Månedens Hus januar 2018
Nybyg med ensidig taghældning
Se alle billeder
Månedens Hus januar 2018
Nybyg med ensidig taghældning
Se alle billeder

Personlig og funktionel Futura arkitektur

Årets første månedens hus er velindrettet og funktionel med ensidig taghældning og en skøn overdækket terrasse.

Huset er et KFS Futura på 190 m² med tilhørende dobbelt vognly på 50,6 m², hvoraf redskabsrummet udgør omkring 15  m². Ydermere er der etableret en lækker overdækket terrasse på 14,3 m².

De store vinduespartier skaber, i samspil med de højtsiddende vinduer og to VELUX ovenlysvinduer, et spændende lysmiljø inde samt et strømlinet facadeudtryk ude. Valget af de smukke mursten med spil i, sammensat med de mørke vinduesprofiler, giver et pænt, samlet udtryk. De skrå lofter som, er kendetegnet ved Futura arkitekturen, giver luft til boligen. Lofterne er Troldtekt, hvilket giver en upåklagelig akustik, som gør det rart at være i de store opholdsrum.

Huset har en god og funktionel grundplan. Der er direkte adgang til husets bryggers fra vognlyet, hvilket er praktisk. I bryggerset er opbevaringsplads prioriteret, hvilket giver et pænt og ryddeligt førstehåndsindtryk, når gæster kommer på besøg.

Fra bryggerset er der adgang til et stort og rummeligt multirum, som er en fed løsning. Læg mærke til placeringen – der indbydes til fri leg for store og små – en skøn måde at samles som familie og med venner af huset. De lækre, brede laminatgulve tilfører varme til rummene.

Fra multirummet er der adgang til de fleste rum i huset; to gode og forholdsvis store børneværelser, hvor der igen er gennemtænkt opbevaring med indbyggede skabe; et soveværelse med direkte adgang til et rummeligt walk-in closet; to gode badeværelser, hvor der på det ene er et smukt badekar indmuret i mursten, der efterfølgende er filtset og malet. De varme toner fra klinkerne skaber god kontrast til de mørke og lyse overflader.

Sidst, men ikke mindst, er husets køkken-alrum og stue. Her er der ekstra hyggeligt. Der er valgt en anderledes og yderst fin måde at arrangere køkkenet på. Der er skabt adskillelse fra gangarealet samtidig med, at der er skabt fine zoner, som understreger hvert sit funktionelle område. Der er også blevet plads til et viktualierum med en skøn svingdør.

Der er leget med farverne, hvilket giver et skønt pust til et nybygget hjem. Der er foretaget personlige materialevalg, som skaber glæde. Eksempelvis mosaikken bag kogepladerne, som komplementeres af vægfarven i modsatte ende, hvor stuen er at finde.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 190 m²
  • Dobbelt vognly 50,6 m²
  • Overdækket terrasse 14,3 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 8.360,0 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2016

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.