Månedens hus
November 2014

Elegant og smuk Futura arkitektur

Dette månedens hus går i ét med naturen! Den elegante bygning skyder frem som en perle fra en plet i naturen. Der er en fantastisk udsigt fra alle vinkler i huset.

Huset er et KFS Futura på 143 m² med integreret vognly sammenbygget med en ældre bygning, og der er overdækket terrasse og indgang.

En rummelig hall fører ind til soveværelse, et stort badeværelse og et bryggers. Køkken-alrum og stue flyder sammen og fører os ind til et stort kontor på 25 m², hvor der er mulighed for at dele det op i to rum. Et stort vinduesparti i køkkenet trækker naturen ind og lyset strømmer igennem køkken-alrum og stue fra gulvpartier og højtsiddende smalle, aflange vinduer.

Materialevalget er tegl, træ og zink. Murstenen er jordfarvet, vinduerne er antracitgrå. Klinker er valgt i grå – og trægulvet er børstet eg. Køkkenet er sort og loftet er hvide troldtekt. Kontraster og bløde nuancer i indretningen skaber modvægt til de store hvide rum – og gør det hyggeligt fra første dag.

En god detalje er den indbyggede skabsniche i køkkenet med overskabe samt den skulpturelle skorsten, som klæder bygningen både ude og indenfor med de blanke facadesten og brændenichen.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 143 m²
  • Vognly 42 m²
  • Varmeforsyningen jordvarme
  • Energiforbrug 1.835 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2013

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x