Udvalgt hus
April 2015

Veldisponeret og smuk Gable arkitektur

Dette månedens hus har et enkelt, stilrent og hyggeligt design. Det er KFS Boligbygs bud på familiens fortrukne kvalitetsbolig anno 2015.

Huset er et KFS Gable på 160 m². Det har en klassisk, smuk arkitektur i form af murede gavle og sadeltag uden udhæng. Nyfortolket til et moderne, strømlinet byggeri. En bolig der er gennemtænkt ned til mindste detalje. Her er fokus på god indretning, optimalt dagslys, 0-energi og på dagligdagens mange funktioner – med plads til alle.

KFS Gable er en hustype med et utal af muligheder – både arkitektonisk men i særdeleshed også i indretningen. Minimalistisk, fleksibelt, rummeligt og højt til loftet er nøgleord for dette hus. Komfort og energioptimering har haft høj prioritet – og vi har formået at skabe et hus, hvor dagslys og vinduesplaceringer er i højsædet. Disponeringen af grunden er nøje gennemtænkt, hvor huset vender rigtigt i forhold til verdenshjørnerne. Placeringen af huset på grunden og vinklen ved køkken-alrummet giver fantastiske rum – både inde og ude.

Naturens smukke materialer er nøje udvalgt, og står i flot samspil med de vedligeholdelsesfri kunstmaterialer. Alt går op i en højere enhed, og kontraster er tænkt ind, så der skabes et hjem med hygge, atmosfære og personlighed. De rå træbetonlofter til de glatte vægge. Vinduerne der indvendigt er sorte og udvendigt er naturanodiseret alu. De lyse mursten, der står skarpt til det sorte tag. Et tag, der med sine flade firkantede tagsten lægger låg på forestillingen om 70´ernes kedelige vinkel-villa.  I de optimalt udnyttede kvadratmeter er der tænkt på plads til opbevaring, til leg, til hygge og til hele familiens aktiviteter. Vi skaber plads til tid!

En integreret garage med direkte adgang til boligen er en luksus, som vil blive værdsat hver eneste dag. Bryggersfunktionerne bliver udvidet ved at flyde sammen med garagen. Der bliver mere plads i køkkenet, fordi garagen kan rumme kasserne med de kolde drikkevarer. De beskidte gummistøvler får sin plads, og bilen er klar til en god start på dagen. Garagen skaber også fundament for den store fest.

En bolig med bevidste valg – til den bevidste familie!

Husfakta
  • KFS Gable
  • Boligareal 160 m²
  • Garage 50 m²
  • Varmeforsyningen jordvarme
  • Energiforbrug 0 kWh
  • Energimærkning A2020
  • Opførelsesår 2015

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.