Udvalgt hus
September 2010

Rummelig og ekstraordinær Square arkitektur

Dette månedens hus har en spændende arkitektur, hvor der er blevet plads til en lækker tagterrasse fra husets første sal, som har et skulpturelt, smukt udseende.

Huset er et KFS Square på i alt 190 m². Det er opført  i to plan, hvor overetagen rummer de 128 m². En stor dobbelt garage på hele 70 m² og den overdækkede indgang med ovenlysvindue byder velkommen.

Husets overetage indeholder en rummelig hall, som fungerer som fordelingsgang til to børneværelser, toilet med brusekabine samt bryggers. Hall’en har et lækkert ovenlysvindue og åbner direkte op til et stort dejligt fællesrum nemlig køkken-alrum-stue med integreret kontorplads. Herfra er der adgang til tagterrassen, der byder på formidabel udsigt over mark og sø.

Materialerne er lyse og enkel og skaber et roligt og sammenhængende udtryk. Beige klinker, lyst hårdtræs trægulv i samme nuance, hvidpigmenteret loft, hvide vægge og hvide køkkenlåger. Indbygningstoiletter og glasværn ved klinkebelagt trappe til underetage og ved tagterrasse, samt stort glasparti mellem hall og køkken-alrum-stue sikrer optimale lysforhold.

Fra husets samlingspunkt er der adgang til underetagen, som har adgang til haven, soveværelse med walk-in og badeværelse samt et ekstra børneværelse. Forældreafdelingen har egen adgang til badeværelset, som også indeholder indmuret spabad.

 

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 190 m²
  • Garageareal 70 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 10,44 kWh
  • Energimærkning B
  • Opførelsesår 2010

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.