Månedens hus
Juli 2018

Smuk og spændende Square arkitektur

Dette månedens hus er unikt og indbydende. De forskudte vinduer giver et legende udtryk og materialevalget er tilpasset den smukke naturgrund.

Huset er et KFS Square på 221,5 m2 med tilhørende vognly på 48 m2, hvoraf cirka 15 m2 er udnyttet til redskabsrum. Derudover er der etableret en overdækket terrasse på cirka 40 m2. Huset er designet helt individuelt og byder på det mest gedigne materialevalg og iøjnefaldende indretningsløsninger.

Valget af lyse mursten, med en varm undertone, står rigtig godt til de bronzefarvede vinduesrammer, inddækningen i brun zink og fordøren i okkerfarve. Det er farvenuancer der forener sig med den skønne natur omkring sig.

Dagslyset er ligeledes prioriteret højt. Der er valgt ovenlysvinduer i de rum, hvor lyset har svært ved at komme ind. Derudover giver vinduernes forskellige placering i husfacaden en smuk lyseffekt, samtidig med at de mindste i familien også kan se ud.

Materialevalget er gennemtænkt og smukt, og der er skabt et sammenhængende udtryk i hele boligen. Der er de fineste, svævende listelofter i hall, gang, kontor, køkken-alrum, stue og walk-in, hvor der i de resterende rum er hvide gipslofter. Der er tilmed valgt en smuk grå klinke med struktur samt lækre, lyse trægulve. Der er tænkt over alle detaljer – både i forbindelse med opførelsen af huset og i den efterfølgende indretning.

Den rummelige hall byder dig velkommen indenfor. Ligefrem for hall’en er der trin ned til det sænkede køkken-alrum og stue – det giver en større loftshøjde i de primære opholdsrum. Placeringen af køkkenet i midten giver en god rumopdeling og bidrager til den hyggelige og åbne stemning, du finder i huset. Der er samtidig blevet plads til et viktualierum med adgang fra køkkenet, hvilket giver god mulighed for ekstra opbevaring.

Kvadratmeterne er veldisponeret og der er blevet plads til et funktionelt bryggers, en værelsesafdeling med et velindrettet badeværelse og tre gode værelser. Gangareal med integreret arbejdsplads i den ene ende af huset, hvilket gør, at man ikke behøves at afsætte plads til et decideret kontor. Voksenafdelingen indeholder et walk-in med adgang til et godt soveværelse og et rummeligt og lækkert badeværelse med det lækreste materialevalg og et nedsænket badekar.

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 221,5 m2
  • Vognly på 48 m2, hvoraf cirka 15 m2 er redskabsrum
  • Varme forsyningen fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne
  • Opføreselsesår
Galleri
Se alle billederne

Alle vores huse designes individuelt til den aktuelle grund og til det eller de mennesker, der skal bo og leve i huset. I galleriet til venstre kan du finde inspiration til arkitektur, materialesammensætning og havemiljø.

Galleri
Interiøret

Det er rammerne, der skaber livet i huset. Derfor inviterer vi dig indenfor i dette månedens hus, så du kan lade dig inspirere. I galleriet til højre kan du få indblik i alle detaljer, rumfornemmelser, materialer og indretning.

Planløsning
Se indretningen

Få indblik i ganglinjer, lysindfald og hvordan funktionerne er placeret i forhold til hinanden. Se størrelsen på de enkelte rum. En bolig skal udvikles med en veldisponeret og gennemtænkt planæstetik.

Månedens huse
Bliv inspireret af arkitekturer, indretning og valg af materialer til dit drømmehus.

Alle huse er bygget af KFS.

Se alle månedens huse

Hej! Jeg hedder Kenneth og jeg er byggerådgiver hos KFS Boligbyg.

31 22 16 10

Start dialog

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x