Udvalgt hus
Januar 2010

Unik og speciel Gable arkitektur

Dette månedens hus er tegnet specielt til dets beliggenhed. Det er et idyllisk træhus midt i skovens kuperede terræn.

Huset er et KFS Gable på hele 254 m². Huset er bygget i gode, naturlige kvalitetsmaterialer. Taget er spåntag i akacietræ, facadebeklædningen er sortmalet træ og vinduerne er hvide trævinduer. Skorstenen er opmuret i rå mursten, som udvendigt står godt til træbeklædningen. Indvendigt er den sorte pejs indmuret sammen med kaminhylder og niche til brænde.

Stueplanen indeholder éntre med trapperum, badeværelse, køkken-alrum, havestue, stue, soveværelse og walk-in. Kælderplanen indeholder bryggers/hunderum, to store værelser, vinkælder, viktualierum, teknikrum og badeværelse.

De skrå lofter giver en dejlig rumfornemmelse og de store vinduespartier skaber gode lysforhold. Køkkeninventaret er holdt i lyse farver – et virkelig skønt køkken. Trægulvet i stuen er egetræsplanker med gummifuger. I soveværelset og walk-in er der lamelparket i eg. Lofterne er hvidmalet rustiklofter og de jordfarvede klinker samler husets farvevalg med lyse, varme og grålige nuancer.

Havestuen er husets frirum med masser af lysindfald. Til stålterrassen er der adgang fra soveværelset og stuen. Herfra er der kig over hele byen. Også den overdækkede terrasse ved køkken-alrum skaber muligheder for et godt udeliv. En fin detalje i kælderen er den murede, runde bruseniche.

Husfakta
  • KFS Gable
  • Boligareal 254 m²
  • Varmeforsyningen jordvarme
  • Opførelsesår 2008

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.