Udvalgt hus
August 2013

Veldisponeret og klassisk Globe arkitektur

Dette månedens hus er et vinkelhus med valmede gavle og vandrette udhæng, hvilket sammen med garagen, og den høje placering på grunden, skærmer af for en hyggelig have med fantastisk udsigt.

Huset er et KFS Globe på 155 m² og tilhørende dobbelt muret garage på 56 m². Der er lagt vægt på det gode håndværk og den gode KFS kvalitet, hvor huset er et miks af klassiske byggematerialer og nye vedligeholdelsesvenlige produkter, som giver en flot samhørighed.

Der er valgt en rosa mursten, som fremstår meget moderne med de antracitfarvede, energivenlige Velfac Helo vinduer, sorte døre og antracitfarvet stern i Ivarplank. Underbeklædningen på udhænget er hvidpigmenteret rustik – en naturlig kontrast til sternen. Der er belægninger omkring hele huset, med stor syd-/vestvendt terrasse.

Når man træder ind i hall’en, bliver man mødt af lyse og venlige materialer. Lysegrå klinker, hvide vægge, der er beklædt med en praktisk miljøvæv og lyse trælofter. Hall’en fungerer som fordelingsgang til et dejligt bryggers med god bordplads og gulvplads, hvor der er tænkt plads til et tørrestativ mellem vaskesøjle og teknik.

Der er adgang til to gode værelser – begge med lyst aske trægulv og der er adgang til gæste-/børnebadeværelse – let tilgængeligt fra alle rum i huset.

Videre fra hall’en kommer vi ind i et stort og dejligt køkken-alrum. Her strømmer lyset ned fra de to ovenlysvinduer, glaskarnappen ved køkkenbordet og den dobbelte terrassedør, og rummet åbnes op i 15 graders skrå loft. Dette rum er husets hjerte – det indbyder til hygge, leg og praktiske gøremål. Hvidt og sort inventar giver et meget moderne look, det amerikanske køleskab giver et tvist af luksus og viktualierummet, tæt på køkkenbordet, giver en praktisk hverdag.

Der er åbent fra alrummet til den hyggelige og rummelige stue, hvor det samme trægulv som på værelserne går igen. To store vinduer mod haven lukker lyset ind – begge med lav vindueskarm, der sætter et karakteristisk og anderledes præg på stuen.

Fra husets hjerte – alrummet – er der ligeledes videre adgang til et mindre kontor med god plads til skabe og bord. Til sidst er der adgang til soveværelset, som er et lyst og dejligt rum, der trækker morgenen helt ind i huset med terrassedør og stort vindue. Herfra åbning til walk-through med skydelåger for gulv-til-loft garderobe og skydedør til forældrebadeværelset. Begge badeværelser er velindrettede med masser af plads og med et enkelt udtryk. Store brusenicher med Unidrain og vægklinker, der afviger fra gulvklinkerne, som en god kontrast.

Alt i alt et lyst, lækkert og meget indbydende hus, der overrasker med sit gennemstrømmende lys, sit hyggelige miljø og sit gennemførte miks af klassisk arkitektur og moderne interiør.

Husfakta
  • KFS Globe
  • Boligareal 155 m²
  • Garage 56 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energiforbrug 6.830 kWh
  • Energimærkning A2
  • Opførelsesår 2012

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.