Udvalgt hus
Juni 2014

Speciel og smuk Square arkitektur

Dette månedens hus er specialtegnet, så det passer til den smukke naturgrund med udsigt fra havesiden og solnedgang fra vejsiden. Det er blevet en rigtig lækker bolig med tag i to niveauer.

Huset er et KFS Square på 185 m² med en tilhørende garage på 46 m². Murstenen er lysegrå, træ-alu vinduer i sorte og afdækning ved tagkant og sålbænke er i zink. Afdækning over de store vinduer i den højeste sektion er plademateriale i samme farve som vinduerne, og skaber et fint bånd, der bryder murstensfacaden.

Den ene af husets sektioner rummer garage med adgang til bryggers samt overdækket indgang med adgang til hall. Hall’en er fordelingsgang til værelse, kontor, badeværelse, køkken, stue og spisestue.

Fra stuen er der en afdeling med stort walk-in, soveværelse og lækkert badeværelse. Der er trin ned til stue og spisestue. Taget på denne del af huset er ydermere hævet, så her er ekstra højt til loftet. Fra værelset er der adgang til husets vinrum og fra køkkenet direkte adgang til viktualierummet gennem smart glasdør.

Tagforskydningen har isat smalle, aflange vinduer, som kaster en behagelig mængde aftensol ind i stue og spisestue. Stue og spisestue er opdelt med en rå murstensvæg med en gaspejs. Klinkerne er lysegrå i størrelse. Trægulvet er hvidkalket egetræsgulv og trapperne er lavet i det samme trægulv, som smyger sig langs trinene. Loftet er gipsloft med akustikfelter. Der er VELUX ovenlys i hall, bryggers, bad 2 og et stort på 120×120 cm i køkkenet.

På badeværelserne er der glasdøre til brusekabinerne, murede hylder til shampoo og der er skjult cisterne til toiletterne. Huset er udstyret med regnvandstank og solcelleanlæg samt integreret lyd og hifi. Værelset kan opdeles i to værelser, hvis det nogensinde vil blive aktuelt.

En lækker hårdttræsterrasse på stålkonstruktion med glasværn svæver over den rå natur – langs den høje facade og rundt om hjørnet, så også aftensolen kan nydes på terrassen. En anden god detaljer er hjørnevinduet i køkkenet samt postkassemuren, der binder arkitektur og have sammen.

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 185 m²
  • Garage 46 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energiforbrug 9.630 kWh
  • Opførelsesår 2013

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.