Færdigt hus til salg
Hvedebakken 60, 8450 Hammel
Læs mere
Allinone
Huse til salg

Vil du være fri for beslutninger, design- og byggeprocessen? Gør det nemt for dig selv og køb et færdigbygget hus!

KFS AllinONE huse er designet af vores arkitekter og bygget af kvalitetsbevidste håndværkere.

Vi sælger AllinONE huse i tre stadier: Byggegrunde til salg, Huse under opførelse samt Færdige huse.

+

Antal huse vi har bygget

Antal ansatte

Antal år med samme CVR

Hvedebakken 60, 8450 Hammel
En arkitekttegnet bolig med 5-værelser på 190 m² i Hammel.

Årets Byg & Bo hus
Byg & Bo huset er vores bud på alt det nyeste inden for design og materialer.
Huset byder på 190 m2 arkitekttegnet veldisponerede m2 samt stort carport, skur og overdækning.
Af kvalitetsmaterialer kan nævnes at huset er fuldmuret, indeholder 2 VELUX ovenlysvinduer, bordplade med usynlig integreret kogeplade, egetræsdøre, ca. 2,8 meter til loftet mv.

 

Kontakt vores byggerådgiver Jonas Bank Olesen på jbo@kfs-boligbyg.dk eller 53 77 21 81 og hør nærmere.

 

Grundareal: 1.171 m2
Boligareal: 190 m2
Vognly/skur: 61 m2
Overdækket: 27 m2

Klaruphave 32, 9270 Klarup
4.500.000
5-værelses villa på 170 m² i Klarup

Her I den populære Aalborg-forstad Klarup får I nu muligheden for at flytte ind i et spritnyt drømmehus opført af KFS Boligbyg. Kvalitetssikre materialer og dygtigt håndværk er nøgleord i opførslen af denne smukke villa, og I får base på en lukket, rolig villavej, hvor børnene kan vokse trygt op. Velkommen til!

 

Tankerne bag designet for jeres drømmehjem her på Klaruphave 32 er et grundlæggende ønske om at kombinere hverdagsluksus og lækre detaljer med den perfekte planløsning til den moderne familie. Her udgøres boligens hjerte af et herligt fællesrum i køkken-alrum og stue, hvor vinduer fra gulv til loft og gode ovenlysvinduer sikrer jer fantastisk lysindfald.

 

Boligens værelser fordeler sig på forældreafdeling med soveværelse med walk-in closet og badeværelse en suite, mens børneværelserne ligger i den anden ende af huset, hvortil der også er badeværelse. Hertil er der anvendeligt bryggers samt herlig entré at byde gæsterne indenfor i. Der er fra fællesrummene udgang til de udendørs arealer, hvor I placerer jer smukt i forhold til at sikre jer de bedste solforhold. Udendørsarealet er ikke med i prisen for opførslen.

 

Af lækre detaljer i huset kan blandt andet nævnes

 • Mursten fra Strøjer Tegl – B542 Laika
 • FCS-certificerede træ-alu Velfac 200-vinduer
 • 2 Velux ovenlysvinduer
 • 3 terrassedøre samt 1 dobbelt terrassedør
 • Loftet er FCS-certfiiceret træbeton i hvid troldtekt
 • Klinker i entré, bryggers, badeværelser og køkken-alrum – 60 x 60 cm Soapstone White
 • Laminatgulve på værelser, stue, walk-in og soveværelser – Nordic Roots K326
 • Døre fra Swedoor
 • Hansgrohe vandhaner i hele huset
 • Inventar fra Invita i køkken, bad, bryggers, garderobeskabe, spejle, tilbehør, vaske m. v.
 • Integreret vognly på 51 kvadratmeter, heraf redskabsrum på 12 kvadratmeter

 

Beliggenheden i Klarup dækker jer ind med alt, I behøver i jeres nye tilværelse. I har få minutter til at klare hverdagens indkøb i byens gode supermarkeder, mens børnene nemt når skole og daginstitution på en kort cykeltur ad sikre veje og stier på kort tid. Hertil er der et aktivt foreningsliv i byen samt blot 12 kilomter til Aalborg centrum.

 

Tag en tur rundt i området og oplev potentialet – og tøv ikke med at give os et kald for at høre nærmere:

Kontakt vores byggerådgiver Jonas Bank Olesen på jbo@kfs-boligbyg.dk eller 53 77 21 81

Døsebækparken 33, Godthåb
4.495.000,-
Huset til alle jeres drømme
Med alt I behøver som familie i Godthåb

Her på den attraktive nybyggeradresse Døsebækparken i Godthåb får I nu muligheden for at flytte ind i et spritnyt drømmehus opført af KFS Boligbyg. Her kommer I hverken til at gå på kompromis med kvalitetssikre materialevalg eller dygtigt håndværk, med denne drømmevilla på den lukkede, familievenlige villavej. Hjertelig velkommen til!

