Månedens Hus december 2017
Unik villa med tagterrasse
Se alle billeder
Månedens Hus december 2017
Unik villa med tagterrasse
Se alle billeder
Månedens Hus december 2017
Tagterrasse med udsigt
Se alle billeder

Imponerende og smuk Square arkitektur

Årets sidste månedens hus er unikt og indbydende med forskydninger, svævende effekter og en stor tagterrasse.

Huset er et KFS Square på 187 m² med tilhørende vognly og redskabsrum. Huset er designet helt individuelt efter kundens ønsker og behov.

Valget af mørke mursten til den ene del af huset, står i skarp kontrast til den hvide vandskuring, hvilket skaber et samlet udtryk, der fungerer rigtig godt. Materialevalget er nøje udvalgt og gennemgående i hele boligen, hvilket skaber et sammenhængende udtryk. Der er tænkt over alle detaljer, både i forbindelse med opførelsen af huset og ved den efterfølgende indretning.

Den rummelige hall byder dig velkommen indenfor fra den overdækkede indgang. Dagslyset er prioriteret højt, selvom det kan være svært at få lys nok ind i en hall, hvor der typisk er mange aflukkede rum. Denne opgave er løst rigtig godt i dette hus, idet der er valgt et højtsiddende vindue over indgangspartiet, samtidig med at der er integreret et VELUX ovenlysvindue her og to i køkken-alrummet, som er adskilt fra hall’en ved hjælp af et glasparti.

Der er alle steder højt til loftet. Loftet er hvidmalet gipsloft med akustikfelter i de fleste rum. Det er vigtigt at tænke på akustik, når der vælges glatte gipslofter. Specielt når der er højt til loftet og mange af de andre flader i huset er glatte og hårde. Med akustikfelter forkortes efterklangstiden, og det gør, at du kan holde ud til at være mange i rummet.

Kvadratmeterne er veldisponeret. Der er blevet plads til et funktionelt bryggers med tilhørende teknikrum, som er stort nok til, at der kan opbevares fodtøj derinde. I den forreste del af huset er der ligeledes to gode børneværelser og et rummeligt badeværelse.

Fra hall’en er der adgang til køkken-alrummet, som er rummeligt og indbydende. En fin detalje er den indbyggede emhætte, der er skjult i overskabene. På den måde er emhætten ikke dominerende i indretningen, men derimod en integreret del af køkkenelementerne. Viktualierummet er gemt bagerst i køkkenet, og har gjort det muligt at opføre en skøn, skulpturel murstensvæg, som giver en god kontrast til de hvide og minimalistiske køkkenelementer.

En fin og hyggelig måde at adskille køkken-alrum fra stue er ved at vælge en indmuret pejs. På den måde kan du få gavn af den fra begge, primære opholdsrum. Samtidig giver det en ekstra dimension, at stuen ligger i et lavere niveau end køkken-alrummet.

Fra køkken-alrummet er der ligeledes adgang til voksenafdelingen, som består af et soveværelse, et walk-through og et lækkert badeværelse. På badeværelset er der tænkt velvære ind. De lette glasværn er en fin måde at adskille bruseniche fra det resterende badeværelsesmøblement. Den fine murede brusehylde, der går fra væg til væg, gør det unødvendigt med ekstra badeværelsestilbehør.

Fra husets køkken-alrum og stue er der direkte adgang til en stor og lækker tagterrasse på cirka 30 kvadratmeter. En tagterrasse kan være en god idé, hvis man ønsker at opholde sig uforstyrret. Det er især ideelt i nybyggerområder, hvor der vil gå mange år, før hækken har vokset sig stor. Der er samtidig etableret en stor træterrasse i niveau med huset, og her er en del af arealet overdækket.

Husfakta
  • KFS Sqaure
  • Boligareal 187 m²
  • Tagterrasse 31 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 10.902,10 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2015

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.