Byg og Bo 2019
Skellet 7, 8382 Hinnerup
Grunde til salg
Solstrålen, 9440 Aabybro
Færdigbygget hus
Rådyret 211, 9530 Støvring
Oplev huset
Hus under opførelse
Romdrupvej 86D, 9270 Klarup
Flyt ind i et færdigbygget hus
med ALLINONE
Skellet 7, 8382 Hinnerup
PRIS: 5.895.000,-
195 m2 KFS Square. Unikke rammer til børnefamilien med atriumgård og lektiecafe.

Vores nye Byg og Bo 2019 hus er til salg. Huset kan dog først overtages når Byg og Bo udstillingen er slut, dvs. d. 15. marts 2020.

195 m2 Square hus med nytænkende rumligheder som atriumgård og lektiecafe i forbindelse med køkken-alrummet. Arkitekten har arbejdet med, at trække lyset og naturen helt ind i boligens hjerte samt med at skabe rum, der lægger op til samvær og nærvær i familiens hverdag.

Fra entreen er der adgang til boligens funktionelle bryggers, hvorfra der er direkte udgang til dobbelt vognly samt redskabsrum. Fra entreen ledes man via to trin ned i boligens køkken-alrum, hvorfra der er udsyn og adgang til både atrium samt terrasser på hver sin side af huset.

I køkken-alrummet mærker man boligens behagelige indeklima og lysindfald. Rummet forsynes med naturligt lys fra alle retninger, samt via ovenlysvindue, atriumgård og smalle højtsiddende vinduesbånd, der kaster et diffust lys mod loftet. Via atriumgården ledes dagslyset helt ind i boligen og man får naturen, årstiderne og vejret helt tæt på.

Fra køkkenet er der, via fordelingsgang med ovenlysvindue og skabsvæg, adgang til forældreafdeling med lækkert badeværelse og soveværelse med udgang til haven.

Boligens hyggelige stue ligger også i forbindelse med køkken-alrummet. Her er en lidt lavere lofthøje end i køkken-alrummet, hvilket gør at stuen opleves mere privat og intim.

I den modsatte ende af huset ligger boligens tre lyse og rummelige børneværelser samt badeværelse med ovenlysvindue. Børneafdelingen forbindes med køkken-alrummet via fordelingsgang med integreret lektiecafe. Her kan familiens børn samles om lektier, computerspil og kreative aktiviteter, mens mor og far forbereder aftensmaden i køkkenet. Fra lektiecafeen er der hemmelige smugkig til baghaven via de små vinduer.

Fra køkken-alrummet er der adgang til både for- og baghavens terrasse. På baghavens terrasse er 15 m2 overdækket og to sæt dobbeltdøre giver mulighed for at åbne op og skabe en god forbindelse mellem inde og ude. På varme sommerdage kan atriumgårdens foldedøre også skydes helt fra, så inde- og uderum smelter sammen og skaber optimale rammer til både hverdag og fest!

Huset er opført i Randers Tegl RT 551 med sektioner af profilbrædder fra Frøslev Tegl, som går igen i atriumgården. På samme vis forsætter klinkerne på gulvet i køkken-alrummet i atriumgården og skaber en flot helhed.

Se grundplanen for huset her og flere billeder fra huset her.

Kontakt vores byggerådgiver Mads Enemark på 53 65 21 81 eller me@kfs-boligbyg.dkhvis du er interesseret i en fremvisning eller har spørgsmål til huset.

Solstrålen i Aabybro
Pris: Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Er I klar til et helt nyt hjem med naturen som nabo – og samtidig tæt på alle byens faciliteter? Så vær' med fra begyndelsen, når Aabybros nye bydel tager form. Kontakt os nu og hør mere om grundene, der er til salg.

Solstrålen udbyder, i første etape, 41 attraktive grunde, og med tiden – når bydelen er fuldt udbygget – vil den stå med cirka 250 boliger. Alle folder de sig ud i viftens stråler, som på arkitektonisk vis udgår fra et centrum; solen. Her venter de fantastiske fællesarealer med legeplads og multisportsbane – til stor glæde for kvarterets børnefamilier.

