Hus under opførelse
Romdrupvej 86D, 9270 Klarup
Færdigbygget hus
Kronhjorten 75, 9530 Støvring
Færdigbygget hus
Rådyret 211, 9530 Støvring
Oplev huset
Hus under opførelse
Rådyret 191, 9530 Støvring
Flyt ind i et færdigbygget hus
med ALLINONE
Veggerbyvej 13, 9541 Suldrup
PRIS: 1.595.000,-
I Suldrup er to KFS Futura rækkehuse opført. Et rækkehus byder på 103,5 velindrettede kvadratmeter samt et tilhørende vognly og redskabsrum. Begge rækkehuse er enderækkehuse, så du får kun tætte naboer til den ene side.

Du træder ind i et stort og funktionelt bryggers med smukke, lysegrå klinker. Herfra er der adgang til et lækkert og rummeligt badeværelse samt et skønt og lyst køkken-alrum og stue, som udgør husets hjerte, hvor der er plads til at samle husets gæster.

Fra køkken-alrum og stue er der adgang til husets terrasse og havemiljø. Husets rummer ydermere tre gode værelser, som alle tilgås fra køkken-alrum og stue.

Her er plads til den lille familie. Rækkehuset er beliggende i Suldrup, som har et landsbymiljø med folkeskole, idrætsforening, skønt naturområde og et godt forretningsliv – og der er ikke langt til en større handelsby.

Se grundplanen for huset her.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Kronhjorten 75, 9530 Støvring
Pris: 3.645.000,-
Dette KFS Gable på 174 m², samt 58 m² garage med kuffertrum, byder på en velindrettet grundplan med stort køkken-alrum med højt til loftet, 3 store værelser, forældreafdeling, stort eksklusivt walk-in, samt eget badeværelse med badekar.

Kronhjorten 75 byder på et stort køkken-alrum som absolut er husets samlingspunkt med højt til loftet og trekantsvinduerne i gavlen og sammen med troldtekt lofter, sikrer dette at rummet både har behagelig lyd- og lysmæssigt.

Huset er flot udstyret med masser af spots, ekstra stik, udendørs belysning, lækkert Invita køkken med masser af skabs- og skuffeplads. Stor dejlig integreret garage med plads til to biler og opbevaring.

Kronhjorten er et skønt beliggende boligområde tæt på centrum af Støvring. Her er masser af muligheder for at benytte naturen og stadig bo tæt på alle byens faciliteter. Det er derfor et oplagt sted for børnefamilien.

Huset er opført med energimærke A2015 og har varmekilden, fjernvarme.

Se grundplanen for huset her.

Se huset som månedens hus april 2018 her.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Rådyret 211, 9530 Støvring
Pris: 4.295.000,-
Dette unikke Square design er skabt via KFS vision – livskvalitet i alle kvadratmeter.
Det rummer 165 m² bolig og 60 m² vognly, hvoraf 14 m² er redskabsrum. Huset er enkelt og stilrent med mursten, fladt tag og træbeklædning, der tilføjer et varmt og indbydende udtryk.

Du kommer ind i entréen med masser af integreret opbevaringsplads. Til venstre for entréen finder du børne-/teenageafdelingen med et tilhørende badeværelse med integreret bænk og en muret hylde i brusenichen. Det er også i denne afdeling det praktiske bryggers er placeret.

Til højre for entréen ligger det store, åbne køkken-alrum, hvor der er højt til loftet, en skøn siddeniche i vinduet, et lækkert og råt, sort køkken fra Invita med quooker. Sammen med New Yorker glaspartiet og den rå teglstensvæg mod stuen skabes grundlaget for hyggelige sammenkomster og det daglige liv. Køkken-alrummet rummer ligeledes adgang til et veludnyttet viktualierum.

Fra køkken-alrummet er der direkte adgang til soveværelset med motorstyrede gardiner fra Gardin-Lis og lækker garderobevæg fra Invita. Soveværelset har eget badeværelse med integrerede egetræshylder og murede hylder i brusenichen.

