adgang til terrasser i både for- og baghaven. På baghavens terrasse er 15 m2 overdækket og to sæt dobbeltdøre giver mulighed for at åbne op og skabe en god forbindelse mellem inde og ude. På varme sommerdage kan atriumgårdens foldedøre skydes helt fra, så inde- og uderum smelter sammen og skaber optimale rammer til både hverdag og fest!

Se grundplanen for huset her og flere billeder fra huset her.

Kontakt vores byggerådgiver Mads Enemark på 53 65 21 81 eller me@kfs-boligbyg.dkhvis du er interesseret i en fremvisning eller har spørgsmål til huset.

Solstrålen i Aabybro
Pris: Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Er I klar til et helt nyt hjem med naturen som nabo – og samtidig tæt på alle byens faciliteter? Så vær' med fra begyndelsen, når Aabybros nye bydel tager form. Kontakt os nu og hør mere om grundene, der er til salg.

Solstrålen udbyder, i første etape, 41 attraktive grunde, og med tiden – når bydelen er fuldt udbygget – vil den stå med cirka 250 boliger. Alle folder de sig ud i viftens stråler, som på arkitektonisk vis udgår fra et centrum; solen. Her venter de fantastiske fællesarealer med legeplads og multisportsbane – til stor glæde for kvarterets børnefamilier.

Udstykningen placerer sig på en dejlig plet lige nord for Aabybro – et område der knytter Aabyskoven sammen med de nye naturarealer. Derudover ligger kvarteret helt tæt på Aabybros bymidte, som de senere år har udviklet sig til at være et af Nordjyllands foretrukne steder at bosætte sig – og med god grund. Aabybro har det hele – og via byens stisystemer og busforbindelser kommer I let rundt til alting. Et attraktivt foreningsliv, DGI-hus, svømmehal, fodboldstadion og golfbane sikrer en levende hverdag, mens byens mange gode specialbutikker og indkøbsmuligheder får det praktiske til at glide.

Dertil kommer en ny privat vuggestue og børnehave lige ved Solstrålen, to nye skoler og lokal friskole. Fra Aabybro har I kun ti minutters kørsel til lufthavnen, et kvarter til Blokhus strand og Fårup Sommerland samt tyve minutter til Aalborg.

I kan læse mere om Solstrålens første 41 grunde via hjemmesiden her eller i slagsbrochuren her.

For mere information, kontakt Nybolig Nørresundby på tlf. 9819 4466.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Veggerbyvej 13, 9541 Suldrup
PRIS: 1.595.000,-
I Suldrup har vi opført to KFS Futura rækkehuse. Her får du 103,5 velindrettede kvadratmeter samt et tilhørende vognly og redskabsrum. Huset er et enderækkehus, så du får kun tætte naboer til den ene side.

Du træder ind i et stort og funktionelt bryggers. Herfra er der adgang til et lækkert og rummeligt badeværelse samt lyst køkken-alrum og stue med højt til loftet og adgang til boligens terrasse og have. Troldtekt-lofter sikrer en god akustik i rummet mens vinduer til gulv og smalle højtsiddende vinduer lukker lyset ind og giver et behageligt indeklima.

Husets rummer yderligere tre gode værelser, som alle tilgås fra køkken-alrum og stue.

Her er plads til den lille familie. Rækkehuset er beliggende i Suldrup, som har et landsbymiljø med folkeskole, idrætsforening, skønt naturområde og et godt forretningsliv – og der er ikke langt til en større handelsby.

Se grundplanen for huset her.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Rådyret 211, 9530 Støvring
Pris: 4.095.000,-
Vil I bo lækkert i Støvring tæt på Aalborg med natur i baghaven? Dette unikke KFS Square hus har masser er personlighed og kant. Køkken-alrummet er indrettet med rå murstensvæg, New Yorker glasparti og vinkøleskab - Her får I livsstil i hver kvadratmeter!

Du kommer ind i entréen med masser af integreret opbevaringsplads. Til venstre for entréen finder du børne-/teenageafdelingen med et tilhørende badeværelse med integreret bænk og en muret hylde i brusenichen. Det er også i denne afdeling det praktiske bryggers er placeret.

Til højre for entréen ligger det store, åbne køkken-alrum, hvor der er højt til loftet, en skøn siddeniche i vinduet, et lækkert og råt, sort køkken fra Invita med quooker. Sammen med New Yorker glaspartiet og den rå teglstensvæg mod stuen skabes grundlaget for hyggelige sammenkomster og det daglige liv. Køkken-alrummet rummer ligeledes adgang til et veludnyttet viktualierum.

Fra køkken-alrummet er der direkte adgang til soveværelset med motorstyrede gardiner fra Gardin-Lis og lækker garderobevæg fra Invita. Soveværelset har eget badeværelse med integrerede egetræshylder og murede hylder i brusenichen.

I den velindrettede og hyggelige stue tilfører den rå murstensvæg varme til rummet sammen med de smukke velourgardiner. Her er der adgang til husets sidste værelse, som er udnyttet til kontorfacilitet.

Udearealet vidner ligeledes om, at der er øje for detaljerne. Stenene i indkørslen ligger parallelt med huset, mens den øvrige belægning er lagt diagonalt, hvilket skaber et interessant havemiljø.

Rådyret er et skønt beliggende område placeret tæt på centrum af Støvring, som har mange gode faciliteter. Der er samtidig masser af mulighed for at benytte naturen og det er derfor et oplagt sted for børnefamilien.

