Månedens hus
Maj 2012

Unik og spændende Forskudt arkitektur

Dette månedens hus er beliggende på en skrånende grund, hvorfra der er en skøn udsigt. Materialevalget er godt og gedigent hele vejen igennem – der er tænkt på enhver detalje.

Huset er et KFS Forskudt på 278 m², hvor kælderen udgør 121 m². Huset er fuldmuret og murstenen er lys hvidlig og taget er sort tegltag. Inddækningerne er udført i zink. Tagterrassen er udført med gulv i hårdttræs terrassebrædder og værn af glas. Stilen er klassisk og farverne er neutrale, hvilket skaber et roligt og stilfuldt udtryk.

Stueplanen indeholder hall, bryggers, viktualierum, gæstetoilet, soveværelse, walk-in og badeværelse med badekar. Fra hall’en kan du se gennem et stort glasparti til køkken-alrummet og nyde udsigten gennem de store glaspartier herinde. Køkken-alrummet er adskilt fra stuen med en glasdør. Fra køkken-alrummet er der adgang til kælderen og et stort skydedørsparti til den store tagterrasse.

Kælderen indeholder multirum, to store værelser, badeværelse og vaskerum. Der er lukket med dør mellem multirum og køkken-alrum, så husets teenagere kan have gæster samtidig med at resten af familien kan være ugeneret ovenpå.

Klinkerne er antracitfarvede i 60×60 cm, trægulvene er lyse asketræsgulve, lofterne i stueplan er hvide gipslofter med akustikfelter i køkken-alrum og stue, i kælderen er der granrustiklofter.

Af gode detaljer kan nævnes loft til kip i stueplan, gennemgående lyslinjer og VELUX ovenlysvindue, vasketøjsskakt fra walk-in til vaskerum og udenfor blandt andet lækker overdækket terrasse og niche med plads til skraldespande.

Husfakta
  • KFS Forskudt
  • Boligareal 278 m²
  • Kælderareal 121 m²
  • Vognly 50 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 13.500 Kwh
  • Energimærkning B
  • Opførelsesår 2011

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x