Udvalgt hus
Juli 2013

Smuk og unik Square arkitektur

Dette månedens hus er helt specielt. Det er opført i forskudte niveauer; både gulv-, facade- og tagniveauer. Der er små, hyggelige kroge rundt om huset, der byder på sol og læ alt efter vejrforhold.

Huset er et KFS Square på 202 m² med tilhørende garage på 56,4 m². Murstenen er sortbrun, og er brændt således, at man opnår en let, glaseret overflade, hvor farven og spillet i stenen giver et råt udtryk. Huset kræver et minimum af vedligehold. Vinduerne er udvendigt udført i komposit, sålbænke og taginddækninger er i zink.

Der er tænkt grønt, hvor husets eget solcelleanlæg producerer det meste af husets strømforbrug. Vinduerne har 3-lags glas, og der er lavenergifundament med 450 mm gulv-isolering.

Huset indeholder hall, bryggers, to store børneværelser, kontor, soveværelser, store badeværelser, stort køkken-alrum og nedsænket stue. Man kan gå direkte fra den store dobbeltgarage og ind i bryggerset. Fra huset er der en formidabel udsigt. Mange af vinduespartierne går til gulv – og flere fungerer som terrassedøre. For at skabe et godt lysmiljø – med en god portion indirekte lys – er der isat højtsiddende smalle, aflange vinduer. Bundstykket er muret skrå, så lyset kastes ned i rummet på den bedst mulige måde. Mellem hall og køkken-alrum er der et stort glasparti, som byder velkommen ved at sørge for åbenhed og gode lysforhold. Den midterste bygningskerne er den højeste; her strømmer lyset ind fra alle verdenshjørner.

Materialevalget er lyst og i skandinavisk stil. Gulvene er lyse planker i egetræslook og klinkerne matcher samme farve. Huset er fuldmuret og de filtsede vægge bryder med de rene linjer og skarpe kanter. Lofterne er gipslofter, og der er akustikfelter i både køkken-alrum, stue og værelser. Huset indeholder meget opbevaringsplads, flere indbyggede skabsvægge.

Badeværelserne er rummelige. De har begge store brusekabiner, og det største har et stort, indmuret badekar. Vægfliserne er sorte, smalle vandretliggende, som sammen med det sorte inventar skaber kontrast til de hvide flader. Toiletterne er indbyggede og afløbene er Unidrain. Brusearmatur er med ekstra stort brusehoved – ren forkælelse.

Af gode detaljer kan blandt andet nævnes den nedsænkede stue, den overdækkede terrasse, vaskemaskine og tørretumbler i arbejdshøjde og den integrerede bænk i hall’en. En meget indbydende bolig, hvor lys, lys og atter lys har haft første prioritet fra de første streger blev sat på papiret.

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 202 m²
  • Garage og overdækket terrasse 70,4 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 10.980 kWh
  • Energimærkning A2
  • Opførelsesår 2011

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.