Udstykningen placerer sig på en dejlig plet lige nord for Aabybro – et område der knytter Aabyskoven sammen med de nye naturarealer. Derudover ligger kvarteret helt tæt på Aabybros bymidte, som de senere år har udviklet sig til at være et af Nordjyllands foretrukne steder at bosætte sig – og med god grund. Aabybro har det hele – og via byens stisystemer og busforbindelser kommer I let rundt til alting. Et attraktivt foreningsliv, DGI-hus, svømmehal, fodboldstadion og golfbane sikrer en levende hverdag, mens byens mange gode specialbutikker og indkøbsmuligheder får det praktiske til at glide.

Dertil kommer en ny privat vuggestue og børnehave lige ved Solstrålen, to nye skoler og lokal friskole. Fra Aabybro har I kun ti minutters kørsel til lufthavnen, et kvarter til Blokhus strand og Fårup Sommerland samt tyve minutter til Aalborg.

I kan læse mere om Solstrålens første 41 grunde via hjemmesiden her eller i slagsbrochuren her.

For mere information, kontakt Nybolig Nørresundby på tlf. 9819 4466.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Veggerbyvej 13, 9541 Suldrup
PRIS: 1.595.000,-
I Suldrup er to KFS Futura rækkehuse opført. Et rækkehus byder på 103,5 velindrettede kvadratmeter samt et tilhørende vognly og redskabsrum. Begge rækkehuse er enderækkehuse, så du får kun tætte naboer til den ene side.

Du træder ind i et stort og funktionelt bryggers med smukke, lysegrå klinker. Herfra er der adgang til et lækkert og rummeligt badeværelse samt et skønt og lyst køkken-alrum og stue, som udgør husets hjerte, hvor der er plads til at samle husets gæster.

Fra køkken-alrum og stue er der adgang til husets terrasse og havemiljø. Husets rummer ydermere tre gode værelser, som alle tilgås fra køkken-alrum og stue.

Her er plads til den lille familie. Rækkehuset er beliggende i Suldrup, som har et landsbymiljø med folkeskole, idrætsforening, skønt naturområde og et godt forretningsliv – og der er ikke langt til en større handelsby.

Se grundplanen for huset her.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Rådyret 211, 9530 Støvring
Pris: 4.095.000,-
Dette unikke Square design er skabt via KFS vision – livskvalitet i alle kvadratmeter.
Det rummer 165 m² bolig og 60 m² vognly, hvoraf 14 m² er redskabsrum. Huset er enkelt og stilrent med mursten, fladt tag og træbeklædning, der tilføjer et varmt og indbydende udtryk.

Du kommer ind i entréen med masser af integreret opbevaringsplads. Til venstre for entréen finder du børne-/teenageafdelingen med et tilhørende badeværelse med integreret bænk og en muret hylde i brusenichen. Det er også i denne afdeling det praktiske bryggers er placeret.

Til højre for entréen ligger det store, åbne køkken-alrum, hvor der er højt til loftet, en skøn siddeniche i vinduet, et lækkert og råt, sort køkken fra Invita med quooker. Sammen med New Yorker glaspartiet og den rå teglstensvæg mod stuen skabes grundlaget for hyggelige sammenkomster og det daglige liv. Køkken-alrummet rummer ligeledes adgang til et veludnyttet viktualierum.

Fra køkken-alrummet er der direkte adgang til soveværelset med motorstyrede gardiner fra Gardin-Lis og lækker garderobevæg fra Invita. Soveværelset har eget badeværelse med integrerede egetræshylder og murede hylder i brusenichen.

I den velindrettede og hyggelige stue tilfører den rå murstensvæg varme til rummet sammen med de smukke velourgardiner. Her er der adgang til husets sidste værelse, som er udnyttet til kontorfacilitet.

Udearealet vidner ligeledes om, at der er øje for detaljerne. Stenene i indkørslen ligger parallelt med huset, mens den øvrige belægning er lagt diagonalt, hvilket skaber et interessant havemiljø.

Rådyret er et skønt beliggende område placeret tæt på centrum af Støvring, som har mange gode faciliteter. Der er samtidig masser af mulighed for at benytte naturen og det er derfor et oplagt sted for børnefamilien.

Se grundplanen for huset her.

Se huset som månedens hus oktober 2018 her. 