Se grundplanen for huset her.

Se huset som månedens hus oktober 2018 her. 

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller på 9837 2181

Romdrupvej 86D, 9270 Klarup
Pris: 3.895.000,-
I Klarup opfører vi denne unikke KFS Gable villa på 179 m2 med en tilhørende garage på 56,5 m2 ekskl. terrasser og belægning.
Her er gode, trygge rammer og masser af muligheder for børnefamilien, mens Aalborg C kan nåes på bare 15 min. i bil.

Huset er designet efter den gældende lokalplan og er tegnet specifikt til byggegrunden. Husets design tager udgangspunkt i vores KFS Gable arkitektur, som er kendetegnet ved de murede gavle og sadeltag, mens de sprossede vinduer understreger husets klassiske stil.

Klarup er beliggende 11 km sydøst for Aalborg C, som kan nåes på bare 15 min. i bil. Klarup byder på gode og trykke rammer for børnefamilien med både handelsmuligheder, institutioner, skole og idrætsforeninger, mens skønne naturområder som Lundby Krat ligger tæt ved.

Huset rummer køkken-alrum, stue, forældreafdeling, kontor, depot og børneafdeling med to børneværelser. Se grundplan for huset her.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 98 37 21 81 for at høre nærmere om dette spændende projekt.

6 nye byggegrunde i Godthåb
Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Vil I bo i et nyt kuperet boligområde, hvor der er natur så langt øjet rækker? På Døsebækken i Godthåb har vi 6 byggegrunde til KFS projekter.
Kontakt os for at høre nærmere om hvilke muligheder vi kan tilbyde.

I naturskønne Godthåb tæt på Svenstrup, er dette netop blevet muligt, i det nye boligområde, som kommer til at ligge i fantastisk flot kuperet naturterræn, der ikke bliver reguleret. Dette er med til at bibeholde terrænets naturlige form og giver mulighed for at bygge særdeles spændende arkitektoniske boliger.

Der er byggepligt ift. opførsel af en KFS villa. Forventet mulig byggestart forår 2019.

Godthåb er et mindre bysamfund med en særlig landsbykarakter. I kraft af byens natur- og landskabskvaliteter, den forholdsvis lille størrelse, de mange historiske islæt og service som skole, købmand mv. er Godthåb en meget attraktivt bosætningsby. En placering for dig der vil have frisk luft, natur og stadig være tæt på dagligdagens nødvendigheder.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 98 37 21 81.

Grund nr. 11, Hostrupkrogen
Pris: Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Skal det være nemt og vil I gerne slippe for design- og byggeprocessen? Så har I mulighed for at købe et AllinONE projekt.
På Hostrupkrogen 11 opfører vi et KFS Futura AllinONE projekt.

På Hostrupkrogen opfører vi et KFS Futura AllinONE hus på 175 m2.
Vores Futura arkitektur er karakteriseret ved et hus med ensidig taghældning.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 98 37 21 81, hvis du vil vide mere om dette projekt.

Vores AllinONE projekt på grund nr. 13 er allerede solgt.

AllinONE projekt Hostrupkrogen 9
Pris: Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Skal det være nemt og vil I gerne slippe for design- og byggeprocessen? Så har I mulighed for at købe et AllinONE projekt.
På Hostrupkrogen 9 opfører vi et KFS Gable AllinONE projekt.

På hostrupkrogen 9 opfører vi et KFS Gable AllinONE hus på 160 m2 + carport og redskabsrum. Vores Gable arkitektur er karakteriseret ved et hus med sadeltag og murede gavle.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 98 37 21 81, hvis du vil vide mere om dette projekt.

Vores AllinONE projekt på grund nr. 13 er allerede solgt.

Grund nr. 7, Hostrupkrogen
Pris: Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Byg jeres drømmehus med KFS på Hostrupkrogen i skønne omgivelser nær Hobro. Vi har i albummet til venstre samlet tre gode forslag på KFS AllinONE projekter som byggeinspiration i forbindelse med køb af grund nr. 7.

I forbindelse med køb af grunden Hostrupkrogen 7, er der byggepligt med KFS Boligbyg.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 98 37 21 81 hvis du vil vide mere.

Vores AllinONE projekt på grund nr. 13 er allerede solgt.

Grund nr. 5, Hostrupkrogen
Pris: Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Byg jeres drømmehus på Hostrupkrogen i skønne omgivelser nær Hobro. Vi har i albummet til venstre samlet tre gode forslag på KFS AllinONE projekter som byggeinspiration i forbindelse med køb af grund nr. 5.

I forbindelse med køb af grunden Hostrupkrogen 5, er der byggepligt med KFS Boligbyg.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 98 37 21 81 hvis du vil vide mere.

Vores AllinONE projekt på grund nr. 13 er allerede solgt.

Grund nr. 3, Hostrupkrogen
Pris: Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Byg jeres drømmehus på Hostrupkrogen i skønne omgivelser nær Hobro. Vi har i albummet til venstre samlet tre gode forslag på KFS AllinONE projekter som byggeinspiration i forbindelse med køb af grund nr. 3.

I forbindelse med køb af grunden Hostrupkrogen 3, er der byggepligt med KFS Boligbyg.

Vores AllinONE projekt på grund nr. 13 er allerede solgt.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 98 37 21 81 hvis du vil vide mere.

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x