Månedens Hus september 2018
Stilren og gedigen Gable villa på 210 m2
Se alle billeder

Stilren og gedigen Gable arkitektur

Dette månedens hus er hyggeligt og smukt med murede gavle og 30 graders taghældning. Materialevalget, både udvendigt og indvendigt, er æstetisk gennemtænkt.

Huset er et KFS Gable på 209,7 m2. I den forreste del af huset er der både integreret et vognly på 22,3 m2, som er beklædt med KFS-plank, og en muret garage på 49,3 m2. Fra vognlyet er der direkte adgang til bryggerset og hall’en, hvilket er en god, æstetisk og praktisk løsning.

Fra garagen og fordelingsgangen er der adgang til en lækker, overdækket terrasse med en smuk muret søjle, som går igen fra husets forreste del. Der er tænkt over enhver detalje, som giver huset det smukkeste, samlede udtryk.

Der er valgt smukke, lyse klinker med en varm undertone og lækre laminatgulve i de resterende rum. Lofterne i træbeton giver en fantastisk god akustik og gør det rart at opholde sig i huset.

Huset rummer en god og funktionel indretning, hvor der er plads til, at hele familien kan samles i det store, hyggelige køkken-alrum. Dette er husets samlingspunkt, som indbyder til samvær. Fra køkken-alrummet er der adgang til stuen, som er et område for sig, hvor der er plads til afslapning og hyggelige stunder.

Dagslyset har været en høj prioritet. Der valgt et bredt vindue i køkkenet, og et stort vindue i stuen over den murede bænk, som gør, at lyset strømmer ind. Flere steder i huset er der også vinduer til gulv, som samtidig giver god forbindelse til de skønne udeområder. En ekstra lækker lysdetalje er VELUX tvillingeløsningen, som giver det perfekte ovenlys til madlavningen og samværet i husets hjerte, køkken-alrummet.

Fra stuen er der adgang til husets voksenafdeling, som indeholder et soveværelse, et rummeligt walk-in closet og et skønt badeværelse, hvor der igen er kræset om detaljerne. Her kan blandt andet nævnes den murede hylde, som er en smuk opbevaringsløsning til diverse badartikler samt cisterneafdækningen med en topplade af træ. Således er der igen tænkt funktioner ind i indretningen af huset.

Derudover indeholder huset et ekstra badeværelse og tre gode og rummelige værelser, hvoraf det ene er indrettet til parrets prinsesse, i smukke lyserøde nuancer.

Husets er hele vejen igennem præget af en hyggelig stemning og smagfuld indretning – et hus du får lyst til at opholde dig i. Denne stemning kan være svær at få frem i et nybygget hus, men det har parret i huset her opnået på fineste vis. Det er især den rå murstensvæg i køkkenet og den murede bænk i stuen, der er med til, at der bliver tilført noget varme og kontrast til de lyse overflader.

 

Husfakta
 • KFS Gable
 • Boligareal 209,7 m²
 • Integreret vognly på 22,3 m²
 • Muret garage på 49,3 m²
 • 30 graders taghældning
 • Mursten B 542 Laika, Strøjer Tegl
 • Lofter i træbeton - ekstrem fin, hvid
 • Ovenlysvindue VELUX tvilling
 • Gulve klinker Concrete White 60x60 cm
 • Inventar i køkken, bad, bryggers og garderobeskabe fra Invita
 • Varmeforsyning fjernvarme
 • Energimærkning BR2015
 • Energimæssig ydeevne 6.542,64 kWh
 • Opførelsesår 2018

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.