Udvalgt hus
August 2015

Enkel og stilren Futura arkitektur

Dette månedens hus er smukt med materialevalg i varme naturfarver, der er roligt sammensat og skaber kontrast til de skarpe, arkitektoniske kanter. Huset rummer mange gode detaljer.

Huset er et KFS Futura på 166 m² med et tilhørende vognly og redskabsrum på 56 m², som er bygget i KFS plank. Det er integreret med huset, dog i et lavere niveau, hvortil murværket er nedtrappet. På bagsiden af vognlyet er der skabt en hyggelig solkrog, som ligger lige ved børneværelserne og i tæt forbindelse til den primære terrasse. Den overdækkede terrasse skaber et hyggeligt miljø på solsiden.

Hall’en er lagt sammen med fordelingsgangen til to værelser, og således skabes et rummeligt og indbydende velkommen. En integreret bænk ved siden af garderobenichen er en god detalje, der er både funktionel og æstetisk smuk.

Bryggerset er aflukket fra hall med skydedør, og herfra er der også adgang til et børne-/gæstebadeværelse. Et større teknikrum er lavet i forbindelse med bryggerset, og således er teknikinstallationerne overskueligt tilgængelige, og rummet kan bruges som varmeskab og til opbevaring.

Et glasparti adskiller husets store fællesrum; køkken-alrum-stue. Køkken-alrummet er gennemgående, hvor store vinduespartier giver god forbindelse til udearealerne på begge sider af huset. Kontoret er placeret tæt på det store fællesrum og samtidig tæt på værelserne, så kontoret også kan fungere som et tredje børneværelse. Fra stuesektionen er der adgang til soveværelsesafdelingen med megen skabsplads og stort badeværelse.

Inventaret er hvidt i hvidt og efterlader, sammen med hvide vægge og hvide troldtekt-lofter, et rent udtryk, der er klar til at blive brudt af rå detaljer, som eksempelvis den jordfarvede murstensvæg i stuen. Her skaber facademurstenene også sammenhæng mellem ude og inde. Læg mærke til den diskrete murede hylde i brusekabinerne som gør, at upraktiske og mindre pæne shampoo-løsninger, ikke længere er en udfordring. Højtsiddende vinduespartier i den høje facade giver et super lysindfald – og hall’en er oplyst med et VELUX ovenlysvindue.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 166 m²
  • Vognly 56 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energiforbrug 4.402,4 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2014

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.