12. marts 2018
Flere køber et indflytningsklart hus

Flere og flere danskere vælger at købe et færdigbygget hus

Enten et ældre brugt hus eller et nybygget hus, som er opført og klar til indflytning. På den måde bliver hverdagen mindre forstyrret og familien får mere fritid til andre projekter. Hvis du heller ikke orker et byggeprojekt så læs med her.

Vores erfaring viser, at flere og flere danskere gerne vil slippe for byggeprocessen. Selvom mange familier i dag vælger et byggefirma til at stå for byggeriet, er det for mange en krævende proces. Hvor meget tid processen kræver, afhænger af, i hvor høj grad den enkelte person vælger at involvere sig – og det er meget individuelt.

Vores 35 års erfaring med at bygge nye hus gør, at det vil være nemt for os at remse alle fordelene op. Men det er ikke det, det skal handle om her! Her vil vi fortælle om, hvorfor flere og flere danskere vælger et færdigt hus frem for at bygge deres helt eget.

 

Vær realistisk omkring hverdagen

Hvis der er noget, vi bakker op omkring, så er det, at mennesker er realistiske omkring deres hverdag og hvad der vil tilføre dem værdi og dermed et godt liv.

Et nybyggeri kan, som tidligere nævnt, være krævende for hele familien. Derfor vælger rigtig mange i dag at købe et ældre hus eller et nybygget hus, der står færdigt. Læs mere om færdige nybyggede huse her: All in One.

Der er mange fordele ved at vælge byggeprocessen fra. Blandt andet kan nævnes:

  1. Hurtig overtagelsesdato. Du kan få dit nye hus relativt hurtigt, som regel i løbet af 3 måneder.
  2. Ingen risiko – du kender prisen og kan hurtigt beslutte finansiering og finde ud af hvad du har tilbage til møbler, nips og oplevelser.
  3. Mindre tidsforbrug. Du undgår at bruge din fritid på et byggeprojekt og kan holde din normale balance mellem familietid, vennetid og arbejdstid.
  4. Materialevalget er truffet. Du behøver ikke bevæge dig ind i junglen af byggematerialer.
  5. Undgå uenigheder hvis I er to. Mange kærlighedsforhold kommer på prøve, når der skal opnås enighed om prioriteringer og valg til et nybyggeri.
  6. Området er ofte mere færdigbebygget – du undgår tidlige morgener med byggelarm og byggestøv inde i dit hus.
  7. Haven er vokset op eller er godt i gang med det. Derved har du mere privatliv fra dag et og kan nemmere beslutte, om du gider hænge over hækken eller ej.
  8. Naboerne er ofte flyttet ind, og derfor ved du, hvilke omgivelser du siger ja til.

Mange mennesker føler i dag, at de mangler tid. De døjer med at få hverdagen til at hænge sammen. At bygge nyt hus tager tid og kræver mange velovervejede beslutninger, som kan være svære at træffe, hvis du har svært ved at være nærværende.

10-12% af danskerne oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. Ifølge fremtidsforsker og sociolog Birthe Linddal Jeppesen bliver det hele et spørgsmål om tid og vinderne bliver dem, der evner at skære ind til benet og sige ’nej’ til det, der ikke giver mening for dem, men i stedet bliver endnu en stressfaktor.

Den gode nyhed ved mulighedernes tid er, at vi alene er vores egen begrænsning. Vi kan faktisk vælge selv, – altså vælge at skære ned på de aktiviteter og vaner, som æder vores tid.

Eksempelvis kan vi stille os selv spørgsmålet, om hvor mange af de gentagne aktiviteter, som vi holder af og som giver mening for os, og hvor mange af dem, som vi ikke ville savne, hvis de var væk. Mange mennesker bliver ved den øvelse mødt af en ’jamen, jeg bør’ – eller ’jeg plejer jo’, og det er testen ved menneskets vanekarakteristiske natur.

Vi tilbyder ALLinOne huse, som allerede er byggede eller som er under opførelse. Se vores udvalg af aktuelle ALLinOne projekter til salg her eller kontakt vores byggerådgivere for at høre om evt. kommende projekter.

Held og lykke med at designe dit eget liv, lige som du drømmer om.

Inspiration
BESØG VORES INSPIRATIONSUNIVERS, LÆS INFORMATIVE ARTIKLER, FÅ GODE BYGGERÅD OG FØLG MED NÅR VI SÆTTER 'FOKUS PÅ'!

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.