Udvalgt hus
September 2015

Fortryllende og smuk Square arkitektur

Dette månedens hus er en unik perle, som ligger midt i den smukke skov. Bygget i naturens egne materiale – nøje sammensat for at skabe ro og balance.

Huset er et KFS Square på 372 m² dertil 70 m² dobbelt garage. Det er bygget i flere plan og byder på mange kroge, detaljer og anvendelsesmuligheder. En åben hall byder velkommen. Facadestenen er ført ind og skaber hyggeligt miljø med den mørke og rå kontrast. Trappen er en skulptur i sig selv! Trappen går til kælder, og leder også op til et svævende dæk, som giver adgang til en hyggelig tagterrasse på højde med trætoppene – helt og aldeles fortryllende.

Hall’en åbner ind til køkken-alrum-stue, som har en indbygget pejs. Ved siden af ligger soveværelsesafdelingen med walk-in closet og et lækkert badeværelse. Modsat ligger en børneafdeling med tre gode børneværelser med sortmalede hems, badeværelse samt lækkert gæstetoilet.

I kælderen er der et stort multirum, en drøm af en vinkælder, et stort bryggers og badeværelse med badekar og plads til fordybelse.

Gulvene er fuldlimet egetræ. Lofter og vægge er hvidmalede, dog brudt af enkelte rå vægge med kontrast, der skaber kant. Dørene er hvide massive og inventaret er snedkereret i træ og hvidt.

Udvendigt er en brun-sort mursten sat sammen med zink og egetræsspån, som skaber lethed. Ved indgangen er taget bygget svævende. Betonfliser og træterrasser er mixet rundt om huset, og der er adgang til et lækkert udebrus-miljø, som er afskærmet af træplanker.

Én af detaljerne er den unikke egetræs-hoveddør. Hertil kan nævnes ovenlysvindue med ventilationsmulighed og den skulpturelle skorsten. Dette hus gemmer på utallige smukke detaljer – gå selv på udkig i billedgalleriet nedenfor!

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 372 m²
  • Garageareal 70 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energiforbrug 20.385 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2014

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.