Udvalgt hus
Juni 2015

Hyggelig og stilren Square arkitektur

Dette månedens hus er en perle beliggende midt i et ældre villakvarter. En hyggelig stemning med privat havemiljø er prioriteret.

Huset er et KFS Square 170 m², hvor der er tænkt på at trække meget dagslys ind i boligen, både ved store vinduespartier til gulv, højtsiddende smalle aflange vinduer og med VELUX ovenlysvinduer.

Huset byder velkommen i en rummelig hall, hvorfra der er adgang til et åbent bryggers med skydedør. Fra hall’en går du til børneafdelingen med tre gode værelser og et funktionelt badeværelse. Modsat børneafdelingen kommer du ind i forældreafdelingen med walk-through og eget badeværelse. Mellem hall og køkken-alrum er der et stort glasparti, som deler lyset. Køkken-alrum og stue ligger i forlængelse af hinanden – kun adskilt af en halvmur.

Der er tænkt opbevaringsplads! Mange skabe og et viktualierum med adgang fra køkkenet. En god detalje er de transparente glaslåger over køkkenbordet, som giver god udnyttelse af hjørnet.

Huset er grundmuret. Materialevalget er lyst og enkelt. Der er tænkt over rengøringsvenlighed og funktion blandt andet er toiletterne indbygget med skjult cisterne.

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 170 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energiforbrug 6.760 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2010

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.