Direkte link til Aalborg Mægleren, hvor huset er til salg her.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller på 9837 2181

Rådyret 191, 9530 Støvring
SOLGT
Dette KFS Futura hus på 175 m², samt 70 m² integreret vognly med et stort isoleret skur, byder på en velindrettet grundplan. Her er plads til rumlighed, børnefamilien og et godt samvær. Huset er beliggende i området, Rådyret, som er tæt på centrum af Støvring.

Huset rummer en velindrettet grundplan, hvor du kommer ind i en entré via den overdækket indgang, hvorfra der er adgang til et funktionelt bryggers, et badeværelse og 3 gode værelser.

Der er skrå lofter i hele huset, store vinduespartier, Velux ovenlys vinduer understreger ligeledes husets rummelighed.

Der er plads til, at hele familien kan samles i køkken-alrummet, som udgør husets hjerte. Fra køkken-alrummet er der adgang til en hyggelig stue, samt en dejlig stor overdækket terrasse. Fra stuen er der adgang til husets voksenafdeling, som indeholder soveværelse, walk-inn og et badeværelse.

Der er stort integreret vognly med stort isoleret skur.

Huset er opført med energimærke A2018 og er udstyret med fjernvarme. Driftsforbruget i huset er derfor lavt ligesom vedligeholdelsesbyrden.

Rådyret er skønt beliggende boligområde tæt på centrum af Støvring. Her er masser af muligheder for at benytte naturen og stadig bo tæt på alle byens faciliteter. Det er derfor et oplagt sted for børnefamilien.

Se grundplanen for huset her.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Romdrupvej 86D, 9270 Klarup
Pris: 3.895.000,-
I Klarup opføres denne unikke KFS Retro villa på 161 m2 med en tilhørende garage på 57 m2 ekskl. terrasser og belægning.

Huset er designet efter den gældende lokalplan, og er derfor tilpasset specielt til den skønne grund. Det indbydende indgangsparti findes i gavlen, hvor du har en overdækket, tilbagetrukket indgang til hall’en. Via den integrerede garage er der ligeledes adgang til husets bryggers og videre ud i hall’en. Herfra er der adgang til to rummelige og gode værelser samt et skønt badeværelse.

Fra hall’en kommer du videre ind i husets hjerte, som rummer et køkken-alrum og en hyggelig stue, som går ud i ét, men stadig med adskillelse af køkkenet, indeholdende et praktisk viktualierum, således madlavningen ikke forstyrrer de andre aktiviteter i det primære opholdsrum. Der er altså plads til, at hele familien med gæster kan samles til skønne sammenkomster, hvor de lækre skrå lofter giver en fantastisk rumfornemmelse.

Fra det primære opholdsrum tilgår du voksenafdelingen med soveværelse og et lækkert badeværelse med en stor og rummelig bruseniche forenden.

Klarup er et skønt beliggende boligområde tæt på handlemuligheder, institutioner, skole, idrætsforeninger og natur. Det er derfor et oplagt sted for den lille børnefamilie.

Se grundplan for huset her.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181 for at høre nærmere om projektet.

6 grunde i Godthåb
Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Døsebækken – 6 nye grunde i naturskønt område. Vil du bo i et nyt boligområde, hvor der er natur så langt øjet rækker?
Kontakt os for at høre nærmere om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig og din familie.

I naturskønne Godthåb tæt på Svenstrup, er dette netop blevet muligt, i det nye boligområde, som kommer til at ligge i fantastisk flot kuperet naturterræn, der ikke bliver reguleret. Dette er med til at bibeholde terrænets naturlige form, og det gør, at der er mulighed for at bygge særdeles spændende arkitektoniske boliger.

Der er byggepligt ift. opførsel af KFS villa. Forventet mulig byggestart forår 2019

Godthåb er et mindre bysamfund med en særlig landsbykarakter. I kraft af byens natur- og landskabskvaliteter, den forholdsvis lille størrelse, de mange historiske islæt og service som skole, købmand mv., er Godthåb en meget attraktivt bosætningsby. En placering for dig der vil have frisk luft, natur og stadig være tæt på dagligdagens nødvendige.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Hostrupkrogen 13, 9500 Hobro
SOLGT
I en nyere udstykning i Hobros nordlige bydel ligger denne skønne villa i ét plan, indrettet så den passer perfekt til børnefamilien. Vi er netop i gang med at færdiggøre dette skønne KFS Globe på 160 m² med et tilhørende stort dobbelt vognly og 14 m² redskabsrum.

