Månedens Hus oktober 2017
Et KFS Globe hus på 160 m2
Se alle billeder
Månedens Hus oktober 2017
Med godt lysindfald
Se alle billeder
Månedens Hus oktober 2017
- og hyggelige rum
Se alle billeder

Klassisk og smuk Globe arkitektur

Dette månedens hus er veldisponeret og charmerende med udhæng. Det rummer en god og funktionel grundplan.

Huset er et KFS Globe på 160 m² og et tilhørende redskabsrum på 15 m². Valget af jordfarvede mursten står i fin kontrast til de sorte vinduer og betontagsten, hvilket skaber balance og et pænt, samlet udtryk.

Du træder ind i en indbydende og lys hall/bryggers, hvor der er god plads til opbevaring. Læg især mærke til indhakket til venstre for indgangspartiet, som er udnyttet til skoopbevaring, samtidig med at det afskærmes af døren, når du træder indenfor. Det giver et rigtig fint og ryddeligt førstehåndsindtryk.

Fra bryggerset er der adgang til to rummelige værelser og et badeværelse. Her har husets teenagere en afdeling for sig med eget badeværelse, hvilket er ideelt, når hele familien skal være i huset samtidig med vennebesøg og sene aftner.

Indvendigt er materialevalget gennemgående lyst med enkelte mørke elementer fra badeværelsesmøblementet og den lækre grå bordplade, hvilket skaber nogle skønne kontraster til de ellers lyse rum. Valget af glasdør mellem gang og køkken-alrum skaber åbenhed og tilfører lys.

I køkken-alrummet er der saksespær, der giver ekstra loftshøjde og god rumfornemmelse i husets hjerte. Troldtekt lofterne sørger for optimal akustik, således det bliver skønt og afslappet at samle familie og venner omkring spisebordet. De store vinduespartier til gulv, i både køkken-alrum og stue, er ligeledes med til at understrege husets rummelighed og giver samtidig et enestående lysindfald. Der er også blevet plads til et viktualierum i forbindelse med husets kontor, som er placeret i forlængelse af køkken-alrummet.

Der er direkte adgang til to gode terrasser placeret i vinklerne fra køkken-alrummet, hvilket skaber læ for vinden og giver gode muligheder for at nyde solens stråler på flere tidspunkter af dagen.

Imellem køkken-alrum og stue er der opført en væg med en stor åbning, hvilket gør, at rummene bliver lettere adskilt. Det skaber zoner for forskellige aktiviteter, som er med til at gøre stuen ekstra hyggelig. Fra stuen er der adgang til familiens voksenafdeling, som indeholder soveværelse, et rummeligt walk-in closet og et lækkert badeværelse, hvor der er valgt et sort møblement sammen med en pæn jordfarvet klinke på gulv og i brusenichen. Vindueskarmen er ideel til afsætning af diverse toiletartikler og lidt grønne planter.

Husfakta
 • KFS Globe
 • Boligareal 160 m²
 • Redskabsrum 15 m²
 • Tagdækning af sorte betontagsten
 • Mursten: B542 Laika fra Strøjer Tegl
 • Loft er træbeton ultrafin i hvid
 • Klinker på gulv og brusenicher: 60x60 cm M3-168547 fra Bygma
 • Gulve i værelser: Laminat Gran Via Tritty 100 Eg Portland Puro fra Haro
 • Inventar er fra Invita
 • Varmeforsyning fjernvarme
 • Energimæssig ydeevne 7.168 kWh
 • Energimærkning A2010
 • Opførelsesår 2015

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.