Udvalgt hus
August 2014

Veldisponeret og spændende Gable arkitektur

Dette månedens hus er bygget som et H-hus eller et gårdhavehus, hvilket giver mulighed for mange gode hyggekroge og terrasser. Alle kvadratmeter er udnyttet optimalt.

Huset er et KFS Gable uden udhæng på 150 m² og med tilhørende vognly på 65 m² med lævægge og redskabsrum, som danner rammen om indgangspartiet – hvor den røde fordør springer i øjnene og giver liv.

Huset er opført i jordfarvede mursten med en moderne hvid-engobering og hvid funktionsmørtel, som står i flot kontrast til de sorte træ-alu vinduer, zink sålbænke og betontagsten. Den overdækkede terrasse skaber arkitektonisk symmetri og er samtidig et dejligt ude-rum.

Der er adgang til huset både gennem fordør ind i hall’en og gennem bryggerset – begge indgange er overdækkede. Fra hall’en er der adgang til to store børneværelser, garderobeniche og børne-/gæste badeværelse samt et mindre kontor.

Hall’en og køkken-alrummet er adskilt af et stort gulv-til-loft glasparti, der lader lyset strømme igennem huset.Fra køkken-alrummet er der udgang til begge sider af huset, og viktualierummet er godt placeret med let adgang fra køkkenet. Stuen ligger i åben forbindelse med alrummet og derfra er der videre passage til soveværelsesafdelingen med stort walk-in og badeværelse.

Generelt er materialevalget kvalitetsbevidst med lyse pratiske klinker, egetræs plankegulve med matlak, gipslofter med akustikfelter, High Line Unidrain og væghængte toiletter med skjult cisterne.

Nogle gode detaljer er de skrå lofter i hele køkken-alrummet og stueafdelingen samt loftsrum til opbevaring over børneafdelingen. Et meget gennemtænkt og funktionelt hus.

Husfakta
  • Boligareal 150 m²
  • Vognly 65 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energiforbrug 6.780 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2013

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.