I den velindrettede og hyggelige stue tilfører den rå murstensvæg varme til rummet sammen med de smukke velourgardiner. Her er der adgang til husets sidste værelse, som er udnyttet til kontorfacilitet.

Udearealet vidner ligeledes om, at der er øje for detaljerne. Stenene i indkørslen ligger parallelt med huset, mens den øvrige belægning er lagt diagonalt, hvilket skaber et interessant havemiljø.

Rådyret er et skønt beliggende område placeret tæt på centrum af Støvring, som har mange gode faciliteter. Der er samtidig masser af mulighed for at benytte naturen og det er derfor et oplagt sted for børnefamilien.

Se grundplanen for huset her.

Se huset som månedens hus oktober 2018 her. 

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller på 9837 2181

Rådyret 191, 9530 Støvring
Pris: 4.095.000,-
Dette KFS Futura hus på 175 m², samt 70 m² integreret vognly med et stort isoleret skur, byder på en velindrettet grundplan. Her er plads til rumlighed, børnefamilien og et godt samvær. Huset er beliggende i området, Rådyret, som er tæt på centrum af Støvring.

Huset rummer en velindrettet grundplan, hvor du kommer ind i en entré via den overdækket indgang, hvorfra der er adgang til et funktionelt bryggers, et badeværelse og 3 gode værelser.

Der er skrå lofter i hele huset, store vinduespartier, Velux ovenlys vinduer understreger ligeledes husets rummelighed.

Der er plads til, at hele familien kan samles i køkken-alrummet, som udgør husets hjerte. Fra køkken-alrummet er der adgang til en hyggelig stue, samt en dejlig stor overdækket terrasse. Fra stuen er der adgang til husets voksenafdeling, som indeholder soveværelse, walk-inn og et badeværelse.

Der er stort integreret vognly med stort isoleret skur.

Huset er opført med energimærke A2018 og er udstyret med fjernvarme. Driftsforbruget i huset er derfor lavt ligesom vedligeholdelsesbyrden.

Rådyret er skønt beliggende boligområde tæt på centrum af Støvring. Her er masser af muligheder for at benytte naturen og stadig bo tæt på alle byens faciliteter. Det er derfor et oplagt sted for børnefamilien.

Se grundplanen for huset her.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Romdrupvej 86D, 9270 Klarup
Pris: 3.895.000,-
I Klarup opføres denne unikke KFS Retro villa på 161 m2 med en tilhørende garage på 57 m2 ekskl. terrasser og belægning.
Hvis du er hurtig, kan du nå at få medindflydelse på materiale- og inventarvalg. Du skal blot kontakte os inden den 31. december 2018.

Huset er designet efter den gældende lokalplan, og er derfor tilpasset specielt til den skønne grund. Det indbydende indgangsparti findes i gavlen, hvor du har en overdækket, tilbagetrukket indgang til hall’en. Via den integrerede garage er der ligeledes adgang til husets bryggers og videre ud i hall’en. Herfra er der adgang til to rummelige og gode værelser samt et skønt badeværelse.

Fra hall’en kommer du videre ind i husets hjerte, som rummer et køkken-alrum og en hyggelig stue, som går ud i ét, men stadig med adskillelse af køkkenet, indeholdende et praktisk viktualierum, således madlavningen ikke forstyrrer de andre aktiviteter i det primære opholdsrum. Der er altså plads til, at hele familien med gæster kan samles til skønne sammenkomster, hvor de lækre skrå lofter giver en fantastisk rumfornemmelse.

Fra det primære opholdsrum tilgår du voksenafdelingen med soveværelse og et lækkert badeværelse med en stor og rummelig bruseniche forenden.

Klarup er et skønt beliggende boligområde tæt på handlemuligheder, institutioner, skole, idrætsforeninger og natur. Det er derfor et oplagt sted for den lille børnefamilie.

Se grundplan for huset her.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181 for at høre nærmere om projektet.

Rådyret 179, 9530 Støvring
Pris: Hør nærmere, kontakt os på 98 37 21 81
Byg i det nye og skønne område tæt på Støvrings indre by. Du er både i nær kontakt med naturen og byens faciliteter. Grund nr. 179 er til salg og klar til et KFS AllinONE byggeprojekt.

