Månedens hus
Februar 2010

Velindrettet og smuk Globe arkitektur

Dette månedens hus er et klassisk og veldisponeret vinkelhus i gode kvalitetsmaterialer. Det er smukt udført og materialevalgene er sammenhængende.

Huset er et KFS Globe på 140 m². Hertil kommer det integrerede vognly på 20,7 m², der indeholder et godt redskabsrum på 11,8 m². Huset er opført i en rosé teglsten, taget er sorte betontagsten og vinduerne er mahogni, som skaber harmoni og et smuk udtryk.

Indvendigt er huset opført i helvægselementer beklædt med tapet. Der er valgt lyse materialer – blandt andet lud- og voksbehandlede granlofter, lyse klinkegulve og lyse trægulve. Inventaret er lyst og farverne er afstemt med husets øvrige materialer.

Entré-bryggers er kombineret således, at begge rum benyttes i hverdagen. Fra entreen kommer du direkte ind i husets hjerte; køkken-alrummet, hvorfra der er indgang til kontor. Køkkenkarnappen skaber sammen med et dobbelt terrassedørsparti et utrolig godt lysindfald. Huset indeholder to gode børneværelser, i afdeling for sig, med tilhørende badeværelse. Voksenafdelingen er med rummeligt soveværelse med gennemgangsgarderobe og stort badeværelse. En god detalje er et integreret skab fra soveværelset.

Husets areal udnyttes optimalt med minimal spildplads. Stuen hænger godt sammen med køkken-alrummet og indeholder to store vinduespartier til gulv, der giver en meget lys stue.

Husfakta
  • KFS Globe
  • Boligareal 140 m²
  • Vognly/redskabsrum 32 m²
  • Varmeforsyningen naturgas
  • Opførelsesår 2007

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x