Fra vejen er der indkørsel til en flot og praktisk carport, som er bygget således, at du kan gå tørskoet fra carporten og ind i husets rummelige bryggers – nemt og bekvemt.

Der er valgt en rigtig god planløsning, der byder på en indbydende hall i åben forbindelse med bryggerset. Fra fordelingsgangen er der adgang til to store børneværelser og et badeværelse med bruseniche. Villaens samlingspunkt er det flotte køkken-alrum med elementer fra Invita, hvor der er køkkenø med vask og god bordplads.

Fra køkken-alrummet er der adgang til en skøn stue, hvorfra voksenafdelingen er placeret med et rummeligt værelse, et lækkert walk-in og et dejligt badeværelse. Fra både køkken-alrum og stue er der udgang til en dejlig stor terrasse.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Se salgsopstilling her

Grund nr. 11, Hostrupkrogen
Pris: Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Byg nyt på Hostrupkrogen i skønne omgivelser nær Hobro. Vi har i albummet til venstre samlet tre gode forslag på KFS AllinONE projekter som inspiration til køb af grund nr. 11 på Hostrupkrogen. Første AllinONE projekt er allerede solgt!

Der opføreres 2 KFS AllinONE færdig projekter på henholdsvis grund 1 og 11. AllinONE projektet på grund nr. 13. er allerede solgt. Huset er et KFS Globe på 160 m² med et tilhørende stort dobbelt vognly og 14 m² redskabsrum. Se huset hos vores mægler her.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 98 37 21 81 hvis du vil vide mere.

AllinOne projekt Hostrupkrogen 9
Pris: Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Vi opfører et KFS AllinONE færdigprojekt på Hostrupkrogen 9. Vores AllinONE projekt på grund nr. 13. er allerede solgt.

Se vores AllinONE KFS Globe på 160 m² med et tilhørende stort dobbelt vognly og 14 m² redskabsrum hos vores mægler her.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181, hvis du vil vide mere om projektet på Hostrupkrogen 9.

Grund nr. 7, Hostrupkrogen
Pris: Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Byg nyt på Hostrupkrogen i skønne omgivelser nær Hobro. Vi har i albummet til venstre samlet tre gode forslag på KFS AllinONE projekter som inspiration til køb af grund nr. 7 på Hostrupkrogen. Første AllinONE projekt er allerede solgt!

Der opføreres 2 KFS AllinONE færdig projekter på henholdsvis grund 1 og 11. AllinONE projektet på grund nr. 13. er allerede solgt. Huset er et KFS Globe på 160 m² med et tilhørende stort dobbelt vognly og 14 m² redskabsrum. Se huset hos vores mægler her.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 98 37 21 81 hvis du vil vide mere.

Grund nr. 5, Hostrupkrogen
Pris: Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Byg nyt på Hostrupkrogen i skønne omgivelser nær Hobro. Vi har i albummet til venstre samlet tre gode forslag på KFS AllinONE projekter som inspiration til køb af grund nr. 5 på Hostrupkrogen. Første AllinONE projekt er allerede solgt!

Der opføreres 2 KFS AllinONE færdig projekter på henholdsvis grund 1 og 11. AllinONE projektet på grund nr. 13. er allerede solgt. Huset er et KFS Globe på 160 m² med et tilhørende stort dobbelt vognly og 14 m² redskabsrum. Se huset hos vores mægler her.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 98 37 21 81 hvis du vil vide mere.

Grund nr. 3, Hostrupkrogen
Pris: Kontakt os på 98 37 21 81 og hør nærmere
Byg nyt på Hostrupkrogen i skønne omgivelser nær Hobro. Vi har i albummet til venstre samlet tre gode forslag på KFS AllinONE projekter som inspiration til køb af grund nr. 3 på Hostrupkrogen. Første AllinONE projekt er allerede solgt!

Der opføreres 2 KFS AllinONE færdig projekter på henholdsvis grund 1 og 11. AllinONE projektet på grund nr. 13. er allerede solgt. Huset er et KFS Globe på 160 m² med et tilhørende stort dobbelt vognly og 14 m² redskabsrum. Se huset hos vores mægler her.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 98 37 21 81 hvis du vil vide mere.

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x