Udvalgt hus
April 2014

Præsentabel og veldisponeret Forskudt arkitektur

Dette månedens hus er en traditionel arkitekttegnet villa med utraditionelle dimensioner og løsninger. Det er KFS Boligbygs bud på familiens foretrukne bolig anno 2014 – en bolig med fokus på indretning, funktioner og plads til alle.

Huset er et KFS Forskudt på 170 m² hertil 16 m² hemse og loftsrum. Dobbelt vognly og redskabsrum er integreret og skaber en overdækket, præsentabel indgang. En overdækket terrasse er også integreret udenfor køkkenet.

KFS Forskudt er en hustype med et utal af muligheder – både arkitektonisk og i indretningen. Lys og vinduesplacering har haft højst prioritet, og disponeringen af grunden er gennemtænkt. Med husets optimale placering kan man derved nyde den fantastiske udsigt fra de fleste af husets rum.

Naturens smukke materialer, i flot samspil med vedligeholdelsesfri kunst-materialer, går op i en højere enhed, og kontraster er tænkt ind overalt; de rå træbetonlofter til de glatte vægge; de sorte vinduer til de lyse mursten og indvendige vægge.

Hemse med optimal placering og med dagslys fra både ovenlys og højtsiddende vinduer gør, at den gode rumfølelse og loftshøjden bibeholdes overalt – med undtagelse af funktionsgangen, hvor kunstigt lys er smukt integreret. I de optimalt udnyttede kvadratmeter er der tænkt på plads til opbevaring, til leg, til hygge og til hele familiens aktiviteter.

Både ude og inde er der tænkt over hverdagens praktiske funktioner, som er inddraget på en flot og gennemtænkt måde. Terrassekroge rundt om huset, stor træterrasse og plantekasser skaber miljø.

En bolig med bevidste valg – til den bevidste familie.

Se med her.

Husfakta
  • KFS Forskudt
  • Boligareal 170 m²
  • Vognly 47 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energimærkning A2015
  • Opførelsesår 2014

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.