Rådyret er skønt beliggende boligområde tæt på centrum af Støvring. Her er masser af muligheder for at benytte naturen og stadig bo tæt på alle byens faciliteter. Det er derfor et oplagt sted for børnefamilien.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller på 9837 2181

Sportvænget 50, 9230 Svenstrup
Pris: 3.495.000,-
Vi har netop færdigbygget og –indrettet et lækkert KFS Gable på 160 m² med tilhørende vognly og redskabsrum, der giver mulighed for ekstra opbevaringsplads. Husets materialevalg er gennemgående med lyse klinker og lyst troldtekt loft.

Huset rummer en velindrettet grundplan, hvor du kommer ind i en lys entré, hvorfra der er adgang til et funktionelt bryggers, et badeværelse og to gode værelser. En fin detalje i entréen er murstenvæggen i nichen mellem bryggers og det ene værelse.

De lave vinduer rundt om i huset skaber et godt lysindfald og overblik. De skrå lofter, samt de store vinduespartier til gulv, understreger ligeledes husets rummelighed.

Der er plads til, at hele familien kan samles i køkken-alrummet, som udgør husets hjerte. Køkkenet er med hvidt inventar fra Invita med masser af skabs- og skuffeplads. Fra køkken-alrummet er der adgang til et praktisk kontor og en hyggelig stue. Fra stuen er der adgang til husets voksenafdeling, som indeholder soveværelse, en garderobevæg og et badeværelse. I begge badeværelser er der murede hylder i brusenichen, hvilket skaber plads til det nødvendige i badet.

Huset har tre murede gavle med 30 graders taghældning.

Huset er opført med energimærke A2015 og er udstyret med fjernvarme. Driftsforbruget i huset er derfor lavt ligesom vedligeholdelsesbyrden.

Beliggenheden i Svenstrup er hverdagsvenlig og rolig. Du er tæt på indkøbsmuligheder, skole og fritidsfaciliteter, men samtidig bosætter du dig i et fredeligt og hyggeligt kvarter, hvor aftner kan nydes på terrassen. Du er tæt på City Syd med specialforretninger, biograf, træningsfaciliteter og restauranter.

Se grundplanen for huset her.

Se huset som månedens hus her.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

6 grunde i Godthåb
Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Døsebækken – 6 nye grunde i naturskønt område. Vil du bo i et nyt boligområde, hvor der er natur så langt øjet rækker?
Kontakt os for at høre nærmere om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig og din familie.

I naturskønne Godthåb tæt på Svenstrup, er dette netop blevet muligt, i det nye boligområde, som kommer til at ligge i fantastisk flot kuperet naturterræn, der ikke bliver reguleret. Dette er med til at bibeholde terrænets naturlige form, og det gør, at der er mulighed for at bygge særdeles spændende arkitektoniske boliger.

Der er byggepligt ift. opførsel af KFS villa. Forventet mulig byggestart forår 2019

Godthåb er et mindre bysamfund med en særlig landsbykarakter. I kraft af byens natur- og landskabskvaliteter, den forholdsvis lille størrelse, de mange historiske islæt og service som skole, købmand mv., er Godthåb en meget attraktivt bosætningsby. En placering for dig der vil have frisk luft, natur og stadig være tæt på dagligdagens nødvendige.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Hostrupkrogen 13, 9500 Hobro
Pris: 2.995.000,-
I en nyere udstykning i Hobros nordlige bydel ligger denne skønne villa i ét plan, indrettet så den passer perfekt til børnefamilien. Vi er netop i gang med at færdiggøre dette skønne KFS Globe på 160 m² med et tilhørende stort dobbelt vognly og 14 m² redskabsrum.

Fra vejen er der indkørsel til en flot og praktisk carport, som er bygget således, at du kan gå tørskoet fra carporten og ind i husets rummelige bryggers – nemt og bekvemt.

