Kronhjorten 75, 9530 Støvring
Hostrupkrogen 13, 9500 Hobro
Sportvænget 50, 9230 Svenstrup
Køb et allerede opført hus fra KFS Boligbyg. Kontakt os for mere info.
Sportvænget 50, 9230 Svenstrup
Price: 3.495.000,-
Vi har netop færdigbygget og –indrettet et lækkert KFS Gable på 160 kvadratmeter med tilhørende vognly og redskabsrum, der giver mulighed for ekstra opbevaringsplads. Huset har tre murede gavle med 30 graders taghældning. Indvendigt er materialevalget gennemgående med lyse klinker, hvidt inventar, med masser af skabs- og skuffeplads, fra Invita, troldtekt lofter og spots i entré og køkken-alrum.

Huset rummer en velindrettet grundplan, hvor du kommer ind i en lys entré, hvorfra der er adgang til et funktionelt bryggers, et badeværelse og to gode værelser. En fin detalje i entréen er murstenvæggen i nichen mellem bryggers og det ene værelse.

De lave vinduer rundt om i huset skaber et godt lysindfald og overblik. De skrå lofter, samt de store vinduespartier til gulv, understreger ligeledes husets rummelighed.

Der er plads til, at hele familien kan samles i køkken-alrummet, som udgør husets hjerte. Fra køkken-alrummet er der adgang til et praktisk kontor, en hyggelig stue. Fra stuen er der adgang til husets voksenafdeling, som indeholder soveværelse, en garderobevæg og et badeværelse. I begge badeværelser er der murede hylder i brusenichen, hvilket skaber plads til det nødvendige i badet.

Huset er opført med energimærke A2015 og er udstyret med fjernvarme. Driftsforbruget i huset er derfor lavt ligesom vedligeholdelsesbyrden.

Beliggenheden i Svenstrup er hverdagsvenlig og rolig. Du er tæt på indkøbsmuligheder, skole og fritidsfaciliteter, men samtidig bosætter du dig i et fredeligt og hyggeligt kvarter, hvor aftner kan nydes på terrassen. Du er tæt på City Syd med specialforretninger, biograf, træningsfaciliteter og restauranter.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Hostrupkrogen 13, 9500 Hobro
Price: 2.995.000,-
I en nyere udstykning i Hobros nordlige bydel ligger denne skønne villa i ét plan, indrettet så den passer perfekt til børnefamilien. Vi er netop i gang med at færdiggøre dette skønne KFS Globe på 160 m² med et tilhørende stort dobbelt vognly og 14 m² redskabsrum.

Fra vejen er der indkørsel til en flot og praktisk carport, som er bygget således, at du kan gå tørskoet fra carporten og ind i husets rummelige bryggers – nemt og bekvemt.

Der er valgt en rigtig god planløsning, der byder på en indbydende hall i åben forbindelse med bryggerset. Fra fordelingsgangen er der adgang til to store børneværelser og et badeværelse med bruseniche. Villaens samlingspunkt er det flotte køkken-alrum med elementer fra Invita, hvor der er køkkenø med vask og god bordplads.

Fra køkken-alrummet er der adgang til en skøn stue, hvorfra voksenafdelingen er placeret med et rummeligt værelse, et lækkert walk-in og et dejligt badeværelse. Fra både køkken-alrum og stue er der udgang til en dejlig stor terrasse.

Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller 9837 2181.

Kronhjorten 75, 9530 Støvring
Price: 3.795.000,-
Dette KFS Gable på 177 m², samt 56 m² garage byder på en velindrettet grundplan med 3 store værelser, forældreafdeling, stort eksklusivt walk-in og samt eget badeværelse med badekar. Stort køkken-alrum som absolut er husets samlingspunkt med højt til loftet og trekantsvinduerne i gavlen, sammen med troldtekt lofter, sikrer rummet både er behageligt lyd- og lysmæssigt.

Huset er flot udstyret med masser af spots, ekstra stik, udendørs belysning, lækkert Invita køkken med masser af skabs- og skuffeplads. Stor dejlig integreret garage med plads til to biler og opbevaring.

Kronhjorten er et skønt beliggende boligområde tæt på centrum af Støvring. Her er masser af muligheder for at benytte naturen og stadig bo tæt på alle byens faciliteter. Det er derfor et oplagt sted for børnefamilien.

Huset er opført med energimærke A2015 og har varmekilden, fjernvarme.

Huset er klar til overtagelse fra 01.04.2018

Hej! Jeg hedder Kenneth og jeg er byggerådgiver hos KFS Boligbyg.

31 22 16 10

Start dialog

x

Hej! Jeg hedder Kenneth og jeg er byggerådgiver hos KFS Boligbyg.

31 22 16 10

Inspirationskatalog

x