Udvalgt hus
Marts 2024

Her på den attraktive nybyggeradresse Døsebækparken i Godthåb får I nu muligheden for at flytte ind i et spritnyt drømmehus opført af KFS Boligbyg. Her kommer I hverken til at gå på kompromis med kvalitetssikre materialevalg eller dygtigt håndværk, med denne drømmevilla på den lukkede, familievenlige villavej. Hjertelig velkommen til!

Designet for jeres nye bolig er skabt med familieliv og nærvær for øje. Her får I et herligt fællesrum i form af et stort køkken-alrum, hvor et fantastisk lysindfald gør jer selskab både her og i resten af boligen. De store vinduespartier er en smuk del af konstruktionen og beriger jer med sollys dagen lang rundt i husets rum. Den perfekte planløsning til den moderne familie.

Boligen fordeler sig på forældreafdeling med eget badeværelse i den ene ende, mens børnenes værelser samt multirum eller hjemmekontor kan indrettes den modsatte ende. I har fra fællesrummene og værelser udgang til jeres skønne have, hvor man lige kan forestille sig lange sommerdage med leg i haven, solbadning og lækker aftensmad på terrassen. Nyd udsigten over bækken og det store grønne areal.

Jeres nye beliggenhed i Godthåb, tæt til Svenstrup, sikrer jer fra top til tå. Byen er ideel for jer, der gerne vil engagere sig i de mange fællesaktiviteter, som byens gode foreningsliv tilbyder, og I vil føle jer velkomne fra dag 1. Der er både skole og daginstitutioner i byen, og I får heller ingen problemer med at klare indkøbene i jeres nye postnummer – her er flere at vælge mellem samt spændende lokalforretninger og tiltag.

Tag en tur rundt i området og oplev potentialet med egne øjne – og tøv ikke med at give os et kald for at høre nærmere.

Til huset medfølger vognly med plads til 2 biler og et skur.

Husfakta
  • Ovenlys
  • urede detaljer i facadetegl (B 531 NOVA) (rå væg ved entre samt muret bænk i alrum)
  • Massive døre i natur EG med sorte greb
  • Klinker er: 60x60 cm - Iris Wholestone Tobacco
  • Niko home control på el
  • Solceller
  • Rejsehøjde i kippen – ca. 3,5m.
  • Fokus overdækning

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.