Udvalgt hus
Januar 2012

Klassisk og fin Globe arkitektur

Årets første månedens hus er opført i den klassiske arkitektur med valmede gavle og udhæng. Der er tænkt på at skabe et godt lysmiljø i de centrale rum, som giver en god rumfornemmelse.

Huset er et KFS Globe på 164 m². Hertil en overdækket terrasse på 13,5 m² og en integreret garage på 61 m². Den varme farve i murstenen er en god kontrast til de grå træ-alu vinduer, som sikrer minimal vedligeholdelse. Garageportene og sternbrættet er i samme farve som vinduerne, hvilket skaber ro og harmoni i farvespillet.

Husets hall er én af de centrale rum i huset. Herfra kan du gå til tre værelser, bryggerset og børnenes badeværelse. Garagen har direkte adgang til bryggerset, som er en meget praktisk funktion i hverdagen, der udvider bryggerset, men som også giver bedre mulighed for at udnytte garagen til eksempelvis større sammenkomster.

Fra hall’en kommer du til husets anden centrale plads, nemlig køkken-alrummet. Her er der adgang til stuen og til forældreafdelingen med soveværelse og eget badeværelse. Fra køkkenet er der viktualierum med mange meter hyldeplads.

Asketræs trægulve og store mørke 60 x 60 cm klinkegulve går igen i hele huset. Væggene er hvide, og loftet i hvidpigmenteret granrustik giver et lyst tidsløst udtryk. Inventaret er valgt i lyse træfarver, som giver lidt spil til de hvide vægge og skaber hygge og miljø. De skrå lofter i køkken-alrummet, og det store dobbelte ovenlysvindue, giver lys og luft til den plads, som bruges mest og af alle familiemedlemmer. Læg mærke til Unidrain afløb i begge brusenicher.

Af gode detaljer kan blandt andet nævnes den store brusekabine på forældrebadeværelset, som giver plads til en lille bænk, hvor man kan lægge tøj sammen og hænge håndklæder op. Bænkfunktionen i bryggerset giver en praktisk plads til tasker, overtøj, huer, vanter, cykellygter, nøgler og alt det andet, man skal huske, når man skal ud af døren.

Husfakta
  • KFS Globe
  • Boligareal 164 m²
  • Integreret garage 61 m²
  • Overdækket terrasse 13,5 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Opførelsesår 2011

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.