Udvalgt hus
Juli 2010

Gedigen og smuk Retro arkitektur

Dette månedens hus er bygget i kvalitetsmaterialer, og der er kun behov for minimal vedligeholdelse. Arkitekturen er spændende og huset velindrettet.

Huset er et KFS Retro på 205 m² med fritstående vognly og redskabsrum på 43,5 m².

I husets gavl kommer du ind i hall’en, hvorfra der er adgang til soveværelse, badeværelse og værelse. Fra hall’en er der indgang til det store køkken-alrum og stue – kun adskilt at et stort, fritstående depot som er særdeles funktionelt samtidig med, det opdeler fællesrummene og skaber flere kroge og indretningsmuligheder. I hele rummet er der 15 graders skrålofter og i køkkenet er der to ovenlysvinduer, som giver et godt lysindfald.

Fra stuen er der adgang til et værelse, der kan fungere som kontor eller til husets mindste barn. Fra stuen kommer man også til fordelingsgangen med to værelser og et badeværelse samt stort bryggers, hvortil der også er egen indgang.

Huset er bygget i kvalitetsmaterialer, og der er kun behov for minimal vedligeholdelse. Gulvene er træ- eller klinkegulve og der er rustiklofter i hele huset. Den udvendige facade er muret og vandskuret, taget er betontagsten og der er vindskedesten i gavlene samt træ-alu vinduer. De fleste vinduespartier langs facaderne går til gulv og de fleste er lavet som terrassedøre, hvilket skaber et flydende ude-inde miljø og en åbenhed der trækker naturen med indenfor.

Det siger bygherren:

Vi er meget glade for:

…at vi frem for en halvmur valgte at få bygget et depotrum. Depotrummet adskiller stue og spisestue og tager en del af synet til køkkenet, som stadig er åbent. I depotrummet er der plads til ekstra stole, støvsuger, hobbyartikler og meget mere. Dejligt når man er fraflyttet et stort hus med 125 m² kælder.

…at vi valgte en stor brusekabine. Ud over det er bekvemt under badet, er den meget lettere at rengøre. Vi er meget tilfredse med KFS’ opsætning og nedlægning af fliser. Der er tænkt over detaljerne.

…at vi valgte ovenlysvinduer, der vender mod nord. Vi får lyset, uden at solen bager ned.

…åbningen i vognlyet ud mod terrassen. Vognlyet kan derved fungere som en overdækket terrasse, når det regner eller er meget varmt. Vognlyet er rigtig flot udført.

…vores samarbejde med KFS. I hele planlægnings- og byggeperioden har KFS været lyttende i forhold til vores behov og kommet med gode ideer. Desuden blev aftalen om byggetid overholdt. Huset var færdigt to uger tidligere end planlagt. De aftalte priser og overslaget over de ekstraudgifter, der er forbundet med byggeri, holdt.

Husfakta
  • KFS Retro
  • Boligareal 205 m²
  • Vognly 43,5 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 57,5 kwh/m²
  • Energimærkning A2
  • Opførelsesår 2010

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.