Månedens Hus Juli 2017
180 m2 KFS Gable
Se alle billeder
Månedens Hus Juli 2017
Køkken-alrum med udsigt
Se alle billeder
Månedens Hus Juli 2017
Hyggelig terrasse
Se alle billeder

Smuk og veldisponeret Gable arkitektur

Dette månedens hus er opført i en klassisk arkitektur med saddeltag, murede gavle og 30 graders taghældning.

Huset er et KFS Gable på 177,9 m² med tilhørende redskabsrum. Det har fået et moderne udtryk i form af de lyse mursten samt grå døre og vinduer, der giver et pænt samlet resultat.

Huset byder velkommen i en rummelig hall med adgang til et stort og funktionelt bryggers, badeværelse og husets samlingspunkt; køkken-alrum og stuen. Her er de fleste kvadratmeter prioriteret, hvilket giver et stort og multifunktionelt rum. Men samtidig er rummet opdelt i zoner, som indbyder til bestemte gøremål. Det er ideelt til, når familien er alene hjemme, men samtidig danner det de perfekte rammer, når der inviteres til større sammenkomster.

Der er højt til loftet, hvilket ofte er en prioritet, når der er tale om husmodellen Gable. Den varme og hyggelige atmosfære bibeholdes i form af de skrå lofter med saksespær, som er smukt sammenskåret, hvilket er med til at give køkken-alrum og stue et spændende udtryk. Køkkenets centrale placering giver mulighed for et fuldkommen overblik over aktiviteterne i rummet. Køkkenøen er valgt delvist i en varm, mørk træsort, hvilket giver en god kontrast til de ellers lyse plankegulve og hvide overflader.

Huset er placeret på en stor grund omringet af Danmarks smukke natur. Udsynet er selvfølgelig prioriteret højt i husets centrum. Det er muligt at nyde den fantastiske udsigt fra flere vinkler, gennem de mange og store vinduer, som giver et enestående lysindfald. Der er samtidig direkte adgang til en af de to gode terrasser, således solens stråler kan nydes. Samtidig er begge terrasser placeret i en vinkel, hvilket skaber læ for vinden.

I den anden ende af huset er der en funktionsgang, hvorfra husets værelser tilgås. Fra soveværelset er der egen adgang til et rummeligt badeværelse. Her er der igen valgt inventar i en varm træsort, som giver en fin kontrast til det ellers mere neutrale rum. De to resterende værelser er anvendt som kontor og gæsteværelse, hvor det ses, at rummene har en rigtig god størrelse.

Husfakta
  • KFS Gable
  • Boligareal 177,9 m²
  • Redskabsrum 15 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 8.468,04 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2015

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.