Månedens hus
August 2011

Smuk og harmonisk Square arkitektur

Dette månedens hus er yderst velindrettet, således er der blevet plads til alle de funktioner og detaljer, som husets beboere ønskede sig.

Huset er et KFS Square på 169 m² med et enkelt vognly, et stort redskabsrum og en overdækket indgang på i alt 52,5 m², som giver kant til stilen og bringer husets højeste facade tættere mod jorden.

Huset er opført i gule blødstrøgne mursten og sorte træ-alu vinduer. Hjørnevinduerne kendetegner det arkitektoniske udtryk. Belægningsstenene, der er udført med firkantede felter, understreger også den enkle stil. Plantekasser og læ-hegnet på den store terrasse skaber miljø ved huset midt i nybyggerområdet.

Tre gode børneværelser, en funktionsgang, der rummer skabsplads, og husets nærkontor udgør den ene afdeling. Hall med adgang til bryggers og teknik-/depotrum, samt fin niche til overtøj, byder alle velkomne. Køkken-alrummet og stuen er kun opdelt af en fritstående væg i facademurstenen, hvor der er passage på begge sider, som markerer lyslinjerne gennem køkken-alrum og stue. Soveværelset er indrettet med en stor skabsvæg og badeværelset har masser af skabsplads og plads til eksempelvis puslebord.

Nøgleordene i huset er lysindfald og små detaljer – sammenbragt med gennemgående funktionalitet i indretningen. Højtsiddende vinduer, store skydedørspartier og ovenlys giver huset et super fint og behageligt lysmiljø. Af små detaljer og funktionalisme kan blandt andet nævnes rundt hjørne i køkkenet, opholdsplads ved køkkenøens hyggeside med barstole, dobbelt brusekabine, store glaspartier mellem hall og køkken-alrum, skydedøre til terrassen m.m.

En god detalje er de smarte gardiner, der trækkes fra side til side, så du kan solafskærme enkelte områder i de store vinduespartier. Læg mærke til bygherrers eget design af den nedsænkede sandkasse på terrassen.

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 169 m²
  • Vognly/redskabsrum 52,5 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 61,83 Kwh
  • Energimærkning B
  • Opførelsesår 2011

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x