Månedens hus
Marts 2017

Smuk og gennemtænkt Futura arkitektur

Dette månedens hus er vores bud på parcelhuset anno 2017, som blev præsenteret på Byg og Bo udstillingen i Solbjerg.

Huset er et KFS Futura på 184,3 m² med ensidig taghældning og integreret dobbelt garage på 43,4 m² samt overdækket indgang på 6,8 m². En del af boligen er nedsænket, så den følger terrænet udenfor. Store vinduer giver udsigt til søen og de lækre terrassekroge vender rigtigt for verdenshjørnerne.

Huset indeholder det, som de fleste familier drømmer om: Funktionel indretning. Fantastisk beliggenhed. Minimal vedligeholdelse. Smuk arkitektur. Godt lysindfald. Højt til loftet. Alt sammen gennemtænkt!

Her er hyggeligt! Hvide vægge og hvide akustiklofter danner basen for de varme trægulve, store klinkegulve og sorte vinduesrammer. Der er elementer med rå mursten inde i huset og nogle af væggene har fået en farve, som skaber hjemligt miljø fra starten. Udenfor skaber de flotte patinerede træprofiler kant mod mørke mursten og markerede vinduer.

Dagslys er prioriteret. Ud over store flotte Velfac vinduer i facaden, er der 4 flotte VELUX vinduer – to af dem med fjernbetjening. Dét lys, som ovenlys skaber, er noget helt specielt. Indirekte og alligevel stærkt uden at genere i hverdagen.

Huset har fine lavtliggende solcellepaneler og er opført i fremtidens energiklasse, 2020. Huset er også AktivHus verificeret – og sidste år blev KFS Boligbyg FSC-certificeret, så nu er mange af de anvendte træbaserede produkter med stemplet, FSC.

Kom med på rundvisning her.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 184,3 m²
  • Garage 43,4 m²
  • Overdækket indgang 6,8 m²
  • Varmeforsyningen el
  • Energimæssig ydeevne -460,75 kWh
  • Energimærkning A2020
  • Opførelsesår 2017
Månedens huse
Bliv inspireret af arkitekturer, indretning og valg af materialer til dit drømmehus.

Alle huse er bygget af KFS.

Se alle månedens huse

Hej! Jeg hedder Kenneth og jeg er byggerådgiver hos KFS Boligbyg.

31 22 16 10

Start dialog

x

Hej! Jeg hedder Kenneth og jeg er byggerådgiver hos KFS Boligbyg.

31 22 16 10

Inspirationskatalog

x