Udvalgt hus
December 2013

Utraditionel og spændende Retro arkitektur

Årets sidste månedens hus er et traditionelt længehus – med utraditionelle dimensioner og detaljer. Symmetri og skarpe linjer er nøgleord for denne dejlige bolig.

Huset er et KFS Retro på 153 m² med tilhørende vognly og garage på i alt 59 m². En overdækket tilbagetrukket indgang er centreret i gavlen, vinduer er placeret såvel med rummenes placering for øje, men også med det arkitektoniske ydre udtryk. Træ/alu vinduer med naturanodiseret overflade matcher perfekt med den hvid-engoberede mursten, zinken og det sorte vognly og garage.

Vinduerne går til gulv mange steder, som er karakteristisk for lige netop denne hustype. De trækker lyset ind i de enkelte rum, og de skrå lofter i hele huset giver en fantastisk rumfølelse.

Huset har to indgange; du kan gå tørskoet fra vognly til bryggers, hvor der er rigtig god garderobeplads til hele familien; eller du kan benytte den tilbagetrukne indgang ind til den lyse og rummelige hall, hvor der er et stort glasparti ind til alrummet.

Huset er indrettet med et rigtig godt børne-/gæstebadeværelse og to store værelser med tæpper. Det store glasparti åbner op til et rigtig lækkert køkken-alrum, der er adskilt med en væg med to store åbninger. Fra køkkenet går man videre ind i et lækkert soveværelse med stort badeværelse. Her er både stor bruseniche og et nedsænket badekar med en muret bænk. Alrummet er i åben forbindelse med stuen – kun adskilt af en dobbelt indmuret pejs i rå sten magen til facade-murstenen.

Ligesom der er tænkt meget over at tilpasse husets indretning til familiens behov og ønsker, er der også tænkt rigtig meget over materialer. Robuste ege plankegulve, smukke klinker i en varm farve, der er lette at holde, tæpper på værelser, i en praktisk farve, til en familie med børn.

Det nedsænkede badekar og den indmurede dobbelte pejs i de rå mursten er detaljer, som giver huset et individuelt præg – og som bryder de skarpe linjer og skaber hygge.

Et hus med plads til de store armbevægelser og den stille hyggelige krog – et gennemtænkt, meget veldisponeret og helt individuelt hus.

Husfakta
  • KFS Retro
  • Boligareal 153 m²
  • Vognly og garage 59 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energiforbrug 7.340 kWh
  • Opførelsesår 2012

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.