Månedens Hus september 2017
194 m2 Skagens hus
Se alle billeder
Månedens Hus september 2017
Alrum med skulpturel vindeltrappe
Se alle billeder
Månedens Hus september 2017
Se alle billeder

Modernistisk og stilren Skagen arkitektur

Dette månedens hus er smukt og hyggeligt med murede gavle og 45 graders taghældning. Et moderne byhus med rene linjer og en trempel på cirka en meter.

Huset er et KFS Skagen på 97 m² i grundplan og 97 m² på første sal. Trempel gør, at huset er i to fulde plan med skråvægge frem for en skunk, der er tilfældet i almindelige 1½ plans huse.

Det moderne og stilrene udtryk understøttes af, at der ikke er udhæng. I stedet er der glatte gavle og facader, som får huset til at stå skarpt. Valget af jordfarvede mursten står i pæn kontrast til tagdækningen i sort betontagsten og mørke vinduer.

Bemærk den fine træterrasse på den ene side af huset, som møder fliseterrassen, hvilket giver en god kontrast mellem blødhed og den hårde beton. Samtidig giver det plads til mange gæster og mulighed for at flytte sig efter solens stråler. Der er kræset for detaljerne og det samlede udtryk, både i forhold til materialevalg og indretningen, hvor der er skabt miljø fra dag nummer et.

Huset har en god og funktionel grundplan. Indvendigt er materialevalget gennemgående lyst med tilføjelse af varme fra klinkerne i stueplan, trætrin og laminatplankegulvene på første sal. De store vinduespartier til gulv, som er placeret flere steder, understreger husets rummelighed og er med til at give et fantastisk lysindfald.

Hall’en er et indbydende rum, som bryggerset ligger til højre for. I bryggerset er der isat skydelåger langs den ene væg, hvilket giver ekstra meget plads til opbevaring, samt sørger for, at ’rodet’ er gemt væk. Stålbordpladen på modsatte side er praktisk og nem at holde, når man kommer ind udefra. Find yderligere information til bryggerset her. Et fint og rummeligt badeværelse er placeret til venstre for indgangspartiet. Lige for indgangspartiet er køkken-alrummet og stuen.

Køkken-alrum og stue udgør husets centrum. Det er ét stort rum, som indbyder til hyggeligt samvær, og her er plads til familie og gæster. Spindeltrappen skaber et skulpturelt udtryk og binder køkken-alrum og stuen sammen, samtidig med at den er med til at opdele rummet i to zoner. Det sortmalede stål binder trappen sammen med vinduerne og skaber samling og hygge. Valget af flere træmøbler, den varme undertone i de grå klinker, gulvtæpper, planter og de bløde farver i indretningen, giver et rigtig skønt og hyggeligt opholdsrum, som er med til at bryde det meget stilrene og minimalistiske udtryk. Troldtekt lofterne er også med til at skabe atmosfære, samtidig med, at de sørger for optimal akustik.

Husets første sal rummer to værelser, et soveværelse og et badeværelse. Rummet som trappen fører op til, fungerer som et åbent kontor, hvor der er adgang til førstesalens resterende rum. Værelserne har en god størrelse grundet trempel. Der er glasværn med fransk altan i soveværelset, hvilket giver en fornemmelse af, at naturen kommer med ind. Badeværelset er hyggeligt med skråvægge og en fin VELUX tvilling ovenlysløsning. Der er opført en væg midt i rummet, som er en rigtig fin detalje, der samtidig giver plads til en skjult bruseniche på den ene side og et stort badeværelsesmøbel på den anden side.

Husfakta
  • KFS Skagen
  • Boligareal 194 m²
  • Taghældning 45 grader
  • Varmeforsyning luft-til-vand varmepumpe
  • Energimæssig ydeevne 5.878,20 kWh
  • Energimærkning A2015
  • Opførelsesår 2016

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.