178 m2 KFS Square
Arkitektens Hus 2018
150 m2 KFS Gable
Arkitektens Hus 2019
Arkitektens Hus

Vores arkitekter designer i samarbejde med vores byggerådgivere Arkitektens Huse, som er færdigtegnede boliger, klar til at blive opført på din grund.

Hvis du ønsker at få opført et Arkitektens Hus, tilpasses designet naturligvis til din byggegrunds orientering og udsigt.

+

Antal huse vi har bygget

Antal ansatte

Antal år med samme CVR

Arkitektens Hus 2020
Arkitekt: Frederik Hjardemaal
Arkitektur: KFS Gable - Grundmuret
Boligareal: 175 m2
Antal værelser: 5

Velkommen til Arkitektens Hus 2020. Huset tager udgangspunkt i KFS Gable arkitekturen, som er karakteriseret ved et hus med sadeltag og murede gavle. Huset er endvidere grundmuret, hvilket tilfører en flot stoflighed til rummene.

Bygningskroppen brydes af et midterparti med træbeklædning og fladt tag. Denne centrale del af boligen rummer entre, bryggers og køkken – og omsluttes af to længer med skråt tag, som rummer hhv. tre værelser og bad til den ene side, samt spiseplads, stue og soveværelse med bad en suite til den anden side.

De to længer forskydes i forhold til hinanden, hvilket giver facaderne et dynamisk udtryk samt skaber nicher til gode uderum – både ved indgangspartiet og på terrassen.

Fra køkkenet åbnes der – med et stort vinduesparti – op mod haven og terrassen.

I længerne er der skrå lofter med smalle, højtsiddende vinduesbånd, som giver et spændende lysindfald i rummene. I forlængelse af køkkenet ligger spisepladsen med udgang til endnu en terrasse.

Spisestue og stue adskilles af en væg i facadesten, som giver karakter til rummet og skaber en reference til husets udvendige materialevalg. Et siddevindue i stuen skaber rum i rummet, hvor man kan nyde en stille stund med kig til haven.

Med Arkitektens Hus 2020 får du et moderne familiebolig med karakter og personlighed – og rum til det gode liv.

Prisen er inklusiv grundmuring – men eksklusiv vognly, skur og haveanlæg.

Hvis du ønsker Arkitektens Hus opført på din grund, tilpasses det grundens orientering og evt. udsigt.

Kontakt vores byggerådgivere, hvis du vil vide mere.

Arkitektens Hus 2019
Arkitekt: Andreas F. Sheye
Arkitektur: KFS Gable
Boligareal: 150 m2
Antal værelser: 5

Dette hus tager udgangspunkt i vores KFS Gable arkitektur, som er karakteriseret ved, at være et længe- eller et vinkelhus med murede gavle og sadeltag.

Boligen byder velkommen med cedertræets karakterfulde varme glød ved hovedindgangens overparti.

Husets hall giver mulighed for at smide tøjet i den integrerede garderobe, der i samspil med en siddeniche giver god mulighed for småfolk og godtfolk at tage sko på og gemme fodtøj væk herunder.

Børneafdelingen har med sine to værelser sit eget badeværelse og er for teenagere en kærkommen velsignelse – man kan liste ubemærket ud af en stuearrest gennem både fordør og bagdør.

Bagdøren betyder bryggers – og her skal der være god plads til at pakke ting væk i skabe samt mulighed for, at hænge sit arbejdstøj eller børnenes flyverdragt fra sig.

Køkkenalrummet er indrettet som husets hjerterum. Med en integreret siddeniche i murværket er der her mulighed for, at tage en slapper mens gemalen kokkerer livretter i børnenes selskab ved køkkenøen.

“Et hemmeligt rum” –  for at finde mormors krukke med rabarbersyltetøj må man forcere sige adgang gennem et af højskabenes låger. Viktualierummet kan også fungere som depot og være stedet hvor kummefryseren har sin plads.

Stuen er indrettet med plads til et mindre bibliotek, der med sin rå murstensvæg giver kant til det veloplyste rum. Gavlen er udnyttet med et stort gavlparti. Her er der også mulighed for at isætte en dobbelt dør, hvis man ønsker at åbne helt op til stuen på en lun sommeraften.

Soveværelset er funktionelt indrettet med god plads til hængetøj bag den integrerede skabsvæg. Bukser, trøjer og T-shirts får sin egen plads i walk-in med højskabe med mindre dybde, der gør det nemmere at overskue garderobens foldetøj og undgå rod, som nemt kommer til i for store skabe.

Prisen er eksklusiv vognly, haveanlæg og skur, samt detaljer som ovenlysvinduer, muret bænk og siddevindue.

Skal vi opføre huset på din grund? Så kontakt vores byggerådgivere her

Arkitektens Hus 2018
Arkitekt: Mike B. Bugge
Arkitektur: KFS Square
Boligareal: 177,6 m2
Antal værelser: 5

Dette Arkitektens Hus er designet af vores arkitekt Mike B. Bugge, som har hentet inspiration i 60’ernes funkishuse.

Designet tager udgangspunkt i vores KFS Square arkitektur, som er karakteriseret ved et strømlignet design med fladt tag.

Huset rummer en nytænkende grundplan, hvor det store glasareal ved den overdækkede indgang byder dig velkommen indenfor. Du træder ind i en stor og rummelig hall, hvor pladsen er udnyttet optimalt med åbne gangarealer, der gør huset ekstra rummeligt. 

I hall’en er der opført to nicher med hver sin funktion. I den første niche er der integreret skrivebordsplads og garderobeløsning, mens den anden niche indeholder viktualierum, køleskab og fryser orienteret mod det åbne køkken-alrum, som er husets samlingspunkt for gode og hyggelige sammenkomster.

Fra hall’en er der ligeledes adgang til et praktisk bryggers, to gode værelser, et badeværelse og et mindre kontor.

I forlængelse af køkken-alrummet finder du en hyggelig stue med adgang til voksenafdelingen, bestående af soveværelse med tilhørende badeværelse og et rummeligt walk-in.

Prisen er inklusiv flere tilvalg, herunder stor overdækket terrasse med muret søjle, facade i mursten med felter af træ samt VELFAC 200E vinduer ført til loft.

Prisen er eksklusiv vognly, haveanlæg og skur samt specialløsninger vist på indvendige visualiseringer.

Skal vi opføre huset på din grund? Så kontakt vores byggerådgivere her.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.