Udvalgt hus
Maj 2012

Unik og spændende Forskudt arkitektur

Dette månedens hus er beliggende på en skrånende grund, hvorfra der er en skøn udsigt. Materialevalget er godt og gedigent hele vejen igennem – der er tænkt på enhver detalje.

Huset er et KFS Forskudt på 278 m², hvor kælderen udgør 121 m². Huset er fuldmuret og murstenen er lys hvidlig og taget er sort tegltag. Inddækningerne er udført i zink. Tagterrassen er udført med gulv i hårdttræs terrassebrædder og værn af glas. Stilen er klassisk og farverne er neutrale, hvilket skaber et roligt og stilfuldt udtryk.

Stueplanen indeholder hall, bryggers, viktualierum, gæstetoilet, soveværelse, walk-in og badeværelse med badekar. Fra hall’en kan du se gennem et stort glasparti til køkken-alrummet og nyde udsigten gennem de store glaspartier herinde. Køkken-alrummet er adskilt fra stuen med en glasdør. Fra køkken-alrummet er der adgang til kælderen og et stort skydedørsparti til den store tagterrasse.

Kælderen indeholder multirum, to store værelser, badeværelse og vaskerum. Der er lukket med dør mellem multirum og køkken-alrum, så husets teenagere kan have gæster samtidig med at resten af familien kan være ugeneret ovenpå.

Klinkerne er antracitfarvede i 60×60 cm, trægulvene er lyse asketræsgulve, lofterne i stueplan er hvide gipslofter med akustikfelter i køkken-alrum og stue, i kælderen er der granrustiklofter.

Af gode detaljer kan nævnes loft til kip i stueplan, gennemgående lyslinjer og VELUX ovenlysvindue, vasketøjsskakt fra walk-in til vaskerum og udenfor blandt andet lækker overdækket terrasse og niche med plads til skraldespande.

Husfakta
  • KFS Forskudt
  • Boligareal 278 m²
  • Kælderareal 121 m²
  • Vognly 50 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 13.500 Kwh
  • Energimærkning B
  • Opførelsesår 2011

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.