178 m2 KFS Square
Arkitektens Hus 2018
150 m2 KFS Gable
Arkitektens Hus 2019
Arkitektens Hus

Vores arkitekter designer i samarbejde vores byggerådgivere Arkitektens Huse, som er færdigtegnede boliger, klar til at blive opført på din grund.

Hvis du ønsker at få opført et Arkitektens Hus, tilpasses designet naturligvis til din byggegrunds orientering og udsigt.

+

Antal huse vi har bygget

Antal ansatte

Antal år vi med samme CVR

Arkitektens Hus 2019
PRIS: 2.450.000,-
Arkitekt: Andreas F. Sheye
Arkitektur: KFS Gable
Boligareal: 150 m2
Antal værelser: 5

Dette hus tager udgangspunkt i vores KFS Gable arkitektur, som er karakteriseret ved, at være et længe- eller et vinkelhus med murede gavle og sadeltag.

Boligen byder velkommen med cedertræets karakterfulde varme glød ved hovedindgangens overparti.

Husets hall giver mulighed for at smide tøjet i den integrerede garderobe, der i samspil med en siddeniche giver god mulighed for småfolk og godtfolk at tage sko på og gemme fodtøj væk herunder.

Børneafdelingen har med sine to værelser sit eget badeværelse og er for teenagere en kærkommen velsignelse – man kan liste ubemærket ud af en stuearrest gennem både fordør og bagdør.

Bagdøren betyder bryggers – og her skal der være god plads til at pakke ting væk i skabe samt mulighed for, at hænge sit arbejdstøj eller børnenes flyverdragt fra sig.

Køkkenalrummet er indrettet som husets hjerterum. Med en integreret siddeniche i murværket er der her mulighed for, at tage en slapper mens gemalen kokkerer livretter i børnenes selskab ved køkkenøen.

“Et hemmeligt rum” –  for at finde mormors krukke med rabarbersyltetøj må man forcere sige adgang gennem et af højskabenes låger. Viktualierummet kan også fungere som depot og være stedet hvor kummefryseren har sin plads.

Stuen er indrettet med plads til et mindre bibliotek, der med sin rå murstensvæg giver kant til det veloplyste rum. Gavlen er udnyttet med et stort gavlparti. Her er der også mulighed for at isætte en dobbelt dør, hvis man ønsker at åbne helt op til stuen på en lun sommeraften.

Soveværelset er funktionelt indrettet med god plads til hængetøj bag den integrerede skabsvæg. Bukser, trøjer og T-shirts får sin egen plads i walk-in med højskabe med mindre dybde, der gør det nemmere at overskue garderobens foldetøj og undgå rod, som nemt kommer til i for store skabe.

Prisen er eksklusiv vognly, haveanlæg og skur, samt detaljer som ovenlysvinduer, muret bænk og siddevindue.

Skal vi opføre huset på din grund? Så kontakt vores byggerådgivere her

Arkitektens Hus 2018
PRIS: 2.450.000,-
Arkitekt: Mike B. Bugge
Arkitektur: KFS Square
Boligareal: 177,6 m2
Antal værelser: 5

Dette Arkitektens Hus er designet af vores arkitekt Mike B. Bugge, som har hentet inspiration i 60’ernes funkishuse.

Designet tager udgangspunkt i vores KFS Square arkitektur, som er karakteriseret ved et strømlignet design med fladt tag.

Huset rummer en nytænkende grundplan, hvor det store glasareal ved den overdækkede indgang byder dig velkommen indenfor. Du træder ind i en stor og rummelig hall, hvor pladsen er udnyttet optimalt med åbne gangarealer, der gør huset ekstra rummeligt. 

I hall’en er der opført to nicher med hver sin funktion. I den første niche er der integreret skrivebordsplads og garderobeløsning, mens den anden niche indeholder viktualierum, køleskab og fryser orienteret mod det åbne køkken-alrum, som er husets samlingspunkt for gode og hyggelige sammenkomster.

Fra hall’en er der ligeledes adgang til et praktisk bryggers, to gode værelser, et badeværelse og et mindre kontor.

I forlængelse af køkken-alrummet finder du en hyggelig stue med adgang til voksenafdelingen, bestående af soveværelse med tilhørende badeværelse og et rummeligt walk-in.

Prisen er inklusiv flere tilvalg, herunder stor overdækket terrasse med muret søjle, facade i mursten med felter af træ samt VELFAC 200E vinduer ført til loft.

Prisen er eksklusiv vognly, haveanlæg og skur samt specialløsninger vist på indvendige visualiseringer.

Skal vi opføre huset på din grund? Så kontakt vores byggerådgivere her.

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x