Udvalgt hus
September 2011

Veldisponeret og flot Gable arkitektur

I dette månedens hus er dagslyset prioriteret med glaspartier, der går fra gulv til loft og indvendige glasdøre. Materialevalget er gennemgående lyst og enkelt, hvilket skaber en god rumfornemmelse.

Huset er et KFS Gable på 132 m² med integreret vognly samt isoleret redskabsrum på i alt 50 m². Huset er opført i gule, blødstrøgne mursten. Taghældningen er 25 grader, der er udhæng og lodrette gavle. Antracitfarvede træ-alu vinduer giver sammen med redskabsrummet, i vedligeholdelsesfrit kunsttræ, kontrast til den smukke mursten.

Huset indeholder kombineret entré og bryggers. Herfra er der, via glasdør, adgang til husets hjerte; køkken-alrummet. Køkken-alrummet er samlingssted for familien og herfra er der adgang til alle husets rum. Stuen, soveværelse med eget badeværelse og værelsesafdelingen med gæste-/børnebadeværelse. En meget funktionel indretning på 132 m².

Materialevalget er gennemgående lyst og enkelt. Hvidpigmenterede asketræsgulve, store beigefarvede klinker, hvide vægge og hvidpigmenterede lyse glatte rustiklofter. Indretningen er enkel og hyggelig. Glaspartier der går til gulv, giver et godt lysindfald til husets fællesrum, og mellem køkken-alrum og stue kastes lyset via en dobbelt fransk glasdør.

En god detalje er den murede klinkebelagte hylde ved badekaret på det store badeværelse.

Husfakta
  • KFS Gable
  • Boligareal 132 m²
  • Vognly/redskabsrum 50 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • nergimæssig ydeevne 7.615 Kwh
  • Energimærkning B
  • Opførelsesår 2011

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.