Månedens Hus April 2017
Villa på skrånende grund
Se alle billeder
Månedens Hus April 2017
KFS Gable arkitektur
Se alle billeder
Månedens Hus April 2017
KFS Gable arkitektur
Se alle billeder

Veldisponeret og klassisk Gable arkitektur

Dette månedens hus er minimalistisk og stilrent. Materialevalget, både udenfor og indenfor, giver et smukt, samlet udtryk, da der er valgt lyse og mørke nuancer, som komplementerer hinanden på bedste vis.

Huset er et KFS Gable på 160 m². I forgrunden er der bygget et vognly med tilhørende redskabsrum, der giver mulighed for ekstra opbevaring. I forlængelse heraf er selve husets indgangsparti, som byder husets gæster velkommen.

Det første rum, man træder ind i, er en indbydende hall, hvorfra der er adgang til et funktionelt bryggers, et badeværelse og to gode værelser, der agerer ungdomsafdeling. En særskilt ungdomsafdeling er ideel, når hele familien skal ud ad døren på samme tid, i en travl hverdag. En fin detalje er indhakket i hallen, som skaber den perfekte afskærmede plads til familiens overtøj.

Indvendigt er materialevalget gennemgående med lyse og varme trægulve, hvidt inventar og troldtekt lofter samt lyse- og mørkegrå overflader, hvilket tilsammen understreger den minimalistiske, skandinaviske stil.

Huset rummer en god og funktionel indretning, hvor der er plads til, at hele familien kan samles i det store køkken-alrum. Dette er husets samlingspunkt, som indbyder til samvær og hyggelige stunder. De skrå lofter, samt de store vinduespartier til loft, understreger husets rummelighed, og er med til at give et fantastisk lysindfald året rundt. Køkken-alrummet ligger i forbindelse med stuen, men adskilles af en mindre åbning. Det er med til at indikere stuen som et område for sig, hvor der er plads til afslapning efter måltiderne. Fra stuen er der adgang til en dejlig stor og åben terrasse, hvor der er bygget højbede i samme grålige nuance som husets redskabsrum og indvendige overflader. Dette er igen med til at understrege, at det er et hus, hvor der er kræset for detaljerne og det samlede udtryk.

Fra stuen er der ligeledes adgang til husets voksenafdeling, som indeholder soveværelse, et rummeligt walk through closet og et badeværelse. På badeværelset anvendes den brede vindueskarm til afsætning af diverse toiletartikler, således bordpladsen holdes fri. Der er samtidig indbygget en hylde i brusenichen, så der er plads til det nødvendige i badet. Således er der igen tænkt funktioner ind i indretningen af huset.

Sidst men ikke mindst er der blevet plads til et kontor med adgang fra køkken-alrummet. Der er således blevet plads til, at hele familien kan udfolde sig sammen, men samtidig er der mulighed for at trække sig tilbage og slappe af i egne omgivelser.

Husfakta
  • KFS Gable
  • Boligareal 160 m²
  • Vognly m. redskabsrum 58 m² + 29 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 8.448 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2016

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.