Månedens hus
Juli 2015

Gennemført og unik Square arkitektur

Dette månedens hus er kubistisk og smukt. Huset er fordelt på to etager, som bindes sammen af en lækker skulpturel trappe, som er opført i blanke facademursten.

Huset er et KFS Square på 229 m² med en dobbelt garage på 47 m², som er indbygget i husets stueplan. Huset er gennemtænkt med flere lækre detaljer. Fra første salen er grundens udsigt udnyttet helt optimalt, hvor to lækre tagterrasser er tilknyttet med udgang fra køkken og alrum. Den ene terrasse er overdækket og ideel til brug i al slags vejr.

Underetagen rummer to store værelser, et stort kontor og adgang til badeværelse med brus. I underetagen er der også en stor dobbelt garage med adgang direkte til bryggers. Udenfor er også redskabsrum og overdækket areal for skraldespande.

Køkken-alrum-stue er sammenhængende og alligevel adskilt. På trods af, at der er tale om ét rum, er der kroge, som giver hygge og miljø. Tæt på køkkenet ligger et stort viktualierum. En luksus forældreafdeling med soveværelse, badeværelse og stort walk-in-closet er også at finde på første salen.

Materialevalgene er gedigne; mursten, glas og klinkegulve. Lofter og vægge er hvide og danner en base, der gør, at alle møblerne kommer til sin ret.

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 229 m² i to plan
  • Garage 47 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energiforbrug 9.366 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2014

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x