Udvalgt hus
Maj 2013

Smuk og funktionel Futura arkitektur

Dette månedens hus er vores bud på parcelhuset anno 2013, som blev præsenteret på Byg og Bo udstillingen. Et arkitektonisk smukt hus, indrettet optimalt med høj fokus på funktionalitet.

Huset er et KFS Futura på 165 m² med et tilhørende vognly samt redskabsrum på 45 m². Postkasse og plads til affald er tænkt flot og funktionelt ind på grunden sammen med de praktiske og smukke plantekasser. Vognlyet med plads til to biler er integreret under husets tag. Du kan gå tørskoet fra bil til både hoveddør og til redskabsrum.

I huset er der blevet plads til en stor portion wauw-effekter i form af ovenlys, store vinduespartier, højt til loftet, rå murstensvæg, nedsænket stue og meget mere.

Der er lagt stor vægt på husets disponering på grunden. Udsigtslinjer og verdenshjørner har haft højeste prioritet. Fra køkken-alrummet er der udgang til terrasser på begge sider af huset – hvorfra solen kan nydes hele dagen. Udsigten over de åbne marker er tænkt ind i boligen og er i synsfeltet fra du træder ind i hall’en. Store vinduer til gulv med sorte rammer indhyller naturen og åbner op.

Den rummelige hall giver adgang til børneværelser, kontor, bryggers og gæste-/børnebadeværelse. Herfra kan der lukkes af til køkken-alrummet, når det ønskes. Partiet er lavet af glas så lyslinjen gennem boligen bibeholdes.

Fra den nedsænkede stue er der adgang til soveværelsesafdelingen med fuld integreret skabsvæg og eget badeværelse. Der er gjort ekstra meget ud af badeværelserne. Toiletterne er integrerede med skylleknap for hygiejne- og rengøringshensyn. I det store badeværelse er der både indmuret badekar og et nyudviklet designtoilet med moderne funktioner.

Køkken-alrummet er stort og rummeligt – der er masser af skabsplads. En rå murstensvæg adskiller alrummet og stuen. Murstenene er gamle mursten, der nænsomt er nedtaget, afrenset og genbrugt på ny. Murstenenes smukke aldringstegn med gamle skruer og malerrester danner sammen med miljøhensyn grundlaget for husets øvrige materialer og indretningsstil.

Materialerne er nøje udvalgt. Facademurstene er sort-brune og står flot til de smalle vinduesprofiler i træ-composit. Afslutningen i gavlene er i zink og langs den lave facade er der monteret en smuk arkitektrende. Trægulvene er rustikke børstet i naturolieret eg, klinkerne er lyse neutrale og de indvendige døre er massive i sortbejdset egetræ.

Naturens rå materialer er inddraget i fin balance med den enkle rene lyse stil og de stramme linjer. Formålet har været at skabe en perfekt balance mellem den moderne, rummelig bolig – indrettet ”hvidt i hvidt” og en hyggelig bolig hvor det er rart at være. En bolig der integrerer den sjæl og personlighed som skaber optimal komfort i hverdagen.

En bolig for livet som kan tilpasses familiens naturlige cyklus gennem en livsperiode.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 165 m²
  • Vognly/redskabsrum 45 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 7.590 kWh
  • Energimærkning A1
  • Opførelsesår 2013

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.