Udvalgt hus
Juli 2012

Unik og moderne Futura arkitektur

Dette månedens hus er helt specielt med et utal af fine detaljer. Materialevalget er nøje udvalgt – der er lagt vægt på at skabe harmoni og atmosfære i alle rum. Æstetikken og funktionaliteten følges også ad.

Huset er et KFS Futura på 194 m², som er opført i parterreplan. Huset ligger på en skrånende grund og stuen er hævet en halv etage, hvilket bevirker at udsigten optimeres og naturen trækkes med indenfor.

Husets arkitektur har både klassiske og modernistiske elementer. Den ensidige taghældning giver højde såvel ude som inde, og det zinkbeklædte udhæng beskytter facaderne og giver modspil til den lette og åbne arkitektur. I udhænget er der placeret indbygningsspots med LED pærer, hvilket skaber et smukt aftenmiljø om huset.

Den smukke grå mursten med spil går igen indvendigt, gennem husets midterakse, og omkranser en funktionsvæg med mange indbyggede skabe, og samler samtidig bygningens ydre og indre. De sorte vinduesrammer markerer naturen udenfor og fungerer på den måde som store malerier, der indvendigt passer perfekt til husets klassiske og personlige interiør.

Stueplanen indeholder hall, bryggers, tre gode værelser, badeværelse, køkken-alrum samt stue. I underetagen er der kontor, soveværelse og badeværelse. Underetagen udgør 45 m². Huset er optimeret energiteknisk. Der er 265 mm hulmursisolering, bagvægge er udført i fibergips plader, der er lavenergifundamenter og 3-lags glas i vinduerne.

Køkken-alrum er adskilt fra stuen med en bred skulpturel trappe, som er specialkonstrueret til huset. Både trin og stødtrin er træbeklædt og flyder sammen med det øvrige trægulv. I den ene side er der lavet repos’er, som kan bruges til kunst, bænke eller lignende – en funktion der kan skifte over tid.

De mørkegrå murstensvægge, egetræsgulvene, de mørkegrå klinker, træbetonlofterne, de lysegrå døre, de sorte køkken elementer, egetræsskuffer på badeværelserne og det lette glasværn ved trappen, giver pendant til det lyse modernistiske hus med meget lysindfald, hvide vægge og højt til loftet.

Af gode detaljer kan også nævnes VELUX ovenlys, muret skorsten, indbygningslamper ved trappeløbet til underetagen, centralstøvsuger, badekar, Unidrain gulvafløb og ikke mindst lysbåndet i tagforskydningen, hvor taget over stuen er hævet i forhold til husets øvrige tag.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 194 m²
  • Garage 45 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energiforbrug 10.340 kWh
  • Energimærkning A2
  • Opførelsesår 2012

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.