Arkitektens hus
Som noget nyt byder vi dig velkommen indenfor i Arkitektens hus

Konceptet er, at én af vores arkitekter tegner et unikt hus i samarbejde med en af vores byggerådgivere, som dagligt er i dialog med bygherrerne om deres ønsker og behov.

Er der et af Arkitekternes huse, du kunne tænke dig at få opført på din grund, tilpasses det naturligvis i forhold til verdenshjørner, udsigt mv. Kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller på 98 37 21 81.

Arkitektens Hus December
PRIS: 2.421.618,-
Dette Arkitektens Hus december 2018 er designet af vores dygtige arkitekt, Mike, som har hentet inspiration i 60’ernes smukke og enkle funkishuse.
Huset er et unikt KFS Square på 177,6 m2.
Facaden er en kombination af mursten og trælameller, der giver en fantastisk smuk, spændende og sammenhængende arkitektur. Bemærk især de smukke partier over vinduerne, der giver et strømlinet udtryk.

Huset rummer en velindrettet grundplan, hvor det store glasareal, ved den overdækkede indgang, byder dig velkommen indenfor. Du træder ind i en stor og rummelig hall, hvor pladsen er udnyttet optimalt med åbne gangarealer, der gør huset ekstra rummeligt. 

I hall’en er der opført to nicher med hver sin funktion. I den første niche er der integreret skrivebordsplads og garderobeløsning, hvor den anden niche indeholder viktualierum, køleskab og fryser, som vender mod det skønne og åbne køkken-alrum, som er husets samlingspunkt for gode og hyggelige sammenkomster.

Fra hall’en er der ligeledes adgang til et praktisk bryggers, to gode værelser, et badeværelse og et mindre kontor.

I forlængelse af køkken-alrummet finder du en hyggelig stue med adgang til voksenafdelingen, som rummer et soveværelse med tilhørende skønt badeværelse og et rummeligt walk-in.

Prisen er inklusiv en masse lækre tilvalg, stor overdækket terrasse med muret søjle, flot facade i mursten med felter af træ, VELFAC 200E vinduer ført til loft.

Prisen er eksklusiv vognly, haveanlæg og skur samt specialløsninger vist på indvendige visualiseringer.

Skal vi opføre huset på din grund? Så kontakt os på kontakt@kfs-boligbyg.dk eller på 98 37 21 81.

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk
Vi svarer indenfor én hverdag

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


31 22 16 10

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x