Der er valgt en rigtig god planløsning, der byder på en indbydende hall i åben forbindelse med bryggerset. Fra fordelingsgangen er der adgang til to store børneværelser og et badeværelse med bruseniche. Villaens samlingspunkt er det flotte køkken-alrum med elementer fra Invita, hvor der er køkkenø med vask og god bordplads.

Fra køkken-alrummet er der adgang til en skøn stue, hvorfra voksenafdelingen er placeret med et rummeligt værelse, et lækkert walk-in og et dejligt badeværelse. Fra både køkken-alrum og stue er der udgang til en dejlig stor terrasse.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Grund nr. 11, Hostrupkrogen
Pris: Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Byg nyt på Hostrupkrogen i skønne omgivelser nær Hobro. Vi har i albummet til venstre samlet tre gode forslag på KFS AllinONE projekter som inspiration til køb af grund nr. 11 på Hostrupkrogen. Første AllinONE projekt er allerede solgt!

Der opføreres 2 KFS AllinONE færdig projekter på henholdsvis grund 1 og 11. AllinONE projekt på grund nr. 13. er allerede igang, og kan læses mere om hos vores mægler her. Huset er det skønne KFS Globe på 160 m² med et tilhørende stort dobbelt vognly på 14 m² redskabsrum.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Grund nr. 9, Hostrupkrogen
Pris: Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Byg nyt på Hostrupkrogen. Vi har i albummet til venstre samlet tre gode forslag på KFS AllinONE projekter som inspiration til køb af grund nr. 9 på Hostrupkrogen. Første AllinONE projekt er allerede solgt!

Der opføreres 2 KFS AllinONE færdig projekter på henholdsvis grund 1 og 11. AllinONE projekt på grund nr. 13. er allerede igang, og kan læses mere om hos vores mægler her. Huset er det skønne KFS Globe på 160 m² med et tilhørende stort dobbelt vognly på 14 m² redskabsrum.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Grund nr. 7, Hostrupkrogen
Pris: Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Byg nyt på Hostrupkrogen i skønne omgivelser nær Hobro. Vi har i albummet til venstre samlet tre gode forslag på KFS AllinONE projekter som inspiration til køb af grund nr. 7 på Hostrupkrogen. Første AllinONE projekt er allerede solgt!

Der opføreres 2 KFS AllinONE færdig projekter på henholdsvis grund 1 og 11. AllinONE projekt på grund nr. 13. er allerede igang, og kan læses mere om hos vores mægler her. Huset er det skønne KFS Globe på 160 m² med et tilhørende stort dobbelt vognly på 14 m² redskabsrum.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Grund nr. 5, Hostrupkrogen
Pris: Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Byg nyt på Hostrupkrogen i skønne omgivelser nær Hobro. Vi har i albummet til venstre samlet tre gode forslag på KFS AllinONE projekter som inspiration til køb af grund nr. 5 på Hostrupkrogen. Første AllinONE projekt er allerede solgt!

Der opføreres 2 KFS AllinONE færdig projekter på henholdsvis grund 1 og 11. AllinONE projekt på grund nr. 13. er allerede igang, og kan læses mere om hos vores mægler her. Huset er det skønne KFS Globe på 160 m² med et tilhørende stort dobbelt vognly på 14 m² redskabsrum.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Grund nr. 3, Hostrupkrogen
Pris: Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Byg nyt på Hostrupkrogen i skønne omgivelser nær Hobro. Vi har i albummet til venstre samlet tre gode forslag på KFS AllinONE projekter som inspiration til køb af grund nr. 3 på Hostrupkrogen. Første AllinONE projekt er allerede solgt!

Der opføreres 2 KFS AllinONE færdig projekter på henholdsvis grund 1 og 11. AllinONE projekt på grund nr. 13. er allerede igang, og kan læses mere om hos vores mægler her. Huset er det skønne KFS Globe på 160 m² med et tilhørende stort dobbelt vognly på 14 m² redskabsrum.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Hej! Jeg hedder Kenneth og jeg er byggerådgiver hos KFS Boligbyg.

31 22 16 10

Start dialog

x

Hej! Jeg hedder Kenneth og jeg er byggerådgiver hos KFS Boligbyg.

31 22 16 10

Inspirationskatalog

x