Månedens hus
Juni 2013

Flot og moderne Futura arkitektur

Dette månedens hus er smukt med ensidig taghældning, der med de store vinduespartier og højtsiddende vinduer åbner op for udsigten mod haven og fylder huset med lys.

Huset er et KFS Futura på 157 m² med tilhørende vognly, redskabsrum og overdækket indgang på i alt 48 m². Udenfor er der tænkt hygge og funktionalitet ind. Det store vognly har plads til to biler samtidig med, at det indeholder et godt isoleret redskabsrum. Der er lagt belægninger i vognlyet, og disse er fortsat hele vejen rundt om huset, som ender ud i en dejlig stor terrasse, hvortil der både er udgang fra alrum og fra stue. Der er bygget plantekasse og postkassevæg med plads til affald – alt sammen i samme materiale, som matcher huset i form og farve.

Huset er rigtig godt indrettet med en entré, hvorfra der er adgang til både køkken-alrum og bryggers. Fra alrummet er der i den ene side adgang til børneafdelingen med to gode værelser og et badeværelse. I den anden side er der adgang til kontoret og voksenafdelingen, som består af soveværelse, walk-through med skydedørsskabe helt til loft og eget badeværelse med badekar. Fra alrummet er der endvidere adgang til den dejlige store, lyse stue med plads til hele familien.

Der er lagt vægt på lækre, klassiske materialer, der blandet med det skarpe moderne look giver huset kant og skaber et hyggeligt og meget venligt miljø – som falder i smag hos selv den kræsne køber. Alt i alt et rigtig lækkert, gennemtænkt og funktionelt hus, der er helt nyt og klar til indflytning.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 157 m²
  • Vognly m.m. 48 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 8.070 kWh
  • Energimærkning A2
  • Opførelsesår 2011

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x