Arkitektens Hus december 2018
Få opført Mikes design af et KFS Square
Arkitektens Hus april 2019
Bliv inspireret af Andreas KFS Gable
Som noget nyt byder vi dig velkommen indenfor i Arkitektens hus

Konceptet er, at én af vores arkitekter tegner et unikt hus i samarbejde med en af vores byggerådgivere, som dagligt er i dialog med bygherrerne om deres ønsker og behov.

Er der et af Arkitekternes huse, du kunne tænke dig at få opført på din grund, tilpasses det naturligvis i forhold til verdenshjørner, udsigt mv. Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller på 98 37 21 81.

+

Antal huse vi har bygget

Antal ansatte

Antal år vi med samme CVR

Arkitektens Hus April
PRIS: 2.450.000,-
Arkitektens Hus april 2019 er designet af vores idérige arkitekt, Andreas.
Dette KFS Gable hus skaber rammen for 150 m2 veludnyttet plandesign med tre værelser, walk-in, viktualierum og kontor og ikke mindst – højt til loftet!

Gable arkitekturen byder en velkommen med cedertræets karakterfulde varme glød ved hovedindgangens overparti.

Husets hall giver mulighed for at smide tøjet i den integrerede garderobe, der i samspil med en siddeniche giver god mulighed for småfolk og godtfolk at tage sko på og gemme fodtøj væk herunder.

Børneafdelingen har med sine to værelser sit eget badeværelse og er for teenagere en kærkommen velsignelse – man kan liste ubemærket ud af en stuearrest gennem både fordør og bagdør.

Bagdøren betyder bryggers – og her skal der være god plads til at pakke ting væk i skabe samt mulighed for, at hænge sit arbejdstøj eller børnenes flyverdragt fra sig.

Køkkenalrummet er indrettet som husets hjerterum. Med en integreret siddeniche i murværket er der her mulighed for, at tage en slapper mens gemalen kokkerer livretter i børnenes selskab ved køkkenøen.

“Et hemmeligt rum” –  for at finde mormors krukke med rabarbersyltetøj må man forcere sige adgang gennem et af højskabenes låger. Viktualierummet kan også fungere som depot og være stedet hvor kummefryseren har sin plads.

Stuen er indrettet med plads til et mindre bibliotek, der med sin rå murstensvæg giver kant til det veloplyste rum. Gavlen er udnyttet med et stort gavlparti. Her er der også mulighed for at isætte en dobbelt dør, hvis man ønsker at åbne helt op til stuen på en lun sommeraften.

Soveværelset er funktionelt indrettet med god plads til hængetøj bag den integrerede skabsvæg. Bukser, trøjer og T-shirts får sin egen plads i walk-in med højskabe med mindre dybde, der gør det nemmere at overskue garderobens foldetøj og undgå rod, som nemt kommer til i for store skabe.

Prisen er eksklusiv vognly, haveanlæg og skur, samt detaljer som ovenlysvinduer, muret bænk og siddevindue.

Skal vi opføre huset på din grund? Så kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller på 98 37 21 81.

Arkitektens Hus December
PRIS: 2.450.000,-
Dette Arkitektens Hus december 2018 er designet af vores dygtige arkitekt, Mike, som har hentet inspiration i 60’ernes smukke og enkle funkishuse.
Huset er et unikt KFS Square på 177,6 m2.
Facaden er en kombination af mursten og trælameller, der giver en fantastisk smuk, spændende og sammenhængende arkitektur. Bemærk især de smukke partier over vinduerne, der giver et strømlinet udtryk.

Huset rummer en velindrettet grundplan, hvor det store glasareal, ved den overdækkede indgang, byder dig velkommen indenfor. Du træder ind i en stor og rummelig hall, hvor pladsen er udnyttet optimalt med åbne gangarealer, der gør huset ekstra rummeligt. 

I hall’en er der opført to nicher med hver sin funktion. I den første niche er der integreret skrivebordsplads og garderobeløsning, hvor den anden niche indeholder viktualierum, køleskab og fryser, som vender mod det skønne og åbne køkken-alrum, som er husets samlingspunkt for gode og hyggelige sammenkomster.

Fra hall’en er der ligeledes adgang til et praktisk bryggers, to gode værelser, et badeværelse og et mindre kontor.

I forlængelse af køkken-alrummet finder du en hyggelig stue med adgang til voksenafdelingen, som rummer et soveværelse med tilhørende skønt badeværelse og et rummeligt walk-in.

Prisen er inklusiv en masse lækre tilvalg, stor overdækket terrasse med muret søjle, flot facade i mursten med felter af træ, VELFAC 200E vinduer ført til loft.

Prisen er eksklusiv vognly, haveanlæg og skur samt specialløsninger vist på indvendige visualiseringer.

Se grundplanen for huset her.

Skal vi opføre huset på din grund? Så kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller på 98 37 21 81.

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x