Udvalgt hus
December 2014

Unik og lækker Futura arkitektur

Dette månedens hus er et virkelig dejligt hus med mange lækre detaljer og ikke mindst en skøn beliggenhed, hvor huset er placeret, så den fantastiske udsigt udnyttes optimalt.

Huset er et unikt KFS Futura på hele 247 m² fordelt på 190 m² i overetagen og 53 m² i underetagen. Det er opført i lyse mursten med mørke træ/alu vinduer og bred zink kant. Villaen indeholder hall, hvorfra der er adgang til bryggerset samt børneafdelingen, som består af to rummelige værelser, eget badeværelse samt en gang, hvor der er plads til en sofa, TV og PlayStation, og udsigten kan nydes gennem et indvendigt glasparti.

Huset har et stort lækkert køkken-alrum, hvor der kommer meget lys ind, som skyldes beboernes spændende valg af vinduer – bemærk også den unikke lofthøjde. Der er også blevet plads til et viktualierum og et stort rummelig arbejdsværelse. Der er trin ned til opholdsstuen, som er adskilt med halvmur mod alrummet. Fra stuen føres du videre til en voksenafdeling, som består af et godt soveværelse, walk-in garderobe og et stort lækkert badeværelse med plads til kar, brus og mange skabe. Væghængt toilet med skjult cisterne.

Endvidere har man valgt at lave en underetage på grund af den skrående grund. I underetagen er der et stort multirum med mange anvendelsesmuligheder så som hjemmebiograf eller motionsrum. Teknikken er gemt i et rum for sig. Stort bryggers med udgang til havens nedre afdeling.

Et spændende hus som er tilpasset bygherre og ikke mindste grunden, der er store vinduespartier – herfra kan man nyde den unikke udsigt.

Husfakta
  • Boligareal 243 m²
  • Vognly 45 m²
  • Varmeforsyningen jordvarme
  • Opførelsesår 2013

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.