Udvalgt hus
September 2014

Smuk og velindrettet Futura arkitektur

Dette månedens hus er gennemtænkt og tilpasset til grunden, og lys og luft er prioriteret højt i husets hjerte – det store køkken-alrum-stue.

Huset er et KFS Futura på 180 m² med et tilhørende vognly på 48 m². Huset er opført i en flot lys mursten, hvortil det forpatinerede zink, de sorte træ-alu vinduer og sorte vognly, plantekasser mv. står i flot kontrast. Den ensidige taghældning åbner op mod en dejlig lukket have. Læ, sol og plads til leg er tænkt ind, og der er masser af plads til hele familien.

En flot og rummelig hall byder os velkommen, når man træder ind ad husets eneste indgang. Hall’en løber som en åre gennem hele huset, og giver adgang til alle øvrige rum. Tre gode værelser med fælles garderobe, børne-/gæstebadeværelse og hemmeligt rum til teknik og opbevaring er samlet i én del af huset. Voksenafdeling med walk-in, badeværelse og soveværelse i en anden del af huset.

Det store glasparti fra gulv til loft, mellem hall og alrum, giver mulighed for at lukke af for støj, men lader lyset strømme igennem. Der er tre ovenlysvinduer, som lukker dagslyset ind – også i den del af huset, som ikke får lys andre steder fra. Det store køkken-alrum går i ét med stuen. Her er højt til loftet og med sine mange vinduespartier, får rummet lys fra alle fire verdenshjørner.

En gennemført stil med lyse materialer er kendetegnet overalt – alle nøje udvalgt til en aktiv hverdag, hvor minimal vedligeholdelse har været i fokus. Store lysegrå klinker og flotte trægulve med matlak giver et moderne look. Træbeton-lofter giver en rå kant og ikke mindst en helt fantastisk akustik. Væghængte toiletter med skjulte cisterner på badeværelserne, masser af plads til opbevaring og et velindrettet viktualierum giver komfort i hverdagen.

Alt i alt en funktionel og rigtig flot villa med plads til hele familien, og med flere spændende detaljer. Blandt andet er forlængelse af cisterneafdækningen på det ene badeværelse med integreret skab til opbevaring en meget funktionel løsning.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 180 m²
  • Vognly 48 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energiforbrug 7.120 kWh
  • Opførelsesår 2012

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.