Udvalgt hus
August 2010

Spændende og funktionel Globe arkitektur

Dette månedens hus er et spændende vinkelhus, som er indrettet med store, lyse og indbydende rum samt spændende detaljer.

Huset er et KFS Globe på 168 m² med et tilhørende vognly og redskabsrum på i alt 46 m². Ved opførelsen af huset er der lagt stor vægt på funktionalitet og sammenhæng mellem de enkelte rum og værelser. Du bydes velkommen i den kombinerede entré/bryggers, hvortil der er adgang til det store, lyse køkken-alrum med to ovenlysvinduer, som giver et dejligt lysindfald og et stort åbent køkken.

Skrålofterne giver en god rumfornemmelse. Køkken-alrummet er husets omdrejningspunkt; herfra er der adgang til alle husets øvrige afdelinger – børneafdelingen, forældreafdelingen, stuen samt kontoret. Børneafdelingen indeholder to store værelser og eget badeværelse med bruseniche. Soveværelse med skabsvæg og eget badeværelse indrettet med bruseniche, badekar og indbygningstoilet.

Stor stue med loft til kip og skråvinduer der ligeledes giver et godt lysindfald. Stort bryggers med god skabsplads og fordelingsgang er udnyttet til huset teknik – herunder jordvarmeanlæg. På den måde spares pladsen i bryggerset.

Husfakta
  • KFS Globe
  • Boligareal 168 m²
  • Vognly/redskabsrum 46 m²
  • Varmeforsyningen jordvarme
  • Energimæssig ydeevne 46,71 kwh/m²
  • Energimærkning A2
  • Opførelsesår 2010

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.