Månedens hus
November 2013

Stilren og moderne Futura arkitektur

Dette månedens hus har haft øje for detaljerne. Det er bygget i vedligeholdelsesvenlige materialer – gode gedigne byggematerialer – som samtidig er lækre og lyse.

Huset er et KFS Futura på 195 m² samt tilhørende vognly og redskabsrum på i alt 52,2 m². En flot grå mursten, zink og sorte træ/alu vinduer, døre og vognly skaber rammerne for denne stilrene og moderne bolig.

Husets eneste indgang åbner op til en lys og funktionel hall, som er husets åre med adgang til alle rum. Adgang til bryggers. Adgang til husets fire børneværelser, med højt til loftet, store vinduer, murede bænke som vindueskarme og masser af plads. Adgang til børne walk-in for praktisk opbevaring til børnenes tøj og lignende. Adgang til gæste-/børne badeværelse med væghængt toilet med skjult cisterne.

Adgang til garderobe med plads til hele familiens overtøj. Adgang til stort teknikskab med skydelåger – flot integreret i den rå murstensvæg. Adgang til soveværelse med walk-through og lækkert forældrebadeværelse med indmuret badekar, stor bruseniche og både et voksen- og et børnetoilet! Adgang til køkken-alrum-stue – et stort og dejligt rum, hvor hele familien kan være samlet.

Alt er holdt i lyse og lækre materialer. Lysegrå praktiske klinker på gulve og praktiske børstede egetræsgulve i alle værelser. Hvide glatte vægge og døre og vinduer i sort, der giver kontrast og kant. Lofter er i træbeton, der giver et råt look og er med en fantastisk akustik. Der er ovenlysvinduer i hall og børne-/gæstebadeværelse, som lukker dagslyset ind, ligegyldigt hvor i boligen du befinder dig.

Der er prioriteret detaljer i hele boligen. De murede bænke i værelser, murede hylder i brusenichen, rå murstens væg og en indmuret pejs i stuen med muret brænde-niche under.

Der er fra start til slut i dette hus lagt stor vægt på funktionalitet, lys og praktisk indretning, og det perfekte match af nyt og gammelt i indretningen giver huset sjæl og atmosfære – et hjem man føler sig velkommen i, fra man træder ind ad døren.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 195 m²
  • Vognly og redskabsrum 52,5 m²
  • Varmeforsyningen jordvarme
  • Energiforbrug 2.079 kWh
  • Opførelsesår 2013

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x