Månedens Hus August 2017
KFS Sqaure på 170 m2
Se alle billeder
Månedens Hus August 2017
Stort køkken-alrum
Se alle billeder
Månedens Hus August 2017
Køkken-alrum med flotte detaljer
Se alle billeder

Veldisponeret og fleksibel Square arkitektur

Dette månedens hus er indbydende og gennemtænkt. Det er sammensat af to aflange sektioner med niveauforskydninger, som giver ekstra lofthøjde i husets primære opholdsrum.

Huset er et KFS Square på 170 m² med tilhørende vognly og redskabsrum. Niveauforskydningen sker fra hall’en ned til køkken-alrummet og stuen, hvilket resulterer i ekstra lofthøjde i husets store opholdsrum, hvor køkken-alrum og stue bliver lettere adskilt fra resten af planløsningen.

Kvadratmeterne er veldisponeret, hvor der er blevet plads til en stor hall, et funktionelt bryggers, hele fire gode værelser og to rummelige badeværelser i den bagerste sektion. Hall’en er indbydende og varm med den fine detalje ved indgangspartiet, hvor der er valgt en mørk murstensvæg, som omfavner familiens garderobeløsning. Til venstre for indgangspartiet er der direkte adgang til bryggerset, som er indrettet funktionelt; vaskemaskine, tørretumbler og skabe er separeret fra vask og bordplads. Bordpladsen fungerer som en god pusleplads, således det ikke er nødvendigt at prioritere ekstra bordplads på badeværelserne, hvis ikke det er et ønske.

Opbevaringsløsninger har været af højeste prioritet, da huset blev tegnet. Alle løsninger er gennemtænkt fra start. Der er flere steder muret reoler ind i væggen, som er en fin og ikke mindst funktionel detalje. De er opført i en mørk mursten, der er i god kontrast til de ellers hvide vægge. Andre steder er der lavet et indhak til garderobeskabene, således de går i et med væggen, og dermed ikke tager unødvendig gulvplads i værelserne. Det er alle steder gennemtænkte løsninger, der giver god opbevaringsplads, hvilket man næsten aldrig kan få for meget af. Bemærk eksempelvis det ”skjulte” viktualierum i midten af huset. Samtidig er køkkenskabene ved siden af viktualierummet valgt i en højde, der giver mulighed for en fin og præsentabel udstilling af familiens brugsgenstande.

Indvendigt er materialevalget gennemgående lyst, men med en god kontrast til de mørke klinker og gulvtæpperne på værelserne. Valget af gulvtæpper på værelserne giver en hyggelig effekt, og her er det ideelt på børneværelserne, da det giver børnene et blødt underlag, når de bruger flere timer på at lege på gulvet.

Sommetider betaler det sig at være modig i forhold til materialevalg. I voksenafdelingen, der består af et walk-through, soveværelse og badeværelse, har familien valgt en unik blågrøn klinke i badeværelset, som er ført fra gulvet og ind i brusenichen. Det giver en wauw-effekt og et overraskelsesmoment, når man åbner skydedøren og opdager, at der gemmer sig noget lidt anderledes og unikt end i de fleste andre nybyggede huse.

Lysforholdene i huset er ligeledes gennemtænkt. Selvom hall’en er placeret i midten af huset er lysindfaldet fantastisk, da der er placeret to ovenlysvinduer. I køkken-alrum og stue er der, udover to store vinduespartier til gulv, placeret et højtsiddende, aflangt vindue, hvilket gør, at vægpladsen ikke forsvinder og samtidig bibeholdes det gode lysindfald. Højtsiddende vinduer komplementerer den kubistiske arkitektur, Square huset er kendetegnet ved. Fra husets store opholdsrum er der direkte adgang til en stor træterrasse, hvorpå der er tilføjet en ekstra funktion, idet familien har fået etableret en lækker altan/hævet terrasse, som samtidig giver en overdækket terrasse nedenunder. Familien kan således sidde ude i alt slags vejr og fange solens stråler på forskellige tider af døgnet.

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 170 m²
  • Redskabsrum og vognly 50 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 5.814,00 kWh
  • Energimærkning A2015
  • Opførelsesår 2016

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.