Månedens hus
Oktober 2010

Smuk og lækker Skagen arkitektur

Dette månedens hus er et skagenshus, som har fået lavet en tilbygning med blandt andet et lækkert orangeri og en skøn pejsestue. Kom med indenfor!

Huset er et KFS Square på i alt 348 m², hvoraf grundplanen er på 181 m² og første salen på 167 m². Hovedbygningen blev opført i 2006, men bygherren ønskede et tilbygning, hvilket har gjort huset til kæmpe stort og lækkert skagenshus.

Tilbygningen rummer et orangeri og pejsestue i stueplan, og på første salen er det blevet til et nyt rummeligt, lyst soveværelse med store vinduespartier i tagkonstruktionen.

Udvendigt er huset vandskuret. Der er røde tagsten, og den store skorsten på tilbygningen er opført i blankt murværk og farverne i murværket binder den hvide facade, det røde tag, træterrassen og husets øvrige materialer sammen til en enhed. Ud over at den fremstår skulpturel, så huser den både en indbygningspejs og en udepejs.

Nøgleordene er lys, luft og lækre detaljer. Klassisk arkitektur med kant. Overalt er der valgt gedigne materialer, og med specielle løsninger er der skabt et fantastisk personligt hus med hygge og stilistisk indretning.

Huset indeholder køkken-alrum, stue, hall, bibliotek, orangeri, bryggers, viktualierum, gæstebad, kontor og på 1. sal alrum/aktivitetsrum, soveværelse, to børneværelser og badeværelse. Huset er med ekstra sokkelhøjde og ekstra loftshøjde.

Huset har to fremrykkede frontspidser, en på havesiden med årstal og udgang fra køkken-alrummet samt en fra fronten, hvori hall’en er markeret med store glaspartier.

Der er loft til kip på hele første sal, hvor der fra alrummet er åbent ned i den store hall, hvor værn er udført i samme stil og materialer som trappen. En foldedør sikrer muligheden for fuld opluk til udemiljøet fra orangeriet.

Husfakta
  • KFS Skagen
  • Boligareal 348 m²
  • Opførelsesår 2006/2010

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x