Månedens Hus august 2018
Futura med udsigt på skrånende grund
Se alle billeder

Smuk og velindrettet Futura arkitektur

Dette månedens hus er gennemtænkt med øje for indretningsdetaljerne. Den ensidige taghældning giver skrå lofter i hele huset, hvilket skaber en god rumfornemmelse.

Huset er et KFS Futura på 165 m2 med et tilhørende vognly på 48 m2 hvoraf cirka 15 m2 er udnyttet til redskabsrum. Husets kvadratmeter er veludnyttet, og der er blevet plads til mange gode og praktiske funktioner.

En lys og rummelig hall byder os velkommen indenfor. Herfra er der adgang til et praktisk bryggers, to gode værelser, et kontor – udnyttet til massagefaciliteter – og et funktionelt badeværelse.

Dagslyset har været en høj prioritet. Der er placeret ovenlysvinduer i hall’en og det ene badeværelse. Døren mellem hall’en og alrummet er med glaspartier, hvilket giver gode lyslinjer gennem hele huset. Der er flere steder valgt højtsiddende vinduer, og de store vinduespartier giver samtidig en god forbindelse til de skønne udeområder omkring huset.

Der er valgt smukke klinker med nuanceforskelle, som giver et skønt spil, og lækre træplanker pryder husets resterende gulve. Lofterne i træbeton giver en fantastisk god akustik og gør det rart at opholde sig i rummene.

Husets hjerte er køkken-alrummet og stuen, som går ud i ét. Her kan man følge med i alle aktiviteter og være nærværende med sine gæster og hinanden. Det lyse køkken og lysindfaldet gør noget helt eminent for rummet, og afdækningen over højskabene frigiver gulvplads. Der er ligeledes blevet plads til et praktisk viktualierum. Bemærk ligeledes sofaens placering, som giver en lettere adskillelse mellem de to hovedfunktioner, hvilket resulterer i en virkelig hyggelig stue.

Fra stuen er der adgang til en skøn og rolig soveværelsesafdeling, som indeholder en fin garderobevæg og tilgang til husets andet badeværelse. Begge badeværelser er holdt i enkelte materialer, som giver et minimalistisk udtryk, hvilket giver rig mulighed for at tilføre stemning og personlighed. Der er en dejlig luftig atmosfære med væghængte toiletter og skjulte cisterner.

En gennemført indretningsstil er kendetegnet ved dette lækre hus – alle materialer, møbler og interiør syner nøje udvalgt og af ekstra høj kvalitet.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 165 m2
  • Vognly 48 m2 inkl. 15 m2 redskabsrum
  • Mursten RT473 Como fra Randers Tegl
  • Lofter i træbeton - ultrafin, hvid
  • VELUX ovenlysvindue 90x90
  • Klinkegulv TR Silver 60x60
  • Plankegulv fra Haro - art. 531216 i værelser, kontor og stue
  • Inventar fra Invita i køkken, bad, bryggers og garderobeskabe
  • Energimæssig ydeevne

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.