 

Designet for jeres nye bolig er skabt med familieliv og nærvær for øje. Her får I et herligt fællesrum i form af et stort køkken-alrum, hvor et fantastisk lysindfald gør jer selskab både her og i resten af boligen. De store vinduespartier er en smuk del af konstruktionen og beriger jer med sollys dagen lang rundt i husets rum. Den perfekte planløsning til den moderne familie.

 

Boligen fordeler sig på forældreafdeling med eget badeværelse i den ene ende, mens børnenes værelser samt multirum eller hjemmekontor kan indrettes den modsatte ende. I har fra fællesrummene og værelser udgang til jeres skønne have, hvor man lige kan forestille sig lange sommerdage med leg i haven, solbadning og lækker aftensmad på terrassen. Nyd udsigten over bækken og det store grønne areal.

 

Lækre detaljer om huset:

 

– Ovenlys

– Murede detaljer i facadetegl (B 531 NOVA) (rå væg ved entre samt muret bænk i alrum)

– Massive døre i natur EG med sorte greb

– Klinker er: 60×60 cm – Iris Wholestone Tobacco

– Niko home control på el

– Solceller

– Rejsehøjde i kippen – ca. 3,5m.

– Fokus overdækning

 

 

Jeres nye beliggenhed i Godthåb, tæt til Svenstrup, sikrer jer fra top til tå. Byen er ideel for jer, der gerne vil engagere sig i de mange fællesaktiviteter, som byens gode foreningsliv tilbyder, og I vil føle jer velkomne fra dag 1. Der er både skole og daginstitutioner i byen, og I får heller ingen problemer med at klare indkøbene i jeres nye postnummer – her er flere at vælge mellem samt spændende lokalforretninger og tiltag.

 

Tag en tur rundt i området og oplev potentialet med egne øjne – og tøv ikke med at give os et kald for at høre nærmere.

 

Til huset medfølger vognly med plads til 2 biler og et skur.

 

Skalhøje 112, 9240 Nibe
Arkitekttegnet projekthus i attraktivt nybyggerkvarter. Bliv en del af Nibes stærke sammenhold med by og havn

Arkitekttegnet projekthus i attraktivt nybyggerkvarter

Bliv en del af Nibes stærke sammenhold med by og havn

 

Drømmer I om at bosætte jer i et spritnyt hus, hvor gennemtænkte valg og kvalitetssikre materialer er bærende? Her på Skalhøje 112 får I en velindrettet planløsning, der er ideel til den moderne familie, der ønsker fleksibilitet i en hverdag i spændende Nibes aktive byliv. Hjertelig velkommen!

Jeres nye hjem kendetegnes ved en moderne indretning, der med stilsikre New Yorker-detaljer giver jer lækre løsninger og materialevalg. De moderne, tidløse silhouetter tager imod jer fra det udendørs udtryk med kobberfarvet alu og med indenfor på den flotte planløsning. Her træder I ind i hjemmet fra entréen, der fører jer ud til en fordelingsgang, hvorfra blandt andet bryggers kan tilgås, der har direkte udgang til carporten, så I kan nå tørfodet ind fra bilen.

Fordelingsgangen sikrer jer adgang husets hjerte, der udgøres af et dejligt køkken-alrum med flotte vinduesspartier, der tillader, at sollyset brager ind. I forbindelse med køkken-alrum er der også opholdsstue, og fra fællesrummet kan de omkringliggende terrasser tilgås.

Hjemmets værelser fordeler sig med forældreafdeling med soveværelse med walk in og badeværelse en suite, mens 3 børneværelser venter jer i den anden ende, hvortil der også er badeværelse. Hertil er 2 gode opbevaringsrum perfekt til viktualie- eller vinrum.

Ejendommen sælges uden haveanlæg og belægning. Flyttekasserne kan rykke ind omkring maj 2023.

Jeres hjem befinder sig i et lukket kvarter med andre nybyggerhuse og mange børnefamilier. Herfra har I kort afstand til hele Nibe, der kan nås på en kort cykeltur. Her er alt fra børnenes skole til daginstitution og et stærkt foreningsliv med aktiviteter til lands og til vands for alle. Hertil er der et spændende handelsliv i midtbyen med dagligvareindkøb og lokale tiltag, der spirer op i byen.

Kontakt vores byggerådgiver Jonas Bank Olesen på jbo@kfs-boligbyg.dk eller 53 77 21 81 og hør nærmere.

Seglager 54, 8370 Hadsten
Pris: 1.295.000,-
Byggegrund til salg.
Byg dit arkitekttegnede drømmehus i Hadsten.
Grundareal: 753 m²

Byg dit arkitekttegnede dømmehus i Hadsten.

Facaden skal opføres i træ.
Byggepligt til KFS på grunden.

Tæt på både natur og by ligger Hadstens nye udstykning, Seglager. Udstykningen er anden etape af boligområdet Ginneruplund og er dermed en del af et stort nyt område i det sydlige Hadsten.

Grundene på Seglager ligger attraktivt placeret, for her har du naturen i baghaven, gode pendlermuligheder og alle byens faciliteter og tilbud tæt på.

Seglager ligger i Hadsten, der med sine ca. 8.000 indbyggere har alt, hvad man skal bruge i hverdagen. Her er daginstitutioner, skoler og uddannelsesinstitutioner, dagligvare- og detailbutikker, kulturhus med bibliotek og et hav af fritidstilbud.

Transportmulighederne er optimale med kort vej til E45-motorvejen og jævnlige afgange med intercitytog mod Aarhus/København og Aalborg. Det betyder for eksempel, at du kan nå Aarhus på kun 20 minutter.

Kontakt vores byggerådgiver Jonas Bank Olesen på jbo@kfs-boligbyg.dk eller 53 77 21 81 og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Døsebækparken 39, Godthåb
1.150.000,-
KFS AllinONE byggegrunde til salg.
Vil du bygge på en naturskøn, kuperet grund i Godthåb ved Svenstrup?
Kontakt os for at høre nærmere om hvilke muligheder vi kan tilbyde.

I naturskønne Godthåb tæt på Svenstrup, er dette netop blevet muligt, i det nye boligområde, som kommer til at ligge i fantastisk flot kuperet naturterræn, der ikke bliver reguleret. Dette er med til at bibeholde terrænets naturlige form og giver mulighed for at bygge særdeles spændende arkitektoniske boliger.

Godthåb er et mindre bysamfund med en særlig landsbykarakter. I kraft af byens natur- og landskabskvaliteter, den forholdsvis lille størrelse, de mange historiske islæt og service som skole, købmand mv. er Godthåb en meget attraktivt bosætningsby.

En placering for dig der vil have frisk luft, natur og stadig være tæt på dagligdagens nødvendigheder.

 

Kontakt byggerådgiver Jonas Bank Olesen på jbo@kfs-boligbyg.dk eller 53 77 21 81, hvis du vil vide mere om mulighederne på grundene.

Døsebækparken 57, Godthåb
1.200.000,-
KFS AllinONE byggegrunde til salg.
Vil du bygge på en naturskøn, kuperet grund i Godthåb ved Svenstrup?
Kontakt os for at høre nærmere om hvilke muligheder vi kan tilbyde.

I naturskønne Godthåb tæt på Svenstrup, er dette netop blevet muligt, i det nye boligområde, som kommer til at ligge i fantastisk flot kuperet naturterræn, der ikke bliver reguleret. Dette er med til at bibeholde terrænets naturlige form og giver mulighed for at bygge særdeles spændende arkitektoniske boliger.

Godthåb er et mindre bysamfund med en særlig landsbykarakter. I kraft af byens natur- og landskabskvaliteter, den forholdsvis lille størrelse, de mange historiske islæt og service som skole, købmand mv. er Godthåb en meget attraktivt bosætningsby.

En placering for dig der vil have frisk luft, natur og stadig være tæt på dagligdagens nødvendigheder.

 

Kontakt byggerådgiver Jonas Bank Olesen på jbo@kfs-boligbyg.dk eller 53 77 21 81, hvis du vil vide mere om mulighederne på grundene.

Klaruphave 52, 9270 Klarup
Pris: 1.290.000,-
Byggegrund til salg.
Byg dit arkitekttegnede drømmehus på Klaruphave.
Grundareal: 913 m²

Vil du bygge dit drømmehjem i Klarup? Klaruphave er et nyt boligområde beliggende i naturskønne omgivelser med skov og åbne græsarealer, blot 11 km øst for Aalborg centrum.

Her finder du et rigt foreningsliv, gode indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Endvidere kommer du nemt til både Aalborg og Gistrup – uanset om du er i bil, på cykel eller med offentlig transport. Det nye Supersygehus, Aalborg Universitet og tilkørsel til motorvej når du på kun 5 minutter i bil.

Vil du bygge et arkitekttegnet hus – designet unik til dine øsnker og behov – i Klaruphave? Kontakt vores byggerådgiver Jonas Bank Olesen på jbo@kfs-boligbyg.dk eller 53 77 21 81 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.