Udvalgt hus
Oktober 2014

Veldisponeret og dejlig Globe arkitektur

Dette månedens hus er indbydende og har en masse gode detaljer. Det er vedligeholdelsesvenlig med udhæng og har en skøn overdækket terrasse.

Huset er et KFS Globe på 165 m² med isoleret redskabsrum og et stort dobbelt vognly med rigtig od plads til to biler. Huset er et knæk-hus med valmede galve og udhæng, som beskyttet facaden.

Man træder ind i en meget åben og indbydende hall med stort glasparti og en garderobeniche med adgang til badeværelse til den ene side og bryggers til den anden.

Fra hall’en er der videre adgang til køkken-alrum med murede nicher til ovn og til køleskabe – stort lækkert køkken med halvmur, der skærmer ud til alrummet. Der er skrå lofter, som skaber en spændende dimension og rummelighed, og lyset strømmer ind fra den store glaskarnap. Ved skabsvæggen i køkkenet er et stort viktualierum, hvor ekstra bordplads og stik til køkkenmaskiner er tænkt ind.

Stue og alrum er delt af en dobbelt glasdør, og fra stuen er der adgang til den dejlige overdækkede terrasse.

Der er to store værelser og et stort soveværelse – alle med skydedørs-skabsvægge. I badeværelserne er skjulte cisterner og murede detaljer prioriteret.

Gode detaljer i dette hus er blandt andet murede hylder i begge brusenicher og halvmuren mellem køkken og alrum er udnyttet med et indbygget skab.

Husfakta
  • KFS Globe
  • Boligareal 165 m²
  • Vognly 55 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energiforbrug 9.405 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2013

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.