Udvalgt hus
Januar 2015

Klassisk og smukt Skagen arkitektur

Dette månedens hus er et veldisponeret skagenshus, som har et enkel og stilrent design med symmetriske linjer og en gennemført stil.

Huset er et KFS Skagen på hele 249 m², der er fordelt med 136 m² i stueplan og 113 m² på første sal. Dagslys og rummelighed er prioriteret højt i både stueplan og på første sal, hvor værelserne er store og lyse.

Stilen er gennemført i huset, som indeholder hall, bryggers, badeværelse, køkken-alrum, stue og kontor i stueplan. På første sal er der fire gode værelser, endnu en stue og et lækkert badeværelse.

Murstenene er rødlige med spil. Hvide dannebrogsvinduer, gesims i gavle og facader, tegltag og arkitekttagrender. Huset har to frontspidser og fire kviste. Indretningen er klassisk moderne med plankegulv i egetræ, mørke klinker, hvide vægge, valnøddelåger på inventaret og hvide gipslofter. Der er indmuret badekar på det store badeværelse, cisternerne er skjulte og fine mørkeblå mosaikker giver en skøn stemning.

Flere af rummene er forbundet via dobbelte franske glasdøre. Her strømmer masser af lys igennem. Der er altså mange gode detaljer. Blandt andet den fristående trappe i hall’en, det sprossede glasparti over hoveddøren. Overalt i huset er der ekstra god plads og mulighed for at udnytte mange kroge til forskellige funktioner.

Husfakta
  • KFS Skagen
  • Boligareal stue 136 m² og 1. sal 113 m²
  • Varmeforsyningen jordvarme
  • Opførelsesår 2014

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.