Månedens hus
Marts 2015

Fantastisk og smuk Futura arkitektur

Dette månedens hus er designet, så det åbner sig op omkring den fantastiske natur, der omkranser grunden. Søen og skoven trækkes ind i huset, som er tilegnet en naturgrund.

Huset er et KFS Futura på 194 m² med et tilhørende vognly på  77 m². Huset er opført med en Corona fra Strøjer Tegl – en sten i brune nuancer der evner at trække huset ind i naturen. Den arkitektoniske udformning af huset gør, at boligen ”træder ud af jorden” og bliver til den perle, som den er.

Allerede fra man åbner hoveddøren og træder ind i hall’en, bliver man mindet om, at naturen er lige udenfor. Med et fantastisk gennemkig ned igennem hall og køkken-alrum, ser man skoven og søen. Igen er det ydre og indre bundet sammen af en enorm opmuret skorsten i den flotte facadesten. Effekten af at gå ned i køkken-alrummet og stuen er enorm, loftshøjden bliver fremhævet ved de store vinduespartier. Også effekten af de ydre rammers storslåethed kommer her til sin ret, netop fordi man nærmest sidder i naturen og selv indendøre får følelsen af ”himlen” over sig – en himmel svævende højt over hovedet.

Husets optimale grundplan skaber rum for både familien, men også for det enkelte individ. Der er en separat børneafdeling med en bred funktionsgang, en lukket forældreafdeling med walk-through, et dejligt stort køkken-alrum afskåret fra stuen af en gennemkigs-brændeovn indmuret i en skulpturel skorsten. Til alrummet hører naturligvis også et viktualierum, som er integreret med en frostet glasdør, så det skulpturelle i materialevalget igen træder frem.

Alt i alt er der her tale om et byggeri, hvor grund og bolig virkelig kommer til sin ret godt hjulpet på vej af inspirerende løsninger.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 194 m²
  • Vognly 77 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energiforbrug 9.448